Jump to content

Parebel

Junior
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  41-45
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  ondernemingsplannen
  innovatief ondernemen
  internationaal ondernemen
  expert advies

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  Uit de box denken, en durven delen
 1. We hebben er steeds op een redelijke manier uit willen komen. Maar zonder uitleg krijg je te horen dat je het recht niet kent, en dat als je niet snel betaald de factuur opgehoogd gaat worden. Ik ga zeker geen klacht bij hun in dienen, ik vertrouw niets van dit soort sites en mensen. Waar ga ik dan weer mee akkoord?
 2. Ik hoop dat dit soort bedrijven zo snel mogelijk aangepakt worden, ze zijn zeer schadelijk voor het imago van incassobedrijven. Helaas ben ik daar als kleine zelfstandige niet onderlegd genoeg voor. Maar bovenstaande geeft hoop. Daarnaast hebben ze alle correspondentie aan de bedrijfsnaam een familielid gedaan en het keurmerk wat ze zouden dragen heeft een loze link. Ik probeer dit allemaal zsm te vergeten. Iedereen een fijne Pasen.
 3. Het is zo'n enorme stapel papier geworden, deze mensen zijn er niet om je te helpen dat is me wel duidelijk. Iedereen bedankt voor het meedenken.
 4. Ik zit met een vervelend geval, wat me erg veel energie kost. 8 jaar geleden hadden wij van een klant 4000 euro tegoed. We besloten om ons incasso bureau (AFI) waar we destijds een contract mee hadden, dit te laten innen. Bij AFI betaalden wij Jaarlijks een x bedrag. Deze bleken een paar honderd euro te kunnen innen, en dat is na aftrek van hoge kosten naar ons overgemaakt. AFI ging failliet en werd overgenomen door incasso bedrijf Vesting Finance. In 2015 hebben wij het contract met Vesting Finance opgezegd. Echter Ulti(XXX) is zonde
 5. @TwaBla @Norbert Bakker in de disclaimer staat nog wel een aansprakelijkheid hoofdstuk. Is dit afdoende?
 6. @Norbert Bakker De geleden schade bestaat uit reiskosten goederen die elders aangeschaft zijn en het product wat beschadigd zou zijn uurloon De koper is een bedrijf. Overbelasting kun je bereiken door iets meer gewicht toe te voegen, dan het op te hangen gewicht. Gewoon checken of het stevig is.
 7. @TwaBla Dat klopt inderdaad. De klant heeft het direct zelf opgelost, waardoor wij niet de mogelijkheid hebben gehad evt nieuwe materialen te sturen.
 8. Door een menselijke fout is binnen onze webshop een foutje ingeslopen. In de specificatie stond draaggewicht 20kg en dit moest 2 kilo zijn. Met een beetje materiaal kennis is direct te zien dat 20kg onmogelijk is (maar dat terzijde) Onder deze specificatie hebben wij het advies staan om altijd de installatie te testen door overbelasting. (order waarde rond 30 euro) Ik wil de klant graag tegemoet komen. Maar deze probeert er een slaatje uit te slaan. Lappen juridische tekst, geen telefonisch contact mogelijk en een dikke rekening 350 euro voor geleden schade.
 9. Parebel

  Logo nodig :)

  Hier kunnen mooie mechanismes in werking treden. Dubbeltje eerste rang x Student die weet wat hij waard is en achteraf auteursrecht claimt.
 10. Uiteindelijk een e-visum geregeld. Dit had nog wel wat voeten in aarde. Lees evt hier waar we allemaal tegenaan liepen: https://parebel.nl/2019/11/14/het-china-visa-zelf-regelen/
 11. Wij gebruiken Kiyoh, Prima bedrijf, doet alleen niets voor je link ranking. Dat doen anderen over het algemeen wel. Voor een volautomatisch systeem altijd nog een beste kostenpost. Maar ja een must voor een beetje webshop.
 12. Dat was het beste idee van NL toch?
 13. Ik zou nooit een vof starten, tenzij met je eigen partner. Je kunt met iedereen een samenwerkingsverband aangaan, daarvoor hoef je jezelf niet te binden in een vof. En als je dan toch groter wilt, delegeren is de meest efficiënte manier van werken.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept