Ik ga een delicatessenzaak opzetten. Ik zal hier o.a. gaan verkopen: olijven, pasta's, vleeswaren, kazen e.d. Ik word via HBD vanzelf aangemeld bij de Voedsel en Waren autoriteit zodat zij weten dat ik dit soort producten verkoop.
Nu mijn vraag: ik kan nergens duidelijk terug vinden hoe en of ik HACCP moet toepassen binnen een delicatessenwinkel. Moet ik een heel systeem met lijsten bij gaan houden of is het voldoende dat ik mijn winkel en keuken schoonhoud en zorg dat ik geen producten over de datum verkoop e.d.?
Ik hoop dat iemand hier ervaring mee heeft!! Ik kan er geen wijs uit worden.
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
LindaZ
LindaZ
Goedemiddag,
Ik ga een delicatessenzaak opzetten. Ik zal hier o.a. gaan verkopen: olijven, pasta's, vleeswaren, kazen e.d. Ik word via HBD vanzelf aangemeld bij de Voedsel en Waren autoriteit zodat zij weten dat ik dit soort producten verkoop.
Nu mijn vraag: ik kan nergens duidelijk terug vinden hoe en of ik HACCP moet toepassen binnen een delicatessenwinkel. Moet ik een heel systeem met lijsten bij gaan houden of is het voldoende dat ik mijn winkel en keuken schoonhoud en zorg dat ik geen producten over de datum verkoop e.d.?
Ik hoop dat iemand hier ervaring mee heeft!! Ik kan er geen wijs uit worden.
Hartelijk bedankt!
Groet
Link naar reactie
Aanbevolen berichten
2 antwoorden op deze vraag