Jump to content

yaron benitah

Junior
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by yaron benitah

 1. Ik vraag helemaal niet om financiering . Uiteraard hoe meer de bank wil financieren hoe beter. Want dan ik het rendement op eigen kapitaal veel hoger. kort gezegd zoek ik wat advies, want er zijn zoveel bedrijven, wat het niet makkelijker maakt. als je nog niet zo lang mee draait in deze sector. Nog liever. zou ik een expert willen als partner. Adviseurs en experts hebben vaak een belangenverstrengeling. Een compagnon daarin tegen weer niet.
 2. ik ben laatst op een beurs geweest en daar heb je meerdere bedrijven die werken op basis van no cure no pay. dan bedoel ik vergunningen, wijzigingen bestemmingsplan etc. het technische is weer een heek ander aspect.
 3. ja het is mogelijk. mijn vader is de eigenaar en verpacht de grond voor 35 jaar aan mij. etter zullen er nog wat vergunningen procedures gerealiseerd/.
 4. ik ben Marokko geboren dus is mij taal sims niet per feit. met dat weerhoud ons niet ervan geld te verdienen mijn vader : https://www.nrc.nl/nieuws/2011/10/22/rotterdamse-vastgoedinvesteerder-eist-325-miljoen-euro-van-turkije-a1451517
 5. Ik ben vrij nieuw in deze branche dus ben veel aan het leren. Ik heb alleen een geweldig internationaal netwerk . vandaar wilde ik het graag heet kans geven.
 6. Hallo, even een korte introductie. Ik ben de laatste 15 jar vooral bezig geweest in vastgoedontwikkeling, zowel met woningen als met commercieel vastgoed. Nu heb ik de mogelijkheid om in Zuid-Holand 5,5 hectare landbouwgrond te pachten voor een periode van 25 jaar. Ik ben al asl bij de gemeente geweest en het is mogelijk om zonnepark daar op te zetten. Er zullen wel wat procedures in werking gezet moeten worden ivm bestemmingsplan. Nogmaals ik ben vrij nieuw in deze sector en leer elke dag weer wat. Wat ik heb begrepen is dat de stichting kosten ca. 600.000 euro per hectare zijn. Nu heb ik de volgende vragen: 1) Zijn er banken die 'zoeken' naar zulke projecten, en daarom betere voorwaarden geven en er minder inbreng van eigen geld nog is? 2) Ik ben nooit iemand die zich rijk bekend, maar ik zie zoveel verschillende opbrengsten, wat is nou realistisch. Na kosten rente, onderhoud etc? 3) Ik wil graag zaken doen met grote genormeerde bedrijven, geen prijsvechters. wat zijn een beetje de top 3 of 5. bedankt en mvg

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept