Jump to content

MartinDupuis

Moderator
 • Content Count

  1,050
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23

Personal info

Register

 • You are:
  ondernemer in spe
 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.dezaak.nl

Company info

 • Location
  Almere
 • Branch
  Juridisch
 1. Nu ben ik geen expert op dit gebied, maar ik vraag me wel af of zij zomaar de gegevens uit haar databestand aan jou mag geven AVG-technisch gezien. Daar zullen die ZZP'ers dan eerst nog wel toestemming voor moeten geven lijkt mij? Je zult je vooral af moeten vragen wat de waarde van de data is, als je dit helemaal van 0 zou moeten starten zou je dan niet redelijk snel een eigen databestand met ZZP'ers die je kunt inzetten kunnen opbouwen? Ik denk dat je partner misschien een veel hogere waarde in de data ziet en wil dat je daar maandelijks voor gaat betalen. Maar betaal je dan tot in het oneindige voor het kleine beetje voordeel wat ze nu heeft door al een bestand te hebben? Want op een gegeven moment heb je ook een eigen bestand opgebouwd lijkt me, is het dan nog fair om te moeten betalen?
 2. Ik ben het ook met Wouter eens, dit is toch de moeite van je energie niet waard, boek het terug en ga verder met positieve dingen. Groet, Martin
 3. Jeetje balen zeg, dat weekend zit ik net in Duitsland! Had hier graag bij willen zijn!
 4. En heb je al naar bepaalde pakketten gekeken? Want in de wereld van CRM en ticketing kun je het zo gek maken als je zelf wilt, zowel qua mogelijkheden als qua budget. De marktleiders in CRM zijn Salesforce en Microsoft Dynamics 365, dan krijg je een Ferrari met gouden velgen zeg maar. Zelf ben ik wel enthousiast over Freshdesk, dit is een ticketingsysteem. Wat verder een veel gebruikt ticketing systeem is dat is Topdesk. Ik denk dat je eerst voor jezelf een prioritering moet maken met welke eigenschappen het systeem zeker moet hebben en welke nice to have zijn. Dan ook een begroting aan wat je uit wilt geven en met die lijst kun je vast en zeker iets vinden in het speelveld. Groet, Martin
 5. Au, dat was best even een pijnlijke trip down memory lane zeg......ik ken helaas ook het gevoel van deurwaarders die zich wekelijks bij je melden en van de ongeopende post omdat je op een gegeven moment niet eens meer durft te kijken. Ik ben blij dat het nu qua tijd (2012) dusdanig ver achter me ligt dat ik er met meer afstand naar kan kijken en ook kan zien wat ik toen zelf voor verkeerde beslissingen heb genomen. Iets met harde leerschool. Ik hoop wel dat hij ongelijk heeft met zijn stelling dat het allemaal om schone schijn draait bij investeerders? Want ik ben toch niet van plan om mijn 17 jaar oude Renault Laguna snel in te gaan ruilen voor een BMW voor ik met investeerders ga praten. Misschien was het niet helemaal in de goede volgorde gemonteerd, maar waar ik mij echt over verbaasde was dat er dus blijkbaar iemand investeerde voordat ze bedacht hadden wat de visie en missie en de kernkwaliteiten van het bedrijf gingen worden? Lijkt me dat een investeerder dat graag terug ziet in je ondernemingsplan?
 6. Jaja, daar ben ik weer.......terug van weggeweest. ;-)
 7. Nee zeker niet bereid om dit te gaan aanvechten. Maar ging meer om mijn kennis hieromtrent wat bij te spijkeren. (En ja, Twabla ik neem dingen van jou aan ;) ) Blijft er nog het andere punt, je mag dus wel onbeperkt uit en naar wetenschappelijk werk verwijzen? Groet, Martin
 8. Mag ik hier uit opmaken dat je geen ondernemingsplan hebt gemaakt van te voren? ??? Deze geeft normaal gesproken een antwoord op deze vragen.
 9. Nou, het woord word nu door iedereen gebruikt om de behandeling zelf mee aan te duiden.....niet als merknaam. Inderdaad beetje het luxaflex verhaal.....het staat synoniem voor de behandeling zelf.
 10. Maar nu wil de fabrikant dus niet dat anderen die ook machines hebben die op dezelfde grondslag werken naar dat onderzoek verwijzen. Vraag is of dat kan?
 11. Ja, het ging om cryolipolyse. Dit woord word door iedereen gebruikt om de handeling mee aan te duiden, en daarover ontvang je dus een brief. Het is een soort luxaflex verhaal, het is een gangbaar woord om aan te duiden wat je doet. Maar het woord zelf is dus wel vastgelegd als een handelsmerk.
 12. Nou, deel 1 heb ik zojuist gevonden op Wikipedia: Gaat het nu alleen om deel 2: Onder leiding van dermatoloog dr. Dieter Manstein van de Harvard Medical School is aangetoond dat vetcellen slechter tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Dat is dus nog niet duidelijk, of je die gegevens mag gebruiken.
 13. Kan iemand mij vertellen of het mogelijk is om het gebruik van een bepaald woord tegen te houden? Ik krijg deze week een mooie brief van een advocatenkantoor waar zij het gebruik van een bepaald woord willen tegengaan. Dit woord gebruikt de grondlegger van het "vet met kou" weghalen, maar is geen woord met copyright voor zo ver ik weet. Krijg je door het woord als eerste te gebruiken ook een soort recht om dat woord als enige te mogen gebruiken? Daarnaast gaan ze claimen dat er niet meer verwezen mag worden naar het wetenschappelijk onderzoek wat de basis is achter de behandeling. Ik dacht altijd dat wetenschappelijke onderzoeken vrij waren om naar te verwijzen en uit te quoten? Heb de brief zelf nog niet gehad, maar weet dit van andere aanbieders die dezelfde techniek gebruiken als wij die de brief wel al in de bus hebben gehad. Als ik de brief ook ontvangen heb zal ik hem hier publiceren, maar ik was alvast nieuwsgierig of er mensen waren die hier in thuis zijn. Hoor graag van jullie. Groet, Martin
 14. Precies, heel vaak is het juist heel goed mogelijk om de kinderactiviteit tegelijk te organiseren met de volwassenen activiteit. Sterker nog, dat word door veel opdrachtgevers ook als heel prettig beschouwd, als je de kinderen weet te vermaken terwijl zij ook iets leuks aan het doen zijn. Ontzorgen is het motto van de branche hè, zoveel mogelijk zorgen wegnemen bij de oganisator. Wat is je kennis van het organiseren van Events? Heb je hier een opleiding voor gedaan, of is dit gewoon iets wat je leuk vind? Groet, Martin

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept