Jump to content

eijkm

Newbee
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Kamer van koophandel
 1. eijkm

  Bedrijfsnaam

  Hai Essy, Wat wil je dat je bedrijfsnaam uitstraalt? er zijn al duizenden bedrijfsnamen met "systems". Kies je voor iets anders, dan val je wel op. Mijn naam heb ik eenvoudig gehouden. Geen poespas, omdat ik wil dat m'n bedrijf dat gaat uitstralen. Niet gestroomlijnt, strak of hypermodern, maar eenvoudig en breed de lading dekkend. Omdat m'n pa ook een bedrijfsnaam heeft (met een goeie naam), heb ik mijn achternaam gebruikt en daarachter "computertechniek" geplakt. Iedereen weet waar het om gaat. Bepaalde opmaak (rode letters, zwarte schaduw) en dat is mijn bedrijfs-merk. Geen logo, dat zou voor mij niets toevoegen. Geef dus voor jezelf antwoorden op vragen als: * hoe wil ik m'n bedrijfje naar buiten laten treden? * welke doelgroep heb ik? (vooral jongeren, divers, ouderen?) * Welk imago geef je je bedrijf mee? Eenvoudig? Zakelijk? Speels? Degelijk? Snel en strak? * Hoeveel bedrijven bestaan al met kreten die jij ook wilt gebruiken? * etc. Je kunt ook linken maken. Stel jij gaat onderhoud plegen aan servers, en je weet zeker dat jouw oplossing de allerbeste is en je weet ook dat je dit kunt waarmaken. Dan ben jij de one and only (OAO). Maak een logo van een grote A met twee oogjes (ofzo), verwerk de A in je bedrijfsnaam en je knutselt iets in elkaar. Ik noem maar iets. Maar laat je creativiteit er maar op los. Laatst hoorde ik dat een bedrijfje echt gebrainstormt heeft op de naam. Er een stuk of wat op tafel legde en vervolgens de knoop doorhakte door er eentje te kiezen. Er zijn geen grenzen. Aan jou de vrijheid! Besef dit heel goed. Jij hebt alle vrijheid.
 2. Dank je wel PeterD De prijzen van boekhouders zijn inderdaad om te schrikken. Zeker voor een starter die de kosten zo laag mogelijk wil houden. Ik ben nu bezig met de Excelsheet van Zibb.nl dat ziet er zeer bruikbaar uit. Daar ga ik voorlopig 's mee stoeien. nogmaals bedankt iedereen voor z'n bijdrage hier! Michel
 3. Hallo iedereen, Ik ben ook starter en heb heel veel aan de hier genoemde dingen. Ik betrap mezelf er ook op alles te willen doorgronden en blijf bijna steken (stikken ;) in het opzetten van de administratieve rompslomp wat het plezier soms aardig kan wegzuigen ;-) En nu: bikkelen! Bedankt mensen. Groet Michel
 4. Hallo ondernemend Nederland Ik lees hier over excelsheets, over snelstart-software. Ikzelf ben ook beginnende ondernemer. Ikzelf zit te denken aan snelstart. Ziet er strak uit. En klaar voor 99 euries. Mijn factureringssoftware heb ik zelf ontwikkeld. Het maakt deel uit van mijn zojuist gestarte onderneming. Voor degene die interesse hebben, kan ik voor een redelijke prijs een softwarepakketje samenstellen in MsAccess (=geen licenties nodig) waarmee je je facturen, offertes, enveloppen, voorwaarden etc kan afdrukken. Heel eenvoudig en werkt perfect. Ik heb hiermee al vele(beginnende) ondernemers mee uit de brand geholpen. Zij zijn er zeer over te spreken. Ik ga door de bedrijfswereld als Van Eijk Computertechniek. Tot úw dienst ;) Mail maar voor meer info (eijkm@wanadoo.nl)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept