Jump to content

herman van der helm

Legend
 • Content Count

  1,986
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

herman van der helm last won the day on December 3 2019

herman van der helm had the most liked content!

Community Reputation

235

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  51 >
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  snappen dat fysieke belasting een aanslag pleegt op je gezondheid en/of op de gezondheid van jouw personeel. Tiller heeft voor een deel van het probleem een oplossing. Om het echt te begrijpen kun je het beste even op de site van de stichting Gezond Belast kijken.
 • My opinion about entrepeneurship
  Ik denk dat met een goede samenwerking van MKBers en ZZPers, en idealisten een grote vuist gemaakt kan worden om succesvol een maatschappelijk probleem op te lossen en daarbij nieuwe producten op de markt te brengen.
 • My opinion about innovation
  Innovatie is niet slechts het met veel geld en denkwerk uitontwikkelen van bestaande ideeen, maar ook het omzetten van door intuitie verkregen invallen naar werkbare ideeen of producten. Hier komt uiteraard ook veel denkwerk en wat geld aan te pas.
 1. Beste mensen, dank voor jullie reacties. We hebben gezien dat we 10 jaar geleden met een foute strategie gestart zijn door de code niet op ons eigen domein te laten draaien. We kunnen juridisch waarschijnlijk wel iets voor elkaar krijgen, maar dat kost een heleboel tijd en moeite. Na stevige discussies met het bedrijf hebben we besloten om deze qrcode niet meer te gebruiken. Op al onze vroegere uitingen staat ook het webadres www.tiller.eu vermeld. We gaan een QRcode genereren voor onze nieuwe uitingen en deze direct op ons webadres laten draaien. De qrcode hier plaatsen vind ik niet kies, omdat dan de url van onze "dienstverlener" openbaar wordt. Nogmaals dank voor jullie reacties. Het heeft veel duidelijk gemaakt hoe eea werkt.
 2. Is het niet mogelijk dit plaatje aan een nieuwe URL te koppelen? Onze folders met qrcode hebben we over de hele wereld verspreid. Hij staat ook op vele websites en promotiemateriaal van dealers. De oude website en domeinnaam die onze qrcode leverancier gebruikte is door een ander bedrijf in gebruik en kan niet meer terug. Hij was bij het opheffen vergeten dat onze qrcode erop stond
 3. Onze qrcode die op al onze externe uitingen staat werkt niet meer. Het bedrijf dat hem ooit voor ons ontwikkeld heeft, heeft de website waar het opstond opgeheven. De domeinnaam is opgeheven en niet meer beschikbaar. We hebben uiteraard nog wel het plaatje van de code en ook het PNG bestand. Kunnen we dit koppelen aan een nieuwe URL?
 4. Diverse potentiële klanten vooral grotere bedrijven investeren niet meer in onze goederen, maar mogen alleen huren, of via operational lease product en binnenhalen. Met een mooi woord: capex. Onze producten zijn voor leasemaatschappijen niet interressant dus lopen we vrij veel handel mis. Hebben andere ondernemers hier ook mee te maken en hoe lossen jullie dit op?
 5. Dit probleem voorzag ik altijd al bij het JIT, het just in time leveren. Bedrijven hebben hun voorraadbeheer bij leveranciers gelegd om kosten te besparen . Maar nu zie je de keerzijde.
 6. Leeftijd is vaak belangrijk als het om veroudering van materialen gaat. De kilometerstand heeft te maken met slijtage van het technische deel. Veel auto's zijn ontworpen om niet meer dan 200.000km mee te gaan. Dit is dus een eindpunt voor veilige adviezen. Uiteraard zijn er uitzonderingen. Als een auto veel stadsritjes heeft gedaan, zijn er weinig km gereden maar wel veel keer gekoppeld, gestart en met koude motor gereden. Dus eigenlijk zou je een interview moeten houden met de vorige gebruiker. Deze heeft de meeste kennis, waar geen standaard protocol tegenop kan. Succes ermee.
 7. Vergeet ook niet de mensen die nergens aangenomen worden vanwege vaak uiterlijke kenmerken, en dus als zelfstandige aan de slag gaan. Ik ben er zelf zo een. Vanwege mijn lange haar nam niemand mij aan. Als zelfstandige heb ik het daarmee wel 45 jaar volgehouden.
 8. Twa, ik zit al 40 jaar in de machinehandel. Ik verkoop/ verkocht naar alle landen van de wereld machines. Als er een officiële importeur is zijn er altijd parallel importen en daar viel weinig aan te doen. Sinds 1995 toen de machinerichtlijn werd ingevoerd, is deze grijze import behoorlijk teruggedrongen. De CE markering met zijn verplichte technisch constructie dossier zorgde voor aansprakelijkheidsperikelen die de grijze importeur kopschuw maakte.
 9. Alles mag, maar je blijft als importeur verantwoordelijk voor de veiligheid van de machines als je ze in de eu op de markt brengt. En dat is nogal lastig als je aan alle eisen moet voldoen van de CE richtlijnen.
 10. Wat dacht je van de Novu benaderen? Zie onderstaande sponsorlogo's
 11. Veel plezier allemaal. Ik ben er volgend jaar weer bij.
 12. Gebruik ik al vanaf 1990. Ben dus bevooroordeeld, maar bevalt me nog steeds prima. Zeer betrouwbaar. Als de Cloud uitvalt kun je in mijn versie gewoon verder werken offline. Zodra de Cloud weer hersteld is, wordt alles in de lucht weer bijgewerkt.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept