Jump to content

jackyverdernie

Newbee
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

  • You are:
    ondernemer
  1. Er worden geen schukden gemaakt... Vof ligt helemaal stil ..daar gaat mijn vraag ook niet over.. Mijn vraag is kan mijn exman zo maar een nieuw bedrijf (eenmanszaak) beginnen met de opdrachtgevers uit onze vof. Zonder dat ik daar van weet.
  2. Mijn exen ik hadden gezamenlijk een vof... Vanaf 2006. Toen ik aangaf dat ik wou scheiden heeft hij een eenmanszaak opgericht waarbij hij dezelfde wetkzaamheden vericht alsi. De vof. De heeft hij 1 april 2018 ingeschreven bij de kvk... De echtscheiding is in 3 september 2018 ingeschreven. Onze vof is nog steeds niet uitgeschreven maar hier gebeurd niets meer mee. Ik had inde vof een wibkel welke slecht liep en gevestigd was aan ons woonhuis waar mijn ex partner nog steeds woont. In maart 2018 mocht ik van m hem de winkel niet meer in omdat hij daar woonde. Ik ben op 6 april 2018 via randstad aan het werk gegaan. Hij werkt nu dus onder zijn eenmanszaak en doet precies dezelfde werkzaamheden. Ik deed altijd voor hem dw boekhouding en zorgde voor opdrachtgevers Heb ik nu nergens recht op? Mod-edit: vraag afgesplitst van oud topic
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept