Jump to content

Taxidriver999

Junior
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. 500e x 12= 6000e omzet per jaar 600 x 12= 7200 huur per jaar 200 x 12=2400 extra kosten per jaar dwz 6000-7200-2400= -3600e dus verlies eigenlijk...of mis ik iets?
 2. Winst heb ik geen idee van. Eerlijk gezegd geen mening. Dit zijn de cijfers die ik heb gekregen. Overnameprijs lijkt me aan de hoge kant. Niet?
 3. Ok. Klinkt goed Nu over cijfers bij een overname. Kan een bedrijf overnemen met volgende cijfers: Omzet : 500e (kan groeien naar 700e volgens vorige eigenaar) Huur vh pand: 600e Nutsvoorzieningen: 200e Overnameprijs: 45.000e Is die overnameprijs interessant? Hoe weet je of die goed is?
 4. Beste, Een loodgietersbedrijf overnemen in een regio waar je er markt in ziet. Zelf wel niets kunnen van loodgieterij. Een schildersbedrijf opstarten in een regio waar je er markt in ziet. Zelf wel niets kunnen van schilderen. ... Worden er op die manier veel bedrijven opgestart? Mvg
 5. Het is niks concreet...het zijn ideeën waar ik mee speel. Zelfpresentatie is wel iets waar ik moet aan werken ja. Ik denk dat ik enkel mezelf 100% zal presenteren eenmaal alles draait zoals ik het wil. Soort van zelfbescherming. Ben denk ik niet de enige op dat gebied.
 6. Het is eigenlijk heel simpel. Ik wil een airbnb opstarten (in België trouwens). Dit is misschien niet het ideale platform daarvoor...maar een businessplan opstellen is overal wel hetzelfde veronderstel ik. Om hieraan te kunnen beginnen zou ik een pand aankopen twv 200.000e (heb ik al op het oog). Ik kan 10% eigen inbreng geven. De inkomsten van de huidige eigenaar zijn 17.000e/jaar (excl. kosten) tov de afbetaling die ik zou moeten doen op een lening van 200.000e (afbetaling +/-12.000e/jaar). Dwz 5000euro over elk jaar (ongeveer). Tot op de laatste euro is dit moeilijk in te schatten.
 7. Ik zal eens met een bank gaan praten. Lijkt me het beste. Toch bedankt.
 8. Heb ongeveer 2800e netto per maand. (vast werk) Waarvan 600e huur die elke maand binnenkomt. B&b (de airbnb inkomsten zou ik genereren via mijn eenmanszaak)
 9. Hallo, Heb een pand op het oog dat gebruikt wordt als B&B. Ik zou deze b&b willen uitbaten in bijberoep. (niet echt b&b, mensen kunnen zichzelf binnenlaten etc...meer airbnb principe) Jaarlijkse omzet (bewezen) van het verblijf: 18.000e Lening die ik zou moeten aanvragen om het pand te kopen: 200.000e (950e/jaar afbetalen) Excl. Eigen inbreng van 20.000e Lening lopen voor eigen woning van 690e/maand (8280e/jaar) Nu vraag ik me af: gaat een bank mee in het verhaal als je kan aantonen (met ondernemingsplan) dat de maandelijkse inkomsten hoger zijn dan
 10. Denk niet dat je met 2euro per dag veel zal bereiken. De vraag is dan : welk dagbudget is dan wel de moeite?
 11. Inderdaad. Dat is wat ik bedoel. Dat is mijn idee er ook over. Hoe vinden mensen jou dan? En hoeveel websites bouw je per maand?
 12. Dat doe ik en is ook in orde. Enkel de potentiële klanten moeten ze wel weten te vinden...je mag de beste/mooiste logo's en websites maken of bouwen...als niemand ze weet te vinden is het zinloos.
 13. Hebben bedrijven in deze tijd nog wel nood aan een website? Ik bouw sinds een jaar of 2 websites als klein bijberoep. Dit lukt aardig maar het grootste probleem is altijd geweest --> klanten vinden. Ik heb al verschillende marketingkanalen geprobeerd zoals: -Google advertenties : deze zijn zeer duur en de concurrentie enorm. Je moet al een heel dure websites kunnen bouwen voor een klant om de kosten qua advertenties eruit te halen. -Facebook advertenties : idem als google. Return is veel te mager. Bvb 100euro advertenties maar geen enkele opdracht die er uit voortvloei
 14. Hallo allemaal, Zou een product in een winkel willen krijgen. Aangezien ik nieuw hierin ben zou ik willen weten waar ik op dit ogenblik niet aan denk...maar wel zou moeten aan denken. Ik veronderstel dat er hier wel mensen zijn met ervaring. Wat zijn marges die de winkelhouder neemt als hij een product in consignatie neemt? Wat moet er allemaal in het contract staan? (zijn er misschien templates beschikbaar voor dergelijk contract) Mvg
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept