Jump to content

herman van der helm

Legend
 • Content Count

  2,122
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

herman van der helm last won the day on July 5 2020

herman van der helm had the most liked content!

Community Reputation

278

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  51 >
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  innovatief ondernemen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  snappen dat fysieke belasting een aanslag pleegt op je gezondheid en/of op de gezondheid van jouw personeel. Tiller heeft voor een deel van het probleem een oplossing. Om het echt te begrijpen kun je het beste even op de site van de stichting Gezond Belast kijken.
 • My opinion about entrepeneurship
  Ik denk dat met een goede samenwerking van MKBers en ZZPers, en idealisten een grote vuist gemaakt kan worden om succesvol een maatschappelijk probleem op te lossen en daarbij nieuwe producten op de markt te brengen.
 • My opinion about innovation
  Innovatie is niet slechts het met veel geld en denkwerk uitontwikkelen van bestaande ideeen, maar ook het omzetten van door intuitie verkregen invallen naar werkbare ideeen of producten. Hier komt uiteraard ook veel denkwerk en wat geld aan te pas.
 1. Gisteravond een online ontmoeting/ borrel gehad met een buurtorganisatie. De hapjes zijn tevoren afgeleverd en je kon steeds in een groepje van max 4 of 5 personen spreken of van plek wisselen. Elke plek had een gespreksonderwerp wat als aanleiding kon dienen. Eigen biertje klaarzetten en heb met iedereen gezellig gebabbeld. Was je bij een tafel uitgesproken, ging je zelf of met nog iemand naar een lege tafel. Was mij heel goed bevallen. voor de techneuten. Borrel was technisch georganiseerd door: uniquefloorplandesign.com
 2. Ga onder ontbindende voorwaarden verkopen aan jouw potentiële klanten. Als je voldoende hebt verkocht, zodat je het bedrag bij elkaar hebt, meld je aan jouw klanten dat de koop definitief is en geef je een reële levertijd. Hierna ga je orders geven aan jouw leveranciers.
 3. Als het lithium Ion batterijen zijn klopt dit. Wij hebben NimH batterijen en dit geeft geen problemen.
 4. Meld je aan als zzp lasser bij een productiebedrijf. Ze zitten te springen om goede lassers. Kan ook via uitzendbureaus.
 5. Heb zelf een serie batterijpacks in China laten maken via een NL bedrijf. Veel uitval en halve levensduur tov in NL gemaakte packs. Prijs was ongeveer de helft. Blijkt dat een goede pack met op gelijke inwendige weerstand geselecteerde cellen een tweemaal zo hogere levensduur heeft dan bij elkaar geraapte cellen. Degene met de hoogste inwendige weerstand krijgt het meest voor zijn kiezen en zorgt ervoor dat de hele pack uitvalt. Dus als je in China laat produceren, vraag een meting per cel erbij. Dit maakt de prijs wel hoger maar voorkomt veel garantiegevallen en zal ook veiliger zijn.
 6. Afgelopen nieuwjaarsnacht een online discofeest gehouden met publiek dat al jaren fan is. "Net niet dixxo herman" Was na 8 maanden stilliggen wel weer een hele leuke ervaring.
 7. Zelf even de verjaring stuiten lijkt mij.
 8. Je kunt de omzet toch splitsen per bedrijf? Dan heb je in ieder geval iets compensatie voor het eerste bedrijf.
 9. Is er niet een ondernemer die een afhaalwinkel mét rendement wil opstarten? Ik bied me voor Den Haag Ypenburg aan. PostNL, DPD, DHL en anderen, neem maar contact met me op als het jullie wat waard is.
 10. Ik moet zeggen dat ik wel meevoel met Ondernemer2 Heel veel ondernemers hebben een inkomen rond het minimum en dat is in mijn ogen prima als ze er zelf tevreden mee zijn. In iedere geval belasten ze het milieu niet extra door overmatige privé uitgaven. Het lastige is dat er dan nauwelijks buffers op te bouwen zijn. Bij een calamiteit zoals Corona verandert tevreden zijn dan makkelijk in ontevreden zijn. Sommige bedrijven gedijen heel goed bij calamiteiten en anderen duiken in de ellende. In deze tijden dient de overheid hier te stroomlijnen. De door corona o
 11. Toch wordt er hard gewerkt aan waterdichte systemen. Digitale testbewijzen moeten evenementen weer mogelijk maken | Show | AD.nl
 12. Eindelijk een zelftest die kan gaan bewerkstelligen dat iedereen zichzelf kan testen en dan zo goed als zeker weet dat ie geen besmetter is. Als dit op grote schaal beschikbaar komt, en ieder zijn verantwoordelijk neemt, kan de wereld weer grotendeels open. Coronavirus Ellume at-home test developed in Brisbane approved for emergency use in US - ABC News
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept