Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  

sweater kwaliteit T-shirt lijn gemaakt van duurzame stof

Aanbevolen berichten

Beste forumleden,

 

Ik ben op dit moment samen met andere bezig om een T-shirt lijn op te zetten genaamd Arata.

 

Waar staat Arata voor?

Arata staat voor een fris & puur T-shirt merk van hoogwaardige kwaliteit wat tegelijkertijd een frisse en trendy uitstraling heeft. Deze T-shirts willen wij laten produceren van duurzaam materiaal (bijvoorbeeld beukenhout of bamboe). Beukenhout absorbeert ook veel vocht wat fijn is als je een T-shirt draagt in de zomer.

Daarnaast willen we de T-shirts dusdanig dik maken dat het een volwaardig kledingstuk wordt. Waarmee je onder andere op festivals het comfort hebt van de dikke stof van een trui maar wel in een zomerkledingstuk loopt. Met Arata onderscheiden wij ons van de dunne, vaak doorzichtige en lage kwaliteit T-shirts.

 

Waarborging kwaliteit

Wij willen ook graag met accessoires onze kwaliteit garanderen door bijvoorbeeld het meeleveren van een waszak waar het T-shirt in gewassen kan worden. Hiermee blijft het zijn frisse uitstraling behouden.

 

Items

De bedoeling is om met een basic T-shirt lijn te beginnen in wit, zwart en eventueel wat lichte kleuren met wellicht een klein logo op het T-shirt.

 

Klantbeleving

Wat ook een belangrijk onderdeel is van onze T-shirt lijn is de klantbeleving. Dit willen wij realiseren door het verhaal van Arata mee te geven in de doos, om zo de klant bewust te maken van zijn keuze voor een milieu en arbeidsvriendelijk kledingstuk.

 

Doelgroep

Wij hebben onderzoek gedaan bij onze doelgroep en we zijn er achter gekomen dat er zeker vraag naar is. Verder hebben we een breed netwerk waar wij onze T-shirts kunnen promoten.

 

Verkoopprijs

Onze verkoopprijs voor een T-shirt ligt ongeveer tussen de 35 en 50 euro.

 

Vraag

Mijn vraag is waar wij dit soort T-shirts kunnen laten produceren?

Wat wij op dit moment zoeken is een ingang bij een kledingfabrikant die ons bovengenoemde kwaliteit kan garanderen.

 

 

Alvast bedankt voor jullie hulp!

Deel op social media


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Log in om dit te volgen  

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké