Jump to content

Parebel

Junior
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  41-45
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  ondernemingsplannen
  innovatief ondernemen
  internationaal ondernemen
  expert advies

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  Uit de box denken, en durven delen
 1. @TwaBla @Norbert Bakker in de disclaimer staat nog wel een aansprakelijkheid hoofdstuk. Is dit afdoende?
 2. @Norbert Bakker De geleden schade bestaat uit reiskosten goederen die elders aangeschaft zijn en het product wat beschadigd zou zijn uurloon De koper is een bedrijf. Overbelasting kun je bereiken door iets meer gewicht toe te voegen, dan het op te hangen gewicht. Gewoon checken of het stevig is.
 3. @TwaBla Dat klopt inderdaad. De klant heeft het direct zelf opgelost, waardoor wij niet de mogelijkheid hebben gehad evt nieuwe materialen te sturen.
 4. Door een menselijke fout is binnen onze webshop een foutje ingeslopen. In de specificatie stond draaggewicht 20kg en dit moest 2 kilo zijn. Met een beetje materiaal kennis is direct te zien dat 20kg onmogelijk is (maar dat terzijde) Onder deze specificatie hebben wij het advies staan om altijd de installatie te testen door overbelasting. (order waarde rond 30 euro) Ik wil de klant graag tegemoet komen. Maar deze probeert er een slaatje uit te slaan. Lappen juridische tekst, geen telefonisch contact mogelijk en een dikke rekening 350 euro voor geleden schade. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.
 5. Parebel

  Logo nodig :)

  Hier kunnen mooie mechanismes in werking treden. Dubbeltje eerste rang x Student die weet wat hij waard is en achteraf auteursrecht claimt.
 6. Uiteindelijk een e-visum geregeld. Dit had nog wel wat voeten in aarde. Lees evt hier waar we allemaal tegenaan liepen: https://parebel.nl/2019/11/14/het-china-visa-zelf-regelen/
 7. Wij gebruiken Kiyoh, Prima bedrijf, doet alleen niets voor je link ranking. Dat doen anderen over het algemeen wel. Voor een volautomatisch systeem altijd nog een beste kostenpost. Maar ja een must voor een beetje webshop.
 8. Dat was het beste idee van NL toch?
 9. Ik zou nooit een vof starten, tenzij met je eigen partner. Je kunt met iedereen een samenwerkingsverband aangaan, daarvoor hoef je jezelf niet te binden in een vof. En als je dan toch groter wilt, delegeren is de meest efficiënte manier van werken.
 10. Stelt inderdaad weinig voor. Is een papieren tijger, maar scheelt je veel cashflow.
 11. Strak design, wat ik mis zijn de mensen. Hij is inderdaad traag, via deze link kun je zien wat je er aan kunt doen. https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/ De vers gezette koffie, geeft een goeie feel.
 12. Gezien de prijsklasse, heb ik wel enig idee om welk product dit gaat. Zelf een test gedraaid met een product wat in dezelfde branch en zelfde prijsklasse zit. Voor de retail heb je flink wat skills nodig, en als het om 1 product gaat ga je het budgetmatig niet redden lijkt me. Bol wil ook nog 15%, en bekijk Amazon.de of het hier beschikbaar is. In dat geval moet je een bodemprijs hanteren, en zeker zijn dat als er retouren zijn je toeleverancier deze op wil vangen.
 13. Dankjewel Branko en Maxn, @Branko Collin met de eisen bedoel ik, de informatie die ze nodig hebben. In het verleden ook via CIBT een visum geregeld, dat ging toen al erg omslachtig. Het gaat hier om een zakenvisum, maar dan ga ik het toch maar zo regelen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept