Jump to content
Cor1971
Verberg

Koppeling van diensten

vraag

Goedemiddag experts!

 

Ik volg dit forum vrijwel dagelijks omdat ik daar veel van opsteek. Goed dat deze plek bestaat! Wil de mensen die dagelijks de moeite nemen collega's of mensen zo als mijzelf helpen bij de meest uiteenlopende zaken. Gemeende complimenten!

 

Ik loop al een tijdje met plannen rond om te starten met een eigen onderneming. Ik ben nu in loondienst maar "het zelf willen doen" knaagt al lange tijd. Nu zijn er twee vakgebieden waar ik veel kennis en ervaring heb opgedaan in mijn loopbaan. Facilitaire dienstverlening en ICT (overigens zou ik ICT willen zien als een facilitaire dienst omdat dit sterk verweven is met andere facilitaire diensten).

 

Om op eigen benen te kunnen staan en drastische stappen zet om mijn baan op te zeggen en te starten moet ik voor mijzelf antwoord hebben hoe ik tussen deze twee gebieden een koppeling kan leggen en mij kan inschrijven bij de kvk om in beide gebieden actief te zijn.

 

Ik maak mijzelf nog geen illusies, de eerste jaren moet ik groeien door diensten te verlenen aan kleine bedrijven (en particulieren) omdat ik (nog) niet kan concureren met bestaande dienstverleners.

 

Wat ik dus wil...als facilitair dienstverlener starten waarbij ook ICT diensten verleend worden. Waarbij ICT dus onderdeel is van mijn dienstenportfolio. Ik wil starten als eenmanszaak en langzaam maar zeker groeien waarbij ik op het juiste moment over een BV structuur wil nadenken. Mag dit, kan dit?

 

Natuurlijk heb ik al op andere plekken gelezen en gelezen dat ik elke activiteit kan beschrijven en meerdere handelsnamen kan registreren. Maar is dit de juiste aanpak?

 

Ik hoop dat mijn uitleg duidelijk is zoniet licht ik het graag toe. Ben benieuwd naar jullie reacties!

 

Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

 • 0
 • Rate this answer

Begin eerst maar met een lijst van de diensten die je gaat verlenen. Dan zie je snel genoeg of deze bij elkaar passen en of het een evenwichtig aanbod is.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er zijn 7 leden online en 124 gasten

  (See full list)    
 • Also interesting:

 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept