Ga naar inhoud

WAT IS HIGHERLEVEL.NL?


WAAROM EEN ONDERNEMERSFORUM?

Als je een bedrijfsidee hebt, is het de moeite waard om verder te kijken dan de keukentafel. Maar hoe start je een bedrijf en hoe zorg je voor een succesvolle groei? Een veelgehoorde klacht van (startende) innovatieve ondernemers is dat de benodigde informatie te veel versnipperd is. Higherlevel.nl wil een einde maken aan deze versnippering. Onder andere door middel van samenwerking en open communicatie willen we innovatieve ondernemers beter en sneller op weg helpen. In Higherlevel.nl hebben alle deelnemers met dezelfde materie te maken, namelijk het ondernemerschap.
WAT IS HIGHERLEVEL.NL?

De gedachte achter Higherlevel.nl is om ondernemers te helpen elkaar naar een hoger niveau te brengen. De overheid doet haar best om goede voorlichting te geven, maar ondernemers zitten vaak met heel andere vraagstukken. Naast wat de overheid voor ondernemers kan betekenen, is het belangrijk om voor de hele ondernemerscyclus, van goed idee tot marktsucces, ondersteuning te bieden. Ondernemers hebben behoefte aan kennis, advies en informatie. Higherlevel.nl is een virtuele ontmoetingsplaats waar ondernemers en experts uit zowel de private als de publieke markt elkaar helpen.
DISCUSSIEER MEE!

De kracht achter Higherlevel.nl schuilt in het feit dat de deelnemers elkaar begrijpen. Ondernemen is 'a struggle with a smile': een avontuur waarbij je obstakels tegenkomt, maar die je wel kunt overwinnen. Elkaar naar een 'higher ondernemerslevel' tillen vraagt, net als bij een avontuur, om dezelfde mate van enthousiasme en uitdaging. Laat je inspireren, motiveren en adviseren. Neem eens een kijkje op Higherlevel.nl en discussieer met andere ondernemers. Op Higherlevel.nl komen vragen voor uit alle hoeken van het ondernemerschap; bijvoorbeeld op het gebied van innovatie en nieuwe ideeën, financiering, rechtsvormen, ondernemingsplannen, businessplanning en strategie, bedrijfsmanagement en internationaal ondernemen. Het forum is uitgegroeid tot een groots dynamische ondernemersforum. Een informatiebron voor iedereen die meer te weten wil komen over ondernemen. Als je bereid bent om je kennis en informatie te delen met anderen, schroom dan niet om je aan te melden en discussieer mee!
ACHTERGROND - NETWERK EN VRIJWILLIGERS

Higherlevel.nl faciliteert not-for-profit. Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat financiert het forum, iets waarop we trots mogen zijn. De deelnemers merken daar niet veel van. In Higherlevel.nl is de doelgroep belangrijk en niet de afzender. Een ondernemersforum onderhouden doe je niet alleen: moderatoren leiden vrijwillig de discussies in goede banen en er zijn onbezoldigde experts die klaarstaan voor advies. Om ervoor te zorgen dat Higherlevel.nl via zoveel mogelijk ingangen en door nagenoeg dezelfde doelgroep te bereiken is, wordt het forum door zowel publieke als private partijen, welke zich voor ondernemersschap inzetten, geïmplementeerd op hun eigen website.
VOOR WIE IS HIGHERLEVEL.NL?

Higherlevel.nl is bedoeld voor iedereen die een bedrijf wil starten, is gestart, wil groeien, of interesse heeft in ondernemers met een toekomst. Nog niet overtuigd? Er zijn vele redenen om vaste bezoeker te worden en mee te praten op Higherlevel.nl. Ondernemers staan bij ons hoog in het vaandel, sterker nog, zij zijn ons vaandel! Toch bestaat een groot gedeelte van de forumleden uit o.a. ervaren (ex)ondernemers, adviseurs en mensen met activiteiten die ondernemers ondersteunen. Ondernemen zal altijd een race tegen de klok met miljoenen valkuilen zijn. Iedere uitdaging die je kan krijgen moet je aangrijpen. Je moet de hulpmiddelen weten te vinden en door het delen van informatie kom je al een heel eind. Higherlevel.nl biedt ingangen, advies, voorbeelden, ervaringen, feedback, ongezouten meningen, etc., etc. Schroom dus niet om lid te worden... Stel je vragen en geef advies op gestelde vragen van anderen waar jij raad op hebt. Alleen zo komen we allen op een 'higher level'!
 • Relevante kennis en informatie
 • Relevante relaties in het Nederlandse bedrijfsleven, de overheid en de wetenschappelijke wereld
 • Ontmoetingsplaats waar ideeën en ervaringen uitgewisseld kunnen worden
 • Vragen en antwoorden in allerlei kwesties
 • Begeleiding, ondersteuning en advisering
 • Netwerken op deelgebieden
 • Ontwikkeling, rijping en toetsing van een idee
 • Het opstellen van businesspresentaties
 • Het vinden van de juiste faciliteiten
 • Informatie over hoe de juiste investeerders te vinden
 • Vermarkten van je bedrijfsidee


HOE IS HIGHERLEVEL.NL OPGEZET?

Higherlevel.nl is een not-for-profit initiatief en wordt gefinancierd door het Ministerie van Economische Zaken. Het is een publiek-private samenwerking met als doel om zo veel mogelijk innovatieve ondernemers op zo snel en duidelijk mogelijke manier verder te helpen.
PARTNER WORDEN?

Higherlevel.nl werkt graag samen met overkoepelende organisaties die zich not-for-profit inzetten voor ondernemers. Het doel van partnerschap is een breder bereik en een gezamenlijk netwerk voor ondernemers op te bouwen. Geïnteresseerd als partner? Neem dan contact op met mikky@higherlevel.nl
TOT SLOT

Higherlevel.nl bevat informatie van en voor ondernemers en instanties die ondernemers met advies ondersteunen. De adviezen in dit forum zijn ter ondersteuning van de discussies. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
CONTACTGEGEVENS:

Algemene verzoeken: forum manager - Mikky Vrolijk - email: mikky@higherlevel.nl

Meldingen van andere aard: Ministerie van Economische Zaken en Klimaat - RVO - Klant Advies Informatie - ing. R.C. te Molder MSc - Manager Antwoord voor bedrijven - Postbus 93144 - 2509 AC Den Haag - email: roel.temolder@rvo.nl

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké