Jump to content

Mikky Vrolijk

Moderator+
 • Content Count

  10,479
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Mikky Vrolijk last won the day on May 21

Mikky Vrolijk had the most liked content!

Community Reputation

381

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  51 >
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  financiering
  ondernemingsplannen
  juridische en fiscale zaken
  Financiën / administratie en credit management
  innovatief ondernemen
  internationaal ondernemen
  expert advies
  columns en algemene informatie

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  Ondernemen is 'a strugle with a smile': een avontuur waarbij je obstakels tegenkomt, maar die je wel kunt overwinnen. Elkaar naar een 'higher ondernemerslevel' tillen vraagt, net als bij een avontuur, om dezelfde mate van enthousiasme en uitdaging.
  Ik zoek mensen die elkaar binnen Higherlevel.nl willen ondersteunen, motiveren en adviseren met het ondernemerschap. Dit kan omdat je als ondernemer hier zelf ervaring mee hebt (gehad) of omdat je binnen je eigen bedrijfsvoering een speciale expertise hebt opgebouwd m.b.t. ondernemerschap (bijv. IPR of de niet-technologische aspecten van het ondernemerschap). Bij deze alvast dank voor het uitwisselen van je ervaring, dan wel expertise.
 • My opinion about entrepeneurship
  Het wordt wel vaker gezegd "ondernemen is een spel". Ik trek niet de vergelijking met voetbal, maar met een labyrint spel. Waar je het balletje tussen diverse muren manoeuvreert om uiteindelijk de juiste ondernemersweg te vinden. Zo was ik tijdens mijn ondernemerschap Alice in Wonderland. Je moet je eigen weg vinden. Het is "a struggle with a smile", soms afzien, maar als je eenmaal de obstakels hebt genomen ben je blij.
 • My opinion about innovation
  Innovatie kun je niet leren. Iedereen moet de ruimte krijgen om creatief te zijn en dan ontstaat innovatie vanzelf.
 1. until
  Heb je een technologische innovatieve oplossing voor een wereldwijde uitdaging? Ben je klaar voor de internationale markt en zoek je wereldwijde aandacht voor jouw product? Doe dan van 11 tot en met 14 januari 2021 mee aan de digitale editie van CES 2021, de 'global stage for innovation' en meest invloedrijke technologiebeurs ter wereld. CES is dé plek waar 's werelds meest vooraanstaande (tech)bedrijven zakendoen, nieuwe partners ontmoeten en inspiratie opdoen. Dit jaar vindt de CES volledig digitaal plaats. Door deelname aan CES kun je jouw innovatieve product eta
 2. Event Title: Tech Solutions for Global Challenges (Virtuele editie CES 2021:) Event Author: Mikky Vrolijk Calendar: Agenda Event Date: 11-01-21 00:00 to 14-01-21 00:00 Heb je een technologische innovatieve oplossing voor een wereldwijde uitdaging? Ben je klaar voor de internationale markt en zoek je wereldwijde aandacht voor jouw product? Doe dan van 11 tot en met 14 januari 2021 mee aan de digitale editie van CES 2021, de 'global stage for innovation' en meest invloedrijke technologiebeurs ter wereld. CES is dé plek waar 's werelds meest vooraanstaande (tech)bedrij
 3. De Tozo 4 (voor de maanden april 2021 tot en met juni 2021) kun je vanaf 1 april 2021 aanvragen. Meer informatie en aan welke voorwaarden je als ondernemer moet voldoen kun je vinden op de site van Ondernemersplein. Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL): Heb je omzetverlies door de coronacrisis? Dan kun je de Tegemoetkoming Vaste Lasten mkb (TVL) nog 3 keer aanvragen, telkens voor een periode van 3 maanden. Voor iedere periode moet je een nieuwe aanvraag doen. De belangrijkste verschillen met de TVL in de eerste periode: Jouw vaste lasten moeten minimaal € 3.000
 4. Was mij nog niet bekend. Als ik op de site van UWV kijk zie ik dat het adres van webcare op twitter @uwvnl is en niet die zojuist gemeld is.
 5. Dank voor extra toelichting. Ik laat het testen/uitzoeken.
 6. N.a.v. bovenstaande meldingen (allen nogmaals dank) zijn de volgende hick-ups na de laatste up-date opgelost: - Foutmelding bugsdraad: de melding is "Je hebt geen rechten om dit item te bekijken. Foutcode: 2S136/V" - Settings Leesvoorkeuren staat bij alle deelnemers weer op “ga naar begin van het topic”. M.b.t. de opmerking: Dit is uitgebreid getest: zowel via "Nieuw item -> Evenement" als bij evenementen en dan "nieuw evenement" en kan er een topic gepost worden. Kun je aangeven of je dit probleem nog ervaart als je ingelogd bent.
 7. Je wilt voorkomen dat jouw partner aansprakelijk is voor schulden van jouw bedrijf? Dan is de manier waarop jouw relatie is vastgelegd van groot belang. Ook de rechtsvorm van je bedrijf is bepalend. Bijvoorbeeld: bij een eenmanszaak of vennootschap onder firma (vof) loopt uw partner meer risico dan bij een besloten vennootschap (bv). Zie uitgebreide informatie op KvK met uitleg over diverse bedrijfsvormen en registreren van het partnerschap m.b.t. je onderneming.
 8. De ene na de andere klimaatmaatregel komt op ons af. Hoe houd je overzicht en welke zijn belangrijk voor jou? Groener rijden, energie besparen en materialen hergebruiken. Om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en ook in de toekomst genoeg grondstoffen te hebben, neemt de overheid steeds meer maatregelen. Klimaatmaatregelen en regelingen waar je in 2021 mogelijk mee te maken krijgt. Check wat er in 2021 verandert met de informatie op KvK . Met een overzicht van welke financiële regelingen je volgend jaar gebruik kan maken je je bedrijf wilt verduurzamen.
 9. Bij kringlooplandbouw komt zo min mogelijk afval vrij, is de uitstoot van schadelijke stoffen zo klein mogelijk en worden grondstoffen en eindproducten met zo min mogelijk verliezen benut. De visie ‘Landbouw, Natuur en Voedsel: Waardevol en Verbonden’ vormt de stip op de horizon voor een meer duurzame toekomst van landbouw, natuur en visserij. Dit draagt bij aan: een sterkere positie van de boer meer waardering voor voedsel meer samenwerking tussen natuur en landbouw een meer duurzame veehouderij nieuwe afspraken voor een internationale aanpak van kringloop
 10. Als werkgever moet je ervoor zorgen dat werknemers veilig en gezond kunnen werken. Je bent wettelijk verplicht om een arbobeleid te hebben incl. een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E). De Inspectie SZW controleert of je een RI&E hebt voor je personeel. Wat is een RI&E? In de RI&E brengt je alle arbeidsrisico’s binnen jouw bedrijf of organisatie in kaart. Vervolgens maak je een plan van aanpak voor het beheersen van deze risico’s. Het doel van de RI&E is om gezondheidsklachten en ongevallen te voorkomen. Dit is van belang voor uw bedrijf en
 11. Dank voor melden. Er zijn wat hick ups na de up-date. We zijn er mee bezig. Als je nog andere "vreemde" dingen tegenkomt. Dan hoor ik dat uiteraard graag.
 12. Héél vrouwvriendelijk Ik zou op zowel youtube als je website ook wat foto's van tillende vrouwen plaatsen. Ga er daarbij vanuit dat er ook vrouwen zijn die zware tilberoepen hebben en neem daar wat (branche)voorbeelden in mee. Maar dan wel zonder pffff.... en powerrrr emotie. Want trust me.... er zijn genoeg mannen die ook puffen als ze moeten tillen. Maar die bereik je al.
 13. MKB-Nederland nodigt je graag uit voor ‘MKB Live’: een exclusief online event waar voorzitter Jacco Vonhof en minister-president Rutte in gesprek gaan met ondernemers (organisaties) over de huidige en toekomstige situatie. Via een interactieve livestream biedt MKB-Nederland de mogelijkheid een vraag te stellen aan de minister-president. Wanneer? - Woensdag 7 oktober a.s. van 15.30 uur tot 16.30 uur Locatie - Online Deelnemen aan dit online event is gratis. Via deze inschrijflink kun je je aanmelden. Voor aanvang van het live event zul je meer informatie ontvangen over het vi
 14. until
  MKB-Nederland nodigt je graag uit voor ‘MKB Live’: een exclusief online event waar voorzitter Jacco Vonhof en minister-president Rutte in gesprek gaan met ondernemers (organisaties) over de huidige en toekomstige situatie. Via een interactieve livestream biedt MKB-Nederland de mogelijkheid een vraag te stellen aan de minister-president. Wanneer? - Woensdag 7 oktober a.s. van 15.30 uur tot 16.30 uur Locatie - Online Deelnemen aan dit online event is gratis. Via deze inschrijflink kun je je aanmelden. Voor aanvang van het live event zul je meer informatie ontvangen over het vi
 15. In het derde steunpakket zijn de NOW, TVL en de Tozo in aangepaste vorm verlengd van 1 oktober tot eind juni 2021. Het voornemen is de verschillende regelingen de komende maanden te versoberen en af te bouwen. De eerder aangekondigde vermogenstoets bij een Tozo-aanvraag, gaat toch niet door. Die toevoeging aan de Tozo vindt het kabinet ongepast door de uitbreiding van beperkende maatregelen. Zie de overzichtspagina van KvK met uitgebreide uitleg : Wat zijn de voorgenomen veranderingen ten opzichte van steunpakket 2?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept