Jump to content

herman van der helm

Legend
 • Content Count

  1,971
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

herman van der helm last won the day on December 3

herman van der helm had the most liked content!

Community Reputation

232

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  51 >
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  snappen dat fysieke belasting een aanslag pleegt op je gezondheid en/of op de gezondheid van jouw personeel. Tiller heeft voor een deel van het probleem een oplossing. Om het echt te begrijpen kun je het beste even op de site van de stichting Gezond Belast kijken.
 • My opinion about entrepeneurship
  Ik denk dat met een goede samenwerking van MKBers en ZZPers, en idealisten een grote vuist gemaakt kan worden om succesvol een maatschappelijk probleem op te lossen en daarbij nieuwe producten op de markt te brengen.
 • My opinion about innovation
  Innovatie is niet slechts het met veel geld en denkwerk uitontwikkelen van bestaande ideeen, maar ook het omzetten van door intuitie verkregen invallen naar werkbare ideeen of producten. Hier komt uiteraard ook veel denkwerk en wat geld aan te pas.
 1. Je ziet direct dat er een fout in de website zit De kabel van 3650 kg is 8 mm en niet 10 mm. Je mag van kabelkopers toch wel enige kennis verwachten toch?
 2. Toch wel leuk als je eens een inhoudelijk artikel in het nieuws krijgt. https://www.linkmagazine.nl/tiller-wie-lager-is-opgeleid-erkent-de-risicos-van-zware-arbeid-vaak-niet/
 3. Ik weet niet of die 0,8 veilig is. Dat heeft de overheid met het RIVM vastgesteld. Uiteraard is alle gif teveel. We zullen toch met ons eigen geproduceerde gif moeten leren leven en wel op zo'n veilig mogelijke manier.
 4. Die norm van 0.1 is heel eenvoudig ontstaan. Dit was de minimale detectienorm. Minder kunnen ze niet meten. Ze gingen uit van deze norm omdat er geen veilige norm was vastgesteld. Nu is dat wel: 0,8 Dus kan er nu spijkers met koppen worden geslagen en kan bijna iedereen weer aan het werk. Alleen op die plekken waar de norm overschreden wordt is het lastig.
 5. Dit lijkt me een belangrijk verhaal voor webshops die zelf elektrische of elektronische apparatuur van buiten de EU importeren en in de EU verkopen. https://www.installatieprofs.nl/nieuws/verlichting/led/online-verkochte-buitenlandse-led-lampen-voldoen-niet-aan-europese-regels?utm_source=November ED 4 (E) 2019&utm_medium=email&utm_campaign=nieuwsbrief_InstallatieProfs&utm_id=135045
 6. Fijn dat je dit deelt. Het maakt ons allen stiller. Het besef dat een leven maar beperkt maakbaar is. Toch maakt dit soort ervaringen een bestaan waardevol. Sterkte.
 7. Een fikse klus bij je vader in het bedrijf doen, en daar een gepeperde rekening voor sturen vanuit jouw BV.
 8. Als je zoveel weerstand ondervindt bij het krijgen van krediet, zou een echte ondernemer gaan bewijzen dat hij het ook wel zonder kan. Die laat zich niet stoppen door een tegenslag.
 9. Heb je een toekomstige uitvoerder op het oog? Dan kun je alvast een voorschotnota vragen om de winst van het lopende jaar te drukken.
 10. Bel eens met de NL eigenaars van Casa de Cinqo Hermanos. Zij hebben hier ervaring mee.
 11. En goed de bewijzen van aflevering bewaren. Bijvoorbeeld vrachtbrieven van vervoerders of bij eigen transport naar het buitenland een bewijs van aflevering getekend door klant liefst aangevuld met secundair bewijs zoals tol of etens en tankbonnen ter plaatse. Worden goederen bij jou opgehaald, registeer buitenlands kentekennummer en laat chauffeur verklaring tekenen dat hij het meeneemt naar andere lidstaat. Eventueel foto maken van goederen in auto.
 12. Ben met 4 kids en 3.5 kleinkind weekendje weg. Dus eerste keer dat ik het zal moeten missen.
 13. Mooie prestatie. En dan te bedenken dat ik nog zes jaar eerder gestart ben.
 14. herman van der helm

  Logistica

  until

  Wie komt er even langs?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept