Jump to content

MKBServicedesk

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.mkbservicedesk.n
 1. Een goede website is de basis voor online succes, maar hoe goed scoort jouw website eigenlijk? Op de Week van de Ondernemer presenteerde Tineke Verburg de talkshow waarin ondernemers hun website kunnen scannen op vindbaarheid. Een panel van experts (Google, Lipperhey en MKB Servicedesk) geeft commentaar en tips die voor elke ondernemer handig zijn over seo, techniek en populariteit.
 2. Ben je op zoek naar groeifinanciering voor je bedrijf? Bekijk dan deze video over het gebruik van crowdfunding om je eigen vermogen te versterken met de kracht van je sociale netwerk. Meer informatie op www.mkbcrowdfunding.nl
 3. Ondernemer en spreker Arko van Brakel geeft je in 7 minuten een workshop over het managen van groei. Hij doet dit aan de hand van vijf groeitips.
 4. Denk je erover om je bedrijf te verkopen? Bekijk dan deze vijf-delige serie. Adviseur Henk Dekker legt je uit hoe je de waarde van je bedrijf kunt bepalen (en beïnvloeden) en hoe je de hoogste prijs voor je bedrijf kunt krijgen. Binnen vijftien minuten ben je op de hoogte.
 5. Energie besparen, hoe doen andere ondernemers dat eigenlijk? MKB Servicedesk gaat in aflevering 1 van Een Rondje Energiebesparen langs bij autohandelaar Mark Hoek en kijkt samen met hem waar hij nog kon besparen in zijn winkel (verlichting), werkplaats (perslucht) en magazijn (verwarming). Kijk ook aflevering 2 over slager Gerrit Takke. Hij vertelt hoe hij €2000 wist te besparen op zijn koeling en verlichting. Afl.2: http://www.youtube.com/mkbservicedesk#p/a/u/1/fRTALw4RL4c Ondernemers op Higherlevel, wat doen jullie om energie te besparen?
 6. https://www.youtube.com/watch?v=E5Bkc92VcWA Mobiel werken, flexibel werken, Het Nieuwe Werken, het komt allemaal op hetzelfde neer: werken waar en wanneer je wilt. in deze video geven drie doorgewinterde mobiele werkers in tien minuten tijd antwoord op de tien meest gestelde vragen over mobiel werken. MKB Servicedesk is benieuwd wie van jullie aan mobiel werken doet? Waarom wel (en hoe bevalt het dan) of waarom niet?
 7. In deze aflevering een verzoek van Loek. "Ik zou ondernemers willen vragen om een paar keer per week of maand eens voor de klas te gaan staan bij een mbo of vmbo", zegt hij. "Ondernemers hebben namelijk enorm veel kennis en vinden het ook leuk om over hun vak te vertellen."
 8. Als ondernemer wil je in de zomer ook wel lekker onbezorgd op vakantie. Hoe zorg je ervoor dat je je bedrijf goed achterlaat? Loek geeft tips! * Bekijk ook ons artikel met vakantietips voor ondernemers! http://www.mkbservicedesk.nl/4050/waar-moet-aan-denken-als-vakantie.htm
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept