Jump to content

herman van der helm

Legend
 • Content Count

  1,953
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

herman van der helm last won the day on July 19

herman van der helm had the most liked content!

Community Reputation

226

Personal info

Register

 • You are:
  ondernemer
 • What age group do you belong to?
  51 >
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  snappen dat fysieke belasting een aanslag pleegt op je gezondheid en/of op de gezondheid van jouw personeel. Tiller heeft voor een deel van het probleem een oplossing. Om het echt te begrijpen kun je het beste even op de site van de stichting Gezond Belast kijken.
 • My opinion about entrepeneurship
  Ik denk dat met een goede samenwerking van MKBers en ZZPers, en idealisten een grote vuist gemaakt kan worden om succesvol een maatschappelijk probleem op te lossen en daarbij nieuwe producten op de markt te brengen.
 • My opinion about innovation
  Innovatie is niet slechts het met veel geld en denkwerk uitontwikkelen van bestaande ideeen, maar ook het omzetten van door intuitie verkregen invallen naar werkbare ideeen of producten. Hier komt uiteraard ook veel denkwerk en wat geld aan te pas.
 1. herman van der helm

  Logistica

  until

  Kom naar onze stand, nummer 03.B146, en wij demonstreren/presenteren u graag de hefmobiel van Tiller® en alle nieuwe ontwikkelingen
 2. herman van der helm

  Logistica

  until
  Kom van 5 t/m 7 november op het grootste logistieke podium van Nederland, de Logistica 2019. Hier vindt u alle oplossingen in de intralogistieke technologie, material handling, logistieke dienstverlening en distributie. . Registreer u voor gratis toegang tot dit evenement via de volgende link: https://www.databadge.net/logi2019/reg/log/?link=0ae6093e5db90af43684&lan=NL Met uw Logistica registratie heeft u ook toegang tot side-event ICT & Logistiek en alle seminars. Voor meer informatie, kijk op: https://www.logistica-online.nl/
 3. Als je het product via de normale weg (importeur, winkel) inkoopt mag je het aanpassen en verkopen. Als je het gaat namaken mag het niet
 4. Gewoon de last die het veroorzaakt mee berekenen in de verkoopprijs van het product en daar dan de rommel mee opruimen. Dat afval is trouwens waardevol spul. Mijn vader verkocht zijn mest van de koeien voor zover hij het zelf niet nodig had aan tuinders in de buurt. Dus wat Cosara zegt: de gevolgen van onze soja import opheffen door het geproduceerde afval (mest) terug te brengen naar de plantage. Dan blijft het land daar vruchtbaar en produceren, zonder dat er nieuwe akkers vanuit het regenwoud moeten worden geschapen. De kosten hiervoor moet de consument gewoon betalen in het aangeschafte product. Het gaat dan vanzelf renderen om de transportafstanden klein te houden.
 5. Even helemaal terug naar de openingspost van Phoenix. Om te herkennen of een ondernemer in de geestelijke problemen zit, somt Phoenix een aantal zaken op. Een ervan is dat iemand heel erg druk is met zijn bedrijf en een volgend moment het niet meer ziet zitten. . Altijd maar praten hoe goed het gaat en af en toe een kleine hint dat het niet zo goed gaat. In het dagelijks leven wordt je vaak moe van zo iemand. Soms komt op dit forum zo iemand langs. Ze vertellen steeds hetzelfde euforische verhaal en laten tussendoor met kleine hints zien dat ze geen puf meer hebben. Omdat ze in herhaling vallen stopt een moderator het topic logischerwijze. Ik vraag me alleen af wat dit voor zo'n ondernemer betekent. Snapt hij het en trekt hij er lering uit? Voelt hij zich afgewezen? Uit ervaring weet ik dat zo iemand op dat moment niet meer in staat is te luisteren en alleen maar in zijn eigen verhaal vast zit. Maar zeer nabij lijkt het moment dat hij doordraait. Ik vraag me af wat onze rol daarbij kan zijn?
 6. Let op. Vliegtuigen vallen onder de categorie buitenland als ze hoger dan 900 meter zijn.
 7. Slachtoffer van een ziekte zijn is altijd lastig. Weet je dat met goede ademhalingstechnieken die gedachtenstroom redelijk te temmen is? Uit eigen ervaring weet ik dat dat heel veel tevredenheid in je leven kan brengen. Je hebt veel zelf in de hand. Uiteindelijk zullen lichamelijke beperkingen je automatisch gaan afremmen en als je niet hebt leren te matigen in je denken, wordt je leven onleefbaar. Sterkte ermee.
 8. Ik denk dat je de verkeerde persoon zoekt. Iemand die gelijk is aan jou zal je nooit bevredigen. Dat doet iemand die rustig de boel overziet en zich niet direct in alles laat meeslepen misschien wel. Iemand die jouw tegenpool is kan je voorruit helpen. Ik zou zeggen: ga eens met oudere ondernemers praten en laat je verrassen.
 9. Vandaag gaan we mijn moeder begraven. Ze is bijna 93 geworden en altijd samen met mijn vader zelfstandige geweest op de boerderij. Helder geweest tot de laatste week. Alleen via de handen was contact toen nog mogelijk. Mijn hand in haar hand. Ik heb er een foto van gemaakt omdat het zo goed voelde.
 10. Hij wil alleen het pand kopen. Er staat niets over krijgen of erven.
 11. BD: Als u een storting vanuit privé doet, stijgt het vermogen van uw onderneming. Maar privéstortingen vormen geen ondernemingswinst, omdat het geen zakelijke inkomsten zijn. Bij de fiscale winstberekening mag u ze dus buiten beschouwing laten.
 12. een tegenrekening voorraad maken en de oude voorraad wegboeken op de voorraadrekening en op deze tegenrekening tegenboeken.
 13. Een bedrijf heeft waarde door de lopende activiteiten. Als de beide werkers ermee stoppen is toch de activiteit gereduceerd tot nul? Of heb je iets wat uit zichzelf doorloopt als jullie ermee ophouden?

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept