Cookies op HigherLevel.nl
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
berndmintjes
berndmintjes
Elk jaar wordt er op de RUG het vak Entrepeneurial Skills gegeven, een vak waarin studenten in groepjes een concept uitwerken van een nieuw bedrijf of zoor een (bestaand) bedrijf een nieuw prodkut en/of markt uitwerken.
Het is een vak waar ik als docent bij betrokken ben.
Dit jaar is er door een groepje studenten een concept uitgewerkt voor een Beerenburg proeverij, welke dit voorjaar zou moeten gaan starten in Leeuwarden. Je moet je daar een horecagelegenheid bij voorstellen waar veelal groepen (toeristen en bedrijfsuitejs oa) een aantal soorten Beerenburg (je hebt er meer dan 30!) kunnen proeven en daarbij traditionele hapjes nuttigen.
Nu is het concept erg positief ontvangen en is er medewerking van oa VVV en de diverse destilleerderijen.
Al met al is het eigenlijk zover dat er gestart kan gaan worden, echter wat wij missen is een horecagelegenheid en een ondernemer welke dit concept wil gaan uitrollen.
Een prima concept voor een (jonge) horecaondernemer die met een nieuw concept de markt op wil. Uiteraard is dit forum helemaal niet voor horeca initiatieven! (foei!), maar je weet nooit of er geen belangstelling is voor dit inovatieve concept en of wij niet iemand gelukkig kunnen maken.
Iemand tips?
Bernd
drs. Bernd W. Mintjes
Maxwell Group (van idee naar onderneming)
Kapitaaltrein bijeenkomsten over risicokapitaal
Link naar reactie
Aanbevolen berichten
1 antwoord op deze vraag