Ga naar inhoud

SalimRMAF

Newbee
  • Aantal berichten

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Karma

0
  1. Dat doe ik ook niet (ik betaal het privé, gebruik de producten privé; alleen het pasje heb ik dus zakelijk aangevraagd). Dit kan gewoon denk ik? Daar ik zelf verlies leid (door de BTW niet af te trekken).
  2. Hoi, ik heb een vraag over de Makro. Ik doe er wel eens boodschappen voor mezelf die ik met mijn Makro-pasje koop. De aankopen betaal ik uiteraard inc. BTW, maar ik doe verder niets met de facturen. Mijn vraag luidt dan ook: is het verplicht om alle Makro-aankopen (dus ook van dure TV's) etc op de bedrijfsactiva te zetten (balans)? Dit kost mij teveel tijd, ik betaal de BTW dus liever dan dat ik extra moeite doe om alles vast te leggen en af te schrijven over 4+ jaar.
  3. Binnenkort zal ik naast mijn registratie als bestuurslid bij een BV mijn diensten uitbreiden naar het buitenland. Ik zal het bankwezen gelegen in Singapore voorzien van bepaalde IT-kennis, waarbij ik nog in het duister tast hoe zij mijn facturen dienen te voldoen. Gaat dat gewoon per IBAN?

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké