Jump to content

herman van der helm

Legend
 • Content Count

  2,145
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

herman van der helm last won the day on July 5 2020

herman van der helm had the most liked content!

Community Reputation

282

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  51 >
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  innovatief ondernemen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  snappen dat fysieke belasting een aanslag pleegt op je gezondheid en/of op de gezondheid van jouw personeel. Tiller heeft voor een deel van het probleem een oplossing. Om het echt te begrijpen kun je het beste even op de site van de stichting Gezond Belast kijken.
 • My opinion about entrepeneurship
  Ik denk dat met een goede samenwerking van MKBers en ZZPers, en idealisten een grote vuist gemaakt kan worden om succesvol een maatschappelijk probleem op te lossen en daarbij nieuwe producten op de markt te brengen.
 • My opinion about innovation
  Innovatie is niet slechts het met veel geld en denkwerk uitontwikkelen van bestaande ideeen, maar ook het omzetten van door intuitie verkregen invallen naar werkbare ideeen of producten. Hier komt uiteraard ook veel denkwerk en wat geld aan te pas.
 1. Factuur aan één ondernemer laten sturen. Helft inboeken. Andere deel factureren aan andere ondernemer.
 2. Een inventieve oplossing uit de Lock down lijkt er nog niet te zijn. Misschien komt er wel geen echte oplossing uit de huidige situatie en zal er zo goed en zo kwaad als het kan, mee geleefd moeten gaan worden. Een mogelijk voorproefje zag ik gisteren op het journaal van een stad in de Duitse regio Thüringen. Daar hebben ze alle bestaande maatregelen aan de kant gezet, en iedereen die de stad in wil of op een terras wil gaan eten moet een zelftest hebben gedaan. Indien positief ben je welkom op elk terras of in elke winkel. Heb je geen test gedaan of test je positief dan ben je niet welk
 3. Vergeet bij duurzaam niet de overbelasting van personeel. Dit is in de horeca de reden dat ouderen niet tot hun pensioen in dit werk kunnen blijven. Het jonge personeel lichamelijk uitputten is niet bepaald duurzaam ondernemen.
 4. Een fabrikant wil een afgebakende opdracht die hij kan uitvoeren. Jij moet het ontwerp aanleveren. Als jezelf geen ontwerp kan maken moet je die expertise hier in NL inhuren.
 5. Technisch gezien is het testen van tevoren de enige oplossing voor het openen van de samenleving. De besmetten afzonderen. Dit was met bacteriën als tuberculose en andere virussen de enige uitweg. Onze technische hulpmiddelen zoals de door mij genoemden kunnen daarbij een steun zijn. Dagelijkse temperatuurmeting helpt mij kiezen of ik een gepland bezoek ga afleggen. Als een snelle thuistest beschikbaar is ga ik dat doen. Als dit gekoppeld zit aan een qrcode op mijn eigen telefoon ga ik die gebruiken om aan derden te tonen. Volgens mij hoeft de privacy dan geen probleem te zijn.
 6. Bij aanvraag NOW worden wel alle ontvangsten als omzet geteld. Ook verkoop van balansartikelen. Dus heb je hiermee te maken, opletten dus.
 7. Het lijkt er toch langzaamaan van te komen. Een soort coronapaspoort met een QR code. Uiteraard wordt hier de vaccinatie in meegenomen. Waar ik nog wel aan twijfel is of iemand die gevaccineerd is misschien nog wel besmettelijk kan zijn en daarom niet meegenomen zou mogen worden in de App als er geen recente test is gedaan.
 8. Ik ben er voor om een patent buiten de bv te houden. Je weet nooit welk risico je tijdens de exploitatie van de bv loopt. En gaat het mis, blijft de patentpositie buiten schot.
 9. Als we met ons houden aan de avondklok de besmettingscijfers omlaag krijgen, hebben we allen het voordeel van eerder afschaffen lockdown. En by the way minder zieken en doden.
 10. Was er bijna ingetrapt vandaag. Kleine bestelling uit VAE gekregen door bedrijf waar al eerder aan was geleverd. Bleek alleen bedoeld om onze email inloggegevens te verkrijgen.
 11. Gewoon bij elke wet een hardheidsclausule inbouwen. Geen uitzondering toestaan behalve als het volledig onredelijk is.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept