Ga naar inhoud

Mikky Vrolijk

Moderator+
 • Aantal berichten

  10082
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Mikky Vrolijk won de laatste dag op 21 november

Mikky Vrolijk had de meest gelikete inhoud!

Karma

301

Persoonlijke info

Registratie

 • Hoe heb je ons gevonden:
  maak een keuze
 • Jij bent:
  maak een keuze
 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  51 >
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  financiering
  ondernemingsplannen
  juridische en fiscale zaken
  Financiën / administratie en credit management
  innovatief ondernemen
  internationaal ondernemen
  expert advies
  columns en algemene informatie

Bedrijfsinfo

Visie op

 • Ik zoek mensen die
  Ondernemen is 'a strugle with a smile': een avontuur waarbij je obstakels tegenkomt, maar die je wel kunt overwinnen. Elkaar naar een 'higher ondernemerslevel' tillen vraagt, net als bij een avontuur, om dezelfde mate van enthousiasme en uitdaging.
  Ik zoek mensen die elkaar binnen Higherlevel.nl willen ondersteunen, motiveren en adviseren met het ondernemerschap. Dit kan omdat je als ondernemer hier zelf ervaring mee hebt (gehad) of omdat je binnen je eigen bedrijfsvoering een speciale expertise hebt opgebouwd m.b.t. ondernemerschap (bijv. IPR of de niet-technologische aspecten van het ondernemerschap). Bij deze alvast dank voor het uitwisselen van je ervaring, dan wel expertise.
 • Mijn mening over ondernemerschap
  Het wordt wel vaker gezegd "ondernemen is een spel". Ik trek niet de vergelijking met voetbal, maar met een labyrint spel. Waar je het balletje tussen diverse muren manoeuvreert om uiteindelijk de juiste ondernemersweg te vinden. Zo was ik tijdens mijn ondernemerschap Alice in Wonderland. Je moet je eigen weg vinden. Het is "a struggle with a smile", soms afzien, maar als je eenmaal de obstakels hebt genomen ben je blij.
 • Mijn mening over innovatie
  Innovatie kun je niet leren. Iedereen moet de ruimte krijgen om creatief te zijn en dan ontstaat innovatie vanzelf.

Recente bezoekers van dit profiel

1774 profielweergaven
 1. Mikky Vrolijk

  Groepsgesprek in PM = besloten topic

  Yes, nóg een cadeautje Je kan iedereen een PM sturen, dus ook koppelen aan je PM. Hoe dat precies werkt, kun je mij helaas ook nog niet vragen. Ik ben zelf ook nog steeds cadeautjes aan het uitpakken. Lijkt Sinterklaas wel
 2. Mikky Vrolijk

  Workshop Intellectueel eigendom

  tot
  Afkijken, beschermen, delen of geheimhouden? Bent u bezig met de ontwikkeling van een nieuw technisch product of nieuwe techniek? Leer in één middag de basis over hoe u uw technische innovatieproces efficiënter en beter maakt door intellectueel eigendom (IE) te gebruiken als bescherming en als informatiebron. Tijd en geld besparen Tijdens deze workshop leert u wat IE is, in welke fasen van uw innovatieproces u IE gebruikt en hoe u met IE tijd en geld kunt besparen. Theorie, praktische voorbeelden en opdrachten wisselen elkaar af. U krijgt basiskennis over: waarom het belangrijk is om uw plannen voor IE af te stemmen op uw bedrijfsstrategie hoe uw innovatietraject goedkoper en sneller wordt door gratis beschikbare octrooipublicaties met technische detailinformatie wat deze gratis octrooi-informatie u vertelt over de activiteiten van uw concurrenten, maar ook uw (potentiële) markt waarop u moet letten als u samen met anderen innoveert de verschillende beschermingsvormen zoals auteurs-, merk-, model-, octrooirecht en bedrijfsgeheimen.
 3. Onze kalender vanuit de oude HL-omgeving was idd een error en heeft niet de al aangemelde personen meegenomen. Ik heb zojuist de Nieuwjaarsborrel weer aangemaakt. Wil degenen die zich al aangemeld hadden, in de kalender dit s.v.p. opnieuw doen? Heb je je nog niet aangemeld? Doen ! Je bent van harte welkom.
 4. Mikky Vrolijk

  Higherlevel.nl Nieuwjaarsborrel

  tot

  Had je je al aangemeld? Wil je dit dan s.v.p. nog een keer doen d.m.v. knop: [GAAT] Nog niet aanmeld? Dan ben je uiteraard meer dan welkom !
 5. Mikky Vrolijk

  Higherlevel.nl Nieuwjaarsborrel

  tot
  Je bent van harte welkom op de Nieuwjaarsbijeenkomst op vrijdag 11 januari 2019 ! Ontmoet in een ontspannen sfeer andere leden van Higherlevel.nl en wens elkaar een goed, gezond en succesvol 2019 toe! Bespreek onder het genot van een hapje en een drankje je toekomstwensen. Tijdstip: 19.00 - 22.00 uur [voor eten én drinken wordt gezorgd] Locatie: Winkel van Sinkel, Oudegracht 158, 3511 AZ Utrecht Deelname is gratis ! Kom je ook? Registreer je dan d.m.v. de knop rechts "ik ga ook". Leuk, gezellig én zinnig om elkaar te ontmoeten ! Vriendelijke groet, Moderatieteam Higherlevel.nl Higherlevel.nl
 6. Mikky Vrolijk

  EZK Evenement: Partners in Energie-uitdagingen

  tot
  Hét evenement voor bedrijven die werk maken van energiebesparing en duurzame energieopwekking is op 31 januari 2019. U bent van harte welkom op deze derde editie van het EZK evenement: Partners in Energie-uitdagingen. U kunt zich al inschrijven. "Energiebesparing is niet langer vrijblijvend" stelt Ed Nijpels, voorzitter van het Klimaatberaad. In zijn keynote neemt hij u mee in de actualiteit van het Klimaatakkoord, de nieuwe Informatieplicht energiebesparing én de kansen die duurzaam ondernemen biedt. Verdiepende deelsessies én netwerken Laat u inspireren en informeren: de actualiteit, uitdagingen en mogelijkheden van energiebesparing en duurzame energieopwekking komen aan bod. Kies via deelsessies de onderwerpen waarin u zich wilt verdiepen én zie wie de EZK Energy Award 2018 van 25.000 euro wint. Gedurende de dag is er bovendien volop ruimte om te netwerken.
 7. Ik heb gemelde broken links m.b.t. video kunnen vinden als voorbeelden. Maar, ik kan geen oude berichten met img broken links als voorbeeld vinden. Any one ? Alvast dankjewel !
 8. Dank voor melden. Staat op de lijst met verzoek op te lossen.
 9. We zijn nog niet off line gegaan. Gaat nog gebeuren. MAAR: topic navigatie naar laatst gelezen bericht werkt weer op alle niveaus. Iets was ons allemaal redelijk irriteerde. Maar goed, het is opgelost nu Dank voor jullie geduld.
 10. Reacties op bovenstaande is gesloten. S.v.p. suggesties en meldingen voor ons forum in dit topic doen.
 11. Beste Romano, Kun/wil je mededelen waar in Zuid-Holland (grote stad, kleine wijk of kleine stad/dorp). En, hoeveel vierkante meters heb je voor ogen (wil je meer of minder dan 100 gasten bedienen)? Aantallen zijn van belang voor het bepalen van je omzetverwachting. Qua doelgroep-/marktonderzoek kun je het breder trekken: wat besteed het uitgaanspubliek in jouw gekozen stad gemiddeld in de horeca (deze laatste kun je nog specificeren naar eet café). Een marktonderzoek behoeft niet direct veel te kosten. Een eerste inventarisatie kun je doen bij het CBS inkomen en bestedingen. D.m.v. vergelijking met andere horeca zaken (zowel meten van de sterke als zwakke punten), kun je in je bedrijfsplan zoeken naar een onderscheidend vermogen. Bijv. akoestische muziek, waar ook de niet akoestische liefhebber zich welkom voelt, biljarten, klaverjas of bridge avonden). Ook qua eten kun je je onderscheiden. Ipv horecagelegenheden bezoeken in de buurt waar jij wil starten, is het een idee om buiten die regio bezoeken te brengen aan horeca-exploitanten. Dit, met het oog op kennisdeling (qua locatie ben je dan niet direct elkaars concurrent). Hoe zij zijn gestart, hoe vergaat het hen nu, wat zijn hen omzet marges? Neem bijv. eens een kijkje in Den Haag en ga in gesprek met de horeca-exploitant van deze locatie (kleinschalig, richt zich op locals en expats; live muziek jazz) en van deze locatie (wat groter qua opzet; gericht op locals, surfpubliek, passerende toeristen; live muziek pop-/rockmuziek). V.w.b. investering is het wellicht idee om je eens te verdiepen in crowd funding (zie google zoekresultaten).
 12. Beste meedenkers, Ons forum gaat (mede n.a.v. jullie meldingen) vandaag kort in onderhoud voor een up-date. We zullen dan off line zijn. Dit zal ca. 15 minuten duren.
 13. De knop nieuw verschijnt alleen in topics waar je aan deelneemt. Dit houdt in, dat als een ander heeft gereageerd op jouw berichten en reageert op reacties die jij geplaatst hebt, verschijnt in organje de knop nieuw. Aanvulling: deze knop zie je alleen in de forum board en (nog) niet op de homepagina of in Actuele inhoud. Navigatie naar laatste ongelezen of laatst gelezen bericht vanuit topic titels wordt aan gewerkt.
 14. Dank WillemJ en Norbert. Ik heb direct jullie issue aangemaakt. Ik houd jullie op de hoogte wanneer het opgelost is.
 15. De stand van zaken van al jullie meldingen: - Profielinfo (o.a. geboortedatum e.d.): is aangepast. Er staat in jullie profiel nog wel het blok: wordt niet getoond, maar ook dat zal verdwijnen. - Schermtitel: in onze oude omgeving hadden we die. In onze nieuwe omgeving niet meer en komt ook niet meer terug. Is nu ook uit je profielinfo verdwenen. - Homepage versus actueel: sommigen wensen de pagina actuele inhoud als home page. Dit is voor bezoekers (we ontvangen er ca. 180.000 per maand) niet handig. Voor hen is ons forum duidelijker als zij vanuit een homepage kunnen zien wat er allemaal speelt op ons forum. Ik hoop dat jullie met één klink verder (naar actueel) genoegen willen nemen - Button "nieuw" springt weer naar laatst niet gelezen bericht. - Linken op topititel en naar jouw laatst gelezen bericht navigeren vanuit forum index wordt nog aan gewerkt. - Fire Fox melding: FF staat strenger afgesteld dan Chrome. Hier wordt snel een oplossing voor gezocht. - RSS feeds: uitleg hier over staat in voorgaand topic. - Home knop onderaan: onderaan elk pagina nivo en ook onderaan elk pagina van een bericht/reactie staat de mogelijkheid om te navigeren naar diverse andere pagina's van ons forum. - Signatures linken niet extern door: is opgelost. Alleen voor nieuwe leden zit daar een "no follow" restrictie op en worden pas aanklikbaar nadat zij min. 5 inhoudelijke berichten hebben geplaatst. - Social media ingangen (facebook, twitter, linkedin) is weer benaderbaar. Hiermee kun je, indien gewenst, ook d.m.v. delen knop interessante berichten delen op jouw social media kanalen. Landenmap: deze is met de migratie niet goed overgekomen. Deze wordt binnenkort opnieuw geladen en live gezet worden Evenementen/kalender: hierin zaten nog wat technische issues. Correctie hier op wordt ook opnieuw geladen live gezet. M.b.t. deze twee items, zal ons forum voor ca. 15 minuten niet bruikbaar zijn. We gaan dan eventjes over in de maintenance modes. Wanneer dit is laat ik uiteraard in een aankondiging weten. P.S.: mocht ik een st.v.zaken m.b.t. een melding over het hoofd hebben gezien, dan hoor ik dat uiteraard ook graag Opmerkingen m.b.t. design/cosmetische wensen, zoals loze ruimte balken bovenin, duikelijker vormgeven van wijzigknop en pagina voorbeeldknop: deze worden op termijn opgepakt. Verder zijn er ook wel wat moderator functies opgepakt en zijn er nog een paar moderatie wensen in de wachtrij ter verbetering. Ook daar wordt uiteraard aan gewerkt. Maar voor nu was het fixen en doorvoeren van wensen van leden voor het gebruiksgemak de prio. Dank voor al jullie meldingen ! Verbeteringen blijven uiteraard going concern. Dus, heb je meer wensen/suggesties tot verbetering? Dan hoor ik dat graag.

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké