• 0

Ondernemingsplan horeca bedrijf in hoger segment

Beste lezers,

 

Ik houd mij nu een tijdje bezig met het maken van een bedrijfsplan (6maanden)

Voor een nieuw horeca bedrijf dat zich iets exclusiever in de markt zet dan een gemiddeld restaurant.

Zelf heb ik alles onderzocht en daarna door meerdere mensen laten bekijken. Op hun mening en aanmerkingen kon ik weer een stapje verder. Nu wil ik toch nog specialisten vragen die mij misschien nog een paar tips kunnen geven of iets kunnen verbeteren. Daarvoor sta ik namelijk altijd open!

Zijn er vrijwilligers die, met name eventjes over het financiële gedeelte kunnen kijken...?

 

Dan kunt u mij een mailtje sturen naar:

rik_vinke_5@hotmail.com

 

Bedankt!

 

Met vriendelijke groet,

Rik Vinke

 

Link naar reactie

Aanbevolen berichten

0 antwoorden op deze vraag

Er zijn nog geen antwoorden op deze vraag

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Hide Sidebar
  • Wie is er online?
    7 leden, 185 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 80.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.