Jump to content

herman van der helm

Legend
 • Content Count

  2,097
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

herman van der helm last won the day on July 5

herman van der helm had the most liked content!

Community Reputation

272

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  51 >
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  innovatief ondernemen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  snappen dat fysieke belasting een aanslag pleegt op je gezondheid en/of op de gezondheid van jouw personeel. Tiller heeft voor een deel van het probleem een oplossing. Om het echt te begrijpen kun je het beste even op de site van de stichting Gezond Belast kijken.
 • My opinion about entrepeneurship
  Ik denk dat met een goede samenwerking van MKBers en ZZPers, en idealisten een grote vuist gemaakt kan worden om succesvol een maatschappelijk probleem op te lossen en daarbij nieuwe producten op de markt te brengen.
 • My opinion about innovation
  Innovatie is niet slechts het met veel geld en denkwerk uitontwikkelen van bestaande ideeen, maar ook het omzetten van door intuitie verkregen invallen naar werkbare ideeen of producten. Hier komt uiteraard ook veel denkwerk en wat geld aan te pas.
 1. Dat doen we ook. Bijvoorbeeld op LinkedIn zoals dit: https://www.linkedin.com/posts/hermanvanderhelm_tiller-patient-omkeren-activity-6657396284439228416-Ab59 Daar krijgen we veel respons van vrouwen. Alleen worden de views op ons YouTube filmpje niet gezien door Youtube, omdat LinkedIn het filmpje op zijn platform zet ipv door te linken naar Youtube
 2. Ik denk dat het kijken van uitsluitend mannen tussen 45 en 54 jaar op ons YouTube kanaal komt door het algoritme van YouTube. Het lijkt erop dat Arjan Lubach dit duidt met de term "Fabeltjes Fuik" in zijn recentste uitzending. Kijkers krijgen door You Tube alleen nieuwe filmpjes voorgeschoteld uit hun eigen bubbel. Hoe zouden we dit kunnen doorbreken?
 3. Maar dat is ook het doel van mijn antwoord. Vraagsteller na laten denken en inderdaad Hans: een mooiere wereld.
 4. Wat ik zo wonderlijk vind is dit: Iemand met een origineel idee en dat op de markt brengt heeft daar behoorlijk kosten aan. Dat bepaalt de uiteindelijke verkoopprijs. Een namaker en diens handelaren proberen buiten die kosten te blijven en kunnen dus goedkoper aanbieden. Daardoor moet de originele leverancier meer kosten maken om namakers te bestrijden via patenten, merk en modelregistratie en het voeren van processen. Daardoor moet zijn prijs hoger worden. Is het niet beter om als namaker of handelaar eens de stoute schoenen aan te trekken en met de oorspronkelijke leverancier te g
 5. Het belangrijkste is dat je jouw geld krijgt.
 6. https://www.missethoreca.nl/horeca/artikel/2020/06/juridische-uitspraken-over-verlaging-huur-tijdens-coronacrisis-101336496?io_source=www.google.com&_ga=2.227958174.2014034396.1602611985-373940138.1563458947
 7. TVL al aangevraagd? idem TOZO ? Het lijkt me verstandiger zoveel mogelijk in de overleving modus te gaan ipv constructies zoeken die ook veel geld kosten en waarschijlnijk niet werken. Je kunt ook aanzienlijke huurverlaging vragen en vermoedelijk krijgen gezien de jurisprudentie. Sterkte ermee.
 8. Hallo Mark, ik heb goede connecties met mensen in de binnenvaarttechniek. Ik kan je mogelijk in verbinding brengen met hen. Stuur maar een DM als je wilt.
 9. De kopers zijn veelal mannen maar toch ook behoorlijk veel vrouwen.. In de laboratorium branche zelfs meestal vrouwen. Mijn ervaring is dat vrouwen er veel makkelijker en intuïtiever mee werken. De vormgeving is volledig door een vrouw gedaan en de hele marketing ook, dus vraag ik me af wat er mist.
 10. Wij hebben geen enkele vrouwelijke bezoeker op ons kanaal met een youtubeaccount. Er kijken uitsluitend mannen tussen de 45 en 54 jaar. Wie weet hoe we dit kunnen verbeteren?
 11. Ik merk dat soms een intuitieve inval een beter antwoord schenkt dan de wijsheid van de groep. Ik vertrouw daarom meer op mijn plotseling invallen dan op de mening van een grote groep. Misschien dom maar het geeft wel meer bevrediging.
 12. Is er een reden om groter te groeien? Als het prima loopt is het toch wel iets om over na te denken. Iets met tevredenheid of zo.
 13. Is het de bedoeling om ook in een ander land te gaan werken en of handelen? Dan hoef je niet perse een nieuwe bv op te richten maar kun je gewoon aan de gang gaan vanuit NL. Wij doen dit bijvoorbeeld door een dependance in Duitsland te hebben. Een Niederlassung. Je kunt gewoon vanuit NL factureren maar wel een Duits adres en telefoonnummer hebben.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept