T. v. D.

Senior
  • Aantal berichten

    80
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door T. v. D.

  1. Ben ik dan toch de enige die je vorige ontwerp beter vond? niet dat deze slecht is, maar ik vond je vorige wel 'iets' hebben.

     

    Overigens al opgemerkt, die RewriteRules leuk dat je er mee werkt doet het goed bij zoekmachines, alleen kunnen de meeste zoekmachines nog geen flash bestanden doorlezen, en zal dus alleen je index pagina worden opgenomen.

     

    Nieuwssysteem is verder een leuk idee!!(was al gezegt)

     

    En tja ik krijg ook nog steeds op 1280x1024 die scrollbar onderaan? beetje vreemd, kan op het eerste gezicht weinig vinden in je htmlcode.

     

     

  2. [mijn mening]

    Ik zie het steeds vaker om me heen dat bedrijfjes een weblog beginnen. Hartstikke leuk hoor maar hoevaak wordt er op gereageerd? vaak zie je "reacties (0)" ... of "1".

     

    Ik denk dat weblogs meer voor de grote websites als fok of tweakers zijn of apart (dus een website speciaal in gericht als weblog).

     

    Ik denk dat je beter gewoon een "Nieuws" gedeelte kan maken in je website.

    [/mijn mening]

     

  3. Hallo,

    Onlangs publiceerde Nu.nl het volgende artikel: "Bestedingen op het internet blijven sterk groeien" Daar kan ik leuk op inspelen dacht ik. Dus samen met Annedien Hoen (impulsant) gaan brainstormen over een directmail actie. Het volgende idee is ontstaan:

     

    Een simpele print-out van het artikel (zonder de reclame van anderen) met een begeleidende brief. De brief is hier als bijlage toegevoegd.

     

    Graag krijg ik van jullie wat feedback, lijkt het wat? Is het helemaal niks?

     

    Alvast bedankt, Jelmer.

     

    Hoihoi,

     

    Wat taalkundige opmerkingen:

    De brief zou ik niet beginnen met "ik". Ooit heb ik op school geleerd dat dat not done is;-) Verder zou ik "je zal" ipv "je zult" schrijven. En het is "mee wilt profiteren "ipv "mee wil" zonder t.

    Tot slot moet er, denk ik, een streepje tussen online en besteding.

    Persoonlijk denk ik dat de brief heel verschillende reacties kan oproepen. Mensen die het geweldig vinden en mensen die het helemaal niets vinden.

    Ik zou heel goed bedenken wie je wel en wie je niet een dergelijke brief stuurt.

    Jacobien

     

     

    Geen streepje tussen online en besteding, online zegt namelijk iets over hoe je het besteed.

     

    verder vind ik het een prima stukje, alleen zou ik in de toekomst dan ook gewoon informeel blijven en dan niet strak in pak naar een afspraak gaan.

  4. Dank je voor deze supersnelle reactie. Ik heb inmiddels al een mail gestuurd naar de citibank.com website. Waarschijnlijk zijn ze op de hoogte van deze praktijken omdat ze een prachtig gedeelte van de site aan dergelijke mails hebben gewijd. Wat ik nu doe is gewoon afwachten, maar ik vind het een beetje rare praktijken :)

     

    Ik houd jullie op de hoogte ;)

     

    citibank.com heeft zelfs al het online banking stop gezet, probeer maar eens in te loggen...

  5. Even een vervolg, de code voor de signature die ik poste werkt niet. HL ondersteund allen de simpele code

    [url=http://nebib.nl]tekst/plaatje[/url]

    en niet het javascript gedeelte.

     

    Jelmer.

     

    Javascript mag inderdaad niet ... logisch ook ... anders maak ik een linkje die de cookie (wat is een cookie!?: bestandje op je pc waar je wachtwoord en gebruikersnaam in staan) van deze site opstuurt naar mijn email adres :D wie wil er klikken?? :D

  6. Ik heb een aantal hosting pakketjes lopen bij vevida.nl,

    ik moet zeggen dat ik wel tevreden ben over de kwaliteit. Nadeel is alleen dat de mail het niet altijd zo goed doet, dit was vooral zo in de tijd dat er onwijs veel spam werd verstuurd hierdoor liepen de spam filters vast.

     

    Het is windows hosting, en ze bieden standaard asp + asp.net aan

  7. Je bent bezig met webdevelopment, misschien kan je (als je dat nog niet doet) licenties kopen voor de programma's die je gebruikt. Photoshop,Visual Studio.net of investeren in nieuwe apparatuur, nieuwe server... eventueel een server plaatsen.

     

    Daarintegen is het ook niet erg om natuurlijk winst te maken hoor...

  8. Ik weet niet of het zo slim is om naar die site te linken,

    kazaa heeft namelijk een rechtzaak tegen kazaa lite aangespannen en heeft deze gewonnen. Kazaa lite is dus niet "legaal". Je zou het kunnen vergelijken met een windows xp versie waar alle registratie uit is gehaald en deze op de markt brengen als windows xp lite.

     

    Gebruik overigens naast ad-adware ook spybot - search & destroy. Ad-aware verwijderd namelijk niet alle spyware en troep.

     

    tevens ben ik ook zeer tegen spyware. Het zijn een stelletje kl**tzakken die zulk soort dingen ontwikkelen. Je hebt toch niet om al die zooi gevraagd!?

  9. Frames & zoekmachines werkt niet altijd even lekker, maar zoekmachines nemen ze -mits het goed loopt- wel gewoon op.

     

    Ik heb nog een vraagje mbt de language tag.

    Ik heb een openingspagina (zonder frame) die verwijst naar 6 onderliggende framesets allemaal verschillende talen Het is een .com domein. Alle framesets hebben sleutelwoorden in de bijbehorende taal.

     

    Moet ik in de tag op de startpagina nu meerdere talen opgeven (nl, enf, de, it, es, etc) of helemaal geen. Op deze startpagina staan keywords in alle talen.

    De startpagina bevat ook tekst in alle talen. Wie weet raad?

     

     

    Volgens mij heb je ook een html tag of geloof ik, of iets van een attribuut voor een tag met language=""

  10. Na jullie 2 reacties gelezen te hebben, ga ik het dan ook maar doen. :)

     

    Vandaag btw mijn overschrijvingskaarten binnen gekregen. Krijg je bij een zakelijke rekening geen mapje waar je je afschriften in kunt bewaren, want die heb ik nog niet gekregen?

     

    Ik kreeg er wel eentje ;-) (A4 formaat map)

  11. Wilde daarnet Girotel aan mijn zakelijke rekening toevoegen. Op mijn privé rekening gebruik ik geen girotel, omdat ik MijnPostbank.nl daarvoor gebruik.

     

    Ik stuitte op de volgende vraag: "Wilt u extra Girorekeningnummers aan het abonnement toevoegen?" (In één abonnement kunnen maximaal 4 extra Girorekeningnummers worden opgenomen (ook particulier). Het is niet mogelijk een particuliere rekening toe te voegen aan een abonnement van een vereniging, stichting of kerkgenootschap.)

     

    Wat is hier het voordeel van en zijn er mensen die hier ervaring mee hebben?

     

    ik wist niet dat je een particulieren en zakelijke rekening samen op 1 girotel (internet) kon nemen? ik kon het in ieder geval niet.

     

    daarintegen heb ik wel 2 particulieren rekeningen, en die heb ik wel op 1 girotel abbo. of het handig is, ik vind van wel, je ziet duidelijk een overzicht wat je saldo is op beide rekeningen. etc etc. overigens zijn je mutaties wel gescheiden hoor

  12. Hoi allemaal,

     

    Wat ik eerlijk gezegd een beetje mis in de hele discussie is het aspect van usability. Een website kan nog zo snel gevonden worden cq hoog staan in de zoekresultaten, maar als de site niet "toegankelijk" is en bezoekers direct afhaken, heb je er weinig tot niets aan.

    Jacobien

     

    Dit is meer een discussie over het technische gedeelte van websites... jij hebt het meer over de toegankelijkheid ... of bedoel je "drempels weg"?

  13. er zijn zoekmachines die hierdoor juist verder gaan, terwijl ze normaal alleen de index pagina zullen opnemen.

     

    de meestgebruikte zoekmachines volgen de links op je website.

     

    zelfde als wat ik zeg, alleen omgedraaid ;) en er zijn toch echt zoekmachines die niet verder gaan (volgens mij zelfs de spider van ilse)

    heb hier vroeger veel onderzoek naar gedaan omdat ik me eigen zoekmachine heb gemaakt, alleen draait de spider hiervan tegenwoordig niet meer :(

     

     

  14. Elke pagina dienen metakeywords en -description te bevatten die voor die pagina relevant is. Wanneer content en meta-tags overeenkomen (en bij voorkeur ook nog de titel van de pagina, bestandsnaam, etc), wordt de relevantie van de betreffende keywords op die pagina vergroot en heb je kans dat de pagina hoger eindigt wanneer op zo'n keyword wordt gezocht.

     

     

    Nog een vraagje. Vaak wordt er gezocht met zoekwoorden die fout zijn gespeld. Hoe zinvol is het om deze woorden toe te voegen aan de keywordtag gezien het bovenstaande? Ik gebruik natuurlijk liever geen foute spelling op mijn pagina's.

     

    Je kan het doen, bij google zit er tegenwoordig wel al een spellingschecker op je zoekquery... "Bedoel je ...". Toch ben ik zelf niet zo weg van meta tags, ik denk ook dat de meeste zoekmachines er nog maar weinig gebruik van maken.

     

    frame raad ik ook wel af, maar kan je niet zonder zet dan wel op de indexpagina een deel, en zet hier alle content in van alle pagina's. Je bezoekers zien er niets van, maar zoekmachines nemen het wel op.

     

    Tenslotte is index, follow een hulpmiddeltje wat vaak niet nodig is. De robot volgt alle links op je website, en vindt zo de pagina's in je site. Opnemen: doen, maar verwacht er geen wonderen van.

     

    WEL opnemen, er zijn zoekmachines die hierdoor juist verder gaan, terwijl ze normaal alleen de index pagina zullen opnemen.

  15. Oftewel hij zoekt een persoon die ervoor kan zorgen dat zijn bedrijf over 5 jaar nog steeds bestaat.

     

    tigger werkt er natuurlijk wel al, en weet waarschijnlijk wel hoe de gang van zaken is. Ik denk dat hij zelf een grotere kans maakt dan ieder ander persoon. (tenzei tigger niet zo'n goede werknemer is ...)

  16. Maar nog steeds snap ik je bedoeling met meta tags niet. Als ik nogmaals Google als voorbeeld neem kijkt die naar hoe populair een pagina is. Die kijkt (bijna) niet meer naar de meta-tags.

     

    Dat betwijfel, een klant met een nieuwe site stond bij google binnen 2 weken op pagina 1 van de zoekresultaten. Zo populiar kan een site binnen 2 weken niet zijn.

     

    Nieuwe websites komen bij google altijd in het begin hoog te staan, zoek over een paar weken nog maar eens een keertje. Zo stond ik in het begin met de zoekwoorden "Design Bureau" op nummer 2, maar als je nu zoekt sta ik 15e (google.nl -> zoeken op nederlandse sites).

     

    Meta tags worden over het algemeen niet meer gebruikt door zoekmachines maar voornamelijk de titel, html/tekst balans en in/out links.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.