Ga naar inhoud

mmint

Legend
 • Aantal berichten

  2179
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

mmint won de laatste dag op 23 januari

mmint had de meest gelikete inhoud!

Karma

97

Persoonlijke info

Registratie

 • Hoe heb je ons gevonden:
  zoekmachine
 • Jij bent:
  ondernemer
 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  36-40
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  ondernemen algemeen

Bedrijfsinfo

 • Bedrijfs- of organisatienaam
  Maxint
 • Adres
  Postbus 55998, Den Haag, 2505BB, Nederland
 • Branche
  Industrie & bouw
 • Websiteadres
 1. 1. Zorg dat de domeinnaam van jou is. 2. Wijzig de DNS instellingen. 3. Zeg de domeinnaam op.
 2. Daarnaast kun je de voorlopige aanslag meen ik ook in termijnen betalen. Wellicht scheelt dat iets...
 3. En deze brengen dezelfde update, maar dan anders: Minder stress, maar niet meer werk Proef met basisinkomen in Finland zet mensen niet aan om te werken Basisinkomen zet mensen niet aan tot meer werk
 4. 4 cijfers lijkt mij niet anoniem genoeg.
 5. Zowel Januari als Februari zijn niet betaald. De verhuurder ziet dat vast als twee maanden... Maakt niet uit. Je weet dat je die factuur had moeten krijgen en je weet wanneer je je huur betaald moet hebben. Dat had je ook zonder die factuur al kunnen doen. Je had bij het uitblijven van de eerste betaling zelf al aan de bel kunnen trekken en een betalingsregeling kunnen bepleiten...
 6. Eerste reactie: niet doen. Alle vennoten zijn hoofdelijk aansprakelijk voor de VOF. Problemen buiten de VOF kunnen echter doorsijpelen en problemen binnen de VOF veroorzaken. Zeg tegen je schoonmoeder maar dat er andere samenwerkingsvormen zijn die soms beter kunnen uitpakken en minder risicovol zijn, zoals onderling factureren of samenwerken middels een coöperatie.
 7. Heb je die advocaat al gebeld? De mensen van HL kun je evt. een persoonlijk bericht sturen wanneer ze in dit topic verder niet reageren.
 8. Lees voordat je naar de KvK gaat voor een VoF eerst meer topics over VoF-problemen hier op HL. Er zijn er zat. Ik zie een VoF als een zakelijk huwelijk in gemeenschap van goederen. Volgens mij kun je beter eerst langdurig goed samenwerken en de relatie opbouwen voordat je deze vastlegt. Je kunt prima samenwerken zonder VoF en voorkomt dan een hoop problemen wanneer de samenwerking voortijdig stopt.
 9. Zal vast aan mij liggen, maar ik zie het niet... Neem jouw voorbeeld van die webshop. Die heeft aan een simpel tekstbestand als verwerkingsregister voldoende. Dat register kan gewoon als tekstbestand bewaard op de server. Welke kosten, updates en onderhoud bedoel je in dat geval?
 10. Hallo lofstream, Ik snap best wat je bedoelt hoor, maar hackers krijgen ook geen toegang, versleuteling lost alles op en datalekken bestaan niet? Waarom moet een provider zelf ook een register bijhouden? Punt is dat opslag elders een extra schakel in de privacyketen is. Wat is het voordeel boven zelf (offline) bijhouden? Ik hou zelf bv. m'n boekhouding liever buiten de cloud...
 11. In het verwerkingsregister staan onder andere contactgegevens van de verwerker of de verwerkingsverantwoordelijke. Ook staat erin aangegeven hoe de persoonsgegevens beveiligd zijn. Op welke manier draagt het opslaan hiervan in de cloud door een derde partij bij aan het beschermen van de privacy?
 12. Ik zie nog niet helemaal hoe gegevens in de cloud beheerd door derden beter beschermd zouden worden. Vergroot je daarmee niet de kans op een datalek?
 13. Tot wanneer was dat aanbod geldig dan? Is er in de tussentijd niet al van alles gebeurd, of juist niet gebeurd, waaruit de leverancier kan opmaken dat je het aanbod niet hebt aangenomen? Mijn indruk is dat je het er allemaal niet makkelijker op hebt gemaakt...

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké