Jump to content

Colin

Junior
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • How did you find us:
  maak een keuze
 • Address
  Gasthuislaan 87, Steenwijk, 8331MT, Netherlands
 • Country
  Nederland
 • First name
  Colin
 • Last name
  Coule
 • Company or organization name
  Fotopersbureau Steenwyck
 • Website address
 • Twitter

Register

 • You are:
  maak een keuze
 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketing

Company info

 1. Zoek op Google naar "Open Coffee" dat soort bijeenkomsten zijn speciaal bedoeld om te netwerken met ondernemers. Niet elke plaats heeft het maar de wat grotere plekken meestal wel. Edit: Sorry voor de enorme kick, zie het nu pas.
 2. Dank voor jullie reacties. Ironisch genoeg staat dit onder hun eigen voorwaarden; Inkomen Uw inkomsten mogen bij elkaar opgeteld niet hoger zijn dan de bijstandsnorm die voor u geldt. Als inkomen telt bijvoorbeeld mee: uw netto inkomsten uit werk uw netto winst uit onderneming een WW-, Wajong- of WIA-uitkering alimentatie voor u en/of uw kinderen sommige heffingskortingen van de Belastingdienst studiefinanciering Ik zie niet in waarom het oncontroleerbaar zou zijn, alles moet (ook voor de media) vastgelegd zijn op papier aan facturen e.d. Particulier zou dit kunnen maar dan niet meer op de huidige basis omdat ze daar niet zo happig meer op zijn. Fiscale voordelen zijn er inderdaad niet. Plus ik hoef minder bijstand te krijgen als ik zelf al enige vorm van inkomsten heb, een win win situatie dus. Overigens ben ik gewoon beschikbaar voor fulltime werk! Alleen dat is er momenteel niet hoe vaak ik ook reageer of bel op sollicitaties.
 3. Hmm wel logisch alleen het enige waarvoor ik momenteel nog sta ingeschreven is vanwege mijn werkzaamheden als persfotograaf waarbij ik enkel de media dien te factureren. Ik kan eigenlijk alles gewoon aantonen aan bewijsstukken en inkomsten, dus eerlijk gezegd zie ik het probleem niet.. Want als ik dit in loondienst zou doen dan zou het wel mogen. Inkomen is prima te controleren hoor aangezien ik voor een heel bos aan bankafschriften moet laten zien. Bbz is niet haalbaar omdat het na september sowieso einde oefening is of althans op een heel laag pitje. Ik wil sowieso niet gaan lenen.
 4. Hoi! Sinds 2011 heb ik een onderneming die nu extreem is afgedaald. Momenteel zijn er wel inkomsten maar sterk wisselend en minimaal. Ik heb mij uiteindelijk aangemeld bij de IGSD hier in de regio en kwam uit op de "participatiewet" een nieuwe naam voor de wet bijstand. Tot en met 27 jaar heb je hier extra begeleiding in ofzo. Afijn: Ik moest 4 weken lang solliciteren en aanmelden voor scholing. Alles geregeld en in het nieuwe schooljaar start ik ook met een opleiding. En ondertussen ben ik gewoon verder gegaan met mijn werkzaamheden (betreft persfotografie dus heel afhankelijk van omstandigheden) Ik zit in de eindfase van de aanvraag (die nu al weken loopt) en vandaag had ik een gesprek met een inkomensconsulent waaruit duidelijk werd dat het een probleem is dat ik bij de Kamer van Koophandel ingeschreven sta omdat zij niet alles kunnen controleren omdat je aan het eind van het jaar allerlei fiscale voordelen hebt (zoals hij het letterlijk zei) Ofwel de oplossing was: Uitschrijven bij de KvK (en dit ook aantonen) zodat de aanvraag verder kan, of een draai maken en via de Bbz verder maar dan moet je bedrijf levensvatbaar zijn en gezien de plannen gaat hem dat niet worden. (School en als het goed is de brandweer opleiding binnenkort) Nu is mijn vraag: Hoe zit dit precies? Waarom mag je niet werken voor je geld? De bijstand is er echter puur uit nood en tot en met september (ivm school dus dan krijg je het al niet meer) omdat er gewoon te weinig inkomsten zijn en de lasten steeds blijven oplopen. In loondienst zou je bijvoorbeeld wel de bijstand in mogen wanneer je hier niet genoeg verdiend. Hoe krom wil je het hebben?
 5. Voor het ontvangen van de fax gebruik ik Cheapconnect, fax komt dan per e-mail gewoon binnen. Voor het verzenden gebruik ik weer een andere dienst, alleen die laat geen nieuwe registraties meer toe, maar volgens mij is dit zelf ook makkelijk te realiseren met de juiste kennis en mogelijkheden.
 6. Wanbetalers.. Het blijft lastig, maar ze aan de schandpaal nagelen publiekelijk? Mwoa. Ze zullen vast hun eigen redenen hebben voor het niet betalen van openstaande facturen maar hoe graag je het stiekem ook wilt vind ik het geen goed idee. Je straft ze immers al middels een incassotraject m.i.

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept