Jump to content

Ward van der Put

Moderator
 • Content Count

  2,558
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Ward van der Put last won the day on August 1 2020

Ward van der Put had the most liked content!

Community Reputation

356

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  51 >
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  expert advies

Company info

 • Location
  Eindhoven
 1. Diff per 2016-05-01: https://wetten.overheid.nl/BWBR0002629/2020-01-01?VergelijkMet=BWBR0002629%3fg%3d2016-05-01%26v%3d0#HoofdstukVI_Afdeling1_Artikel29
 2. Tientallen artikelen met affiliate links. Dat is nou net het punt, "Bob": je bent niet objectief. Je mag me daarvoor gerust een kneus geven hoor, maar die bevestigt dan vooral dat je gekleurde advies niet is goed te praten.
 3. Goed dat je eindelijk openlijk toegeeft hoe platvloers je eendimensionale adviezen zijn. En dapper dat je ons laat zien wat dat je allemaal wel niet oplevert.
 4. Misschien is de frequentie een belangrijker aandachtspunt dan de betaling?
 5. Kan het ook een zelfstandige onderneming vormen?
 6. De algemene voorwaarden, van Thuiswinkel.org (.docx) bijvoorbeeld, sluiten ondernemers niet expliciet uit, maar beschrijven wel uitsluitend de rechten en plichten van de consument. En een consument is daarin géén ondernemer en bijvoorbeeld ook géén werknemer die iets voor het werk koopt:
 7. Die bank heeft sowieso te weinig zicht op de geldstromen van cliënten. Juist daarom zou je bij deze bank nu voortschrijdend inzicht mogen verwachten.
 8. Let op de algemene voorwaarden of soortgelijke regelingen van je bank: veel banken staan het zakelijk gebruik van een bankrekening voor particulieren niet toe. Bij ING (PDF) bijvoorbeeld:
 9. Dat kan, maar daarmee verdwijnt het potentiële conflict niet: je zult het nog steeds eens moeten worden over de verdeling van omzet, kosten en winst. Dat je dat in deze situatie "prijzen" van "diensten" noemt, maakt het probleem niet anders.
 10. Hoe sterker het nieuwe concept is geïntegreerd in het bestaande bedrijf, des te groter wordt de kans op toekomstige conflicten over de verdeling van kosten, uren, omzet en daarmee de winst. Probeer daarom eerst helder te krijgen wat het bestaande bedrijf allemaal precies moet doen, leveren of faciliteren om het nieuwe concept te laten slagen; daarna kun je hierover heldere afspraken op papier zetten, om te voorkomen dat jij winst al ziet waar de huidige eigenaar vooral kosten voor zijn rekening moet nemen. Naast een (volle) dochter is een zelfstandig bedrijf met een lev
 11. De verwarring wordt mede veroorzaakt door succescoachpraat. Daarin gaat het Amerikaanse verschil tussen gross profit en net profit verloren: Je mag het zelfs net income noemen.
 12. Vendor lock-in heeft met dit topic wel een nieuwe betekenis gekregen.
 13. Daar dacht de rechter onlangs, in november 2020, toch anders over: zelfs als het gebruikelijk is om als werknemer op de foto te gaan en de werknemer daarmee instemt, moeten er uiterlijk bij uitdiensttreding afspraken zijn gemaakt over het voortgezet gebruik van het portretrecht na beëindiging van het dienstverband. ECLI:NL:RBNNE:2020:3807
 14. Omdat WordPress notoir onveilig is, bijvoorbeeld. Het zou mij verbazen als een WordPress-knip-en-plaksel door de audit van een veilingnotaris komt. De keuze om kleinschalig te starten is verdedigbaar zolang je die maar doelbewust maakt en niet omdat je domweg niets anders kunt. Is het een veiling voor een antiquariaat waar vier koper zes weken over hun biedingen op één collector's item kunnen doen, dan kan het daarbij blijven; wil je echter in een paar minuten honderd tickets voor het laatste concert van de Stones veilen, dan hoef je er niet eens aan te beginnen, want dan weet je o
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept