Kim Hendriks

Junior
  • Aantal berichten

    28
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Kim Hendriks

  1. In New York wordt het restaurant concept al langere tijd gepushed. Daar moet je het bestek huren, dus geen entree fee, maar je kunt wel doneren bij de ober. Rustig eten is er niet bij, je wordt geacht binnen een uur klaar te zijn met eten.

    Kijk maar eens op: http://www.sevillarestaurantandbar.com. Ben hier geweest tijdens een seminar voor Internet Guru's.

     

    Hm, klinkt niet erg aantrekkelijk. Op deze manier zie ik het dus níet voor me. Het gaat bij mij juist om kwaliteit en niet om kwantiteit.

  2. Hoi Kim,

     

    Erg leuk om zoiets organiseren ! Ik denk dat Christel hierboven een aantal goede punten heeft. Het klinkt mij ook als een bekend concept in de oren (is alleen maar positief) en ik houd me niet eens zozeer bezig met mode.

     

    Is het misschien een optie om geen entree te vragen maar om opzoek te gaan naar andere manieren om geld te verdienen aan bezoekers ? Ben ik ook over aan het nadenken ja, maar onder een entreeprijs ga je niet uitkomen ben ik bang.

     

    Hoe moet ik het precies voor me zien ?

    Staan er kramen met mensen en komen er dan bezoekers ?

    Of staan er rijen tafels en komen er vervolgens hordes mensen binnen ? Mensen komen van tevoren hun ruilkleding inleveren. Het wordt gewaardeerd via een systeem en je krijgt dan jouw 'bestedingswaarde' in de vorm van muntjes oid. Jouw kleding wordt opgehangen in de zaal, bij de rest van de kleding. Zo vormt zich als het ware een winkel. Als alles verwerkt is, gaat het beginnen en mag iedereen gaan snuffelen, passen en pakken wat ze wil. Maximaal ter waarde van je bestedingslimiet. Dit loopt door tot iedereen uitgeshopt is. In dezelfde zaal zullen enkele tafels/kraampjes zijn waar service wordt verleend en dingen worden verkocht. Als een soort van beurs XS. Ik ben er nog niet over uit of ik deze mensen een fee moet vragen dat ze daar mogen staan en mogen verkopen/klanten mogen werven. Ik denk dat ik dit de eerste keer/keren niet zal doen om te kijken hoe het gaat lopen en goodwill te kweken.

     

    Je hebt ook over een hapje, drankje en styling advies. Hoe zie je dat precies voor je ? zie hierboven

     

    Rick

    Bedankt voor je reactie!

  3. Men is nl niet bekend met het fenomeen en dan lijkt het veel geld. Dit terwijl er echt iets leuks en goeds tegenover staat.

     

    Waar baseer je op dat je doelgroep niet bekend is met het fenomeen? Volgens mij is het bij veel vrouwen van mijn leeftijd best wel bekend. Gesprekken binnen mijn eigen vriendenkring en uit mijn contact met een concullega. Ik weet niet of jij uit de big big city komt? Daar zie je het nl wel al regelmatig maar hier in het zuiden lopen we net even wat achter ;)

     

    Een tijd geleden hoorde ik van een restaurant wat gasten zélf liet bepalen wat ze wilden betalen. Ze mochten de hele avond eten (en drinken?) en op het einde mochten ze doneren wat wij het waard vonden (verdere details weet ik helaas niet). Ik vond het wel een goede stunt eigenlijk. Ik meen dat ze niet minder ophaalden dan normaal en ze kregen veel aanloop en publiciteit (wat natuurlijk goud waard is).

     

    Zou zoiets ook voor mij kunnen werken? Heeft iemand meningen of ervaringen hiermee?

     

    Zijn het niet juist de vrouwen die op de kleintjes letten die kiezen voor het ruilen van kleding i.p.v. kleding weg te doen en er iets nieuws voor terug kopen in een reguliere winkel? Zou je er dan niet ontzettend bekaaid vanaf komen wanneer je de "miepknieps" zelf een entreeprijs laat bepalen?

     

    Misschien zie ik het verkeerd, maar even kort door de bocht denk ik dat je de grootste interesse zult vinden bij de dames die marktplaats afstruinen op zoek naar een merkjurkje, die de samplesales bezoeken en dol zijn op de Doldwaze Dagen. Tenzij je de beleving meer richt op een avondje uit dan op een swop. Doel is kledingruil maar het zal plaatsvinden in een eigentijdse setting (dus geen rommelmarktomgeving) en met veel randgebeuren (styliste, kapster, sierraden) wat het tot een belevenisevent maakt. Ik hoop dat de miepknieps (die had ik nog niet gehoord) zich hier niet thuis zullen voelen en ik een meer eigentijds publiek aanspreek. Blijft nog de vraag of zij naar redelijke eerlijkheid zullen betalen wat het hun waard was. Als ik kijk wat er zich gisteren op de A2 heeft afgespeeld (geld graaien) dan lijken de normen en waarden af en toe toch flink te dalen als het over geld gaat ;)

     

     

     

  4. Tweedehands is al een tijdje hot én hip. Tegenwoordig heet het vintage en betaal je er inmiddels meer voor dan tweedehands in voorgaande jaren. Ook een leuk concept is 50/50 restyle. Maar beide zijn andere businessmodellen dan je zelf voor ogen hebt.

    (Her)ken je deze? 5050store is nieuw en ziet er goed uit! Leuk om te zien hoe bedrijven met een stoffig imago (uwv en leger des heils) meegaan in een hip concept. Swopnfit heb ik al uitgebreid doorgeplozen en veel inspiratie uit gehaald.

     

    M.b.t. jouw concept : Voor zover goed gelezen begrijp ik dat je je kleding inlevert en daar swop munten voor krijg (Armani 5(?) H&M (1?). Wat als mijn kleding wel met iemand anders mee naar huis is en ikzelf niets heb gevonden? Hoe lever ik dan mijn swop munten in? Of... is dat een 'risico' van deelname en moet je het gewoon leuk vinden om tijdens zo'n event aanwezig te zijn? Immers, het was gezellig en de kleding die ik toch al niet droeg had anders ook in de zak van max beland. Bovendien zijn mijn nagels gelakt door een styliste (waarvan ik direct de nagellak heb gekocht), een andere jurk in mijn kast is opgeleukt door een ketting die ik heb gekocht en ben ik behoorlijk lollig naar huis gegaan omdat er een wijnproeverij was (en uiteraard een doos wijn voor thuis gekocht)... En bedenk zo maar door. Daar kan ik mij wel in vinden ;)

    Wijnproeverij, briljant idee!! ::) Maar inderdaad, zo moet je het zien. Het doel is kledingruil maar in de vorm van een

    avond(half)vullend event zodat het een belevingsconcept wordt.

     

    M.b.t. doelgroep: plaats een oproep in de locale kranten en/of in winkels óf spreek mensen op straat aan (voordeel is dat je direct kunt zien hoe ze gekleed gaan). Leg uit wat je gaat organiseren, hoe het "werkt" en wat men kan verwachten. Men kan zich inschrijven en bij voldoende animo ga je het organiseren. Jep, communicatie is zeer belangrijk! Omdat het concept nog erg onbekend is. Ik wil sowieso een website maken met uitleg, faqs, foto's en filmpjes (+inschrijfformulier) zodat mensen een beeld kunnen vormen. Ik ben nog aan het twijfelen vanwege bovenstaande drempel (onbekendheid) of ik een vaste entreeprijs zal doen of een risico ga nemen door mensen achteraf te laten betalen (zie ander topic van me)

     

    M.b.t. een verdienmodel: met de inschrijflijst is het voor standhouders ook interessanter om direct inzicht te hebben in mogelijke opkomst om hen zodoende over te halen om tegen betaling van een marktkraam aan het event deel te nemen. you're right about that!

     

     

     

     

    Bedankt voor het meedenken! ;D

     

     

     

    [Aanpassing: doorlink geplaatst naar Kim's andere topic]

     

  5. Ik ben daar toen als visagiste niet op in gegaan omdat ik zelf moest betalen voor iets waar zij mee konden adverteren. Volgens mij was het rond de 100 euro voor een event dat niet bij mij in de buurt was. Zeker als visagiste zonder verkoop heb je daar niet zo heel veel aan denk ik. Het kan wel interessanter zijn voor een styliste omdat zij er volgens mij sneller klanten uit halen.

     

    Hoe wordt dat aantal credits bepaald en wie gaat dat doen? Wanneer er op een bepaald moment 20 wachtenden zijn met elk 15 kledingstukken kan het wel erg lang gaan duren. Komt er een vast systeem en hoe dan? Zodat als er 2 mensen zin die oordelen de ene niet meer credits geeft dan de andere. Ik ga een puntensysteem hanteren wat een concullega ook gebruikt. Merken zijn verdeeld in A- en B-categorie en per item staat aangegeven hoeveel punten je daarvoor krijgt (bijv 1 punt voor shirt, 4 punten voor jas). Bij de B-categorie worden de punten verdubbeld.

     

    Denk je dat er veel mensen zijn die meer dan 5-10 ruilkledingstukken hebben? Ik niet, soms heb ik iets dat nog redelijk nieuw is maar dat ik niet meer fijn vind maar vaak doe ik net kleren weg omdat ze wat verslijten, hopeloos uit de mode zijn of niet meer mooi zijn van model. Het is inclusief accesoires, tassen en schoenen dus ik denk dat men best wat bij elkaar kan krijgen. Maar ook dat zal moeten blijken in de praktijk.

     

    Ik zou kledij die niet geruild is opnieuw willen meenemen want anders is zo'n avond een te groot risico voor mij. Ook al draag ik ze niet meer dan wil ik ze toch liever terug meenemen, misschien voor op een volgend event. Je kan natuurlijk ook de keuze geven. Dit is inderdaad zoals ik het wel doen. Moeten we alleen nog even goed nadenken of we het op basis van vertrouwen doen (zoals bij concullega gebeurt) of dat we daar een systeem voor moeten verzinnen.

     

    Ik zie mijn vriendinnen niet zo snel meegaan omdat zij hier minder interesse in hebben en sommigen onder hen willen ook alleen maar nieuwe kleren. Het idee van tweedehands vinden ze soms vies. Dat zie ik bij eigen vriendinnen ook. Sommigen zijn inmiddels overstag gegaan maar een paar zal nooit overgaan op tweedehands.

     

    Bedankt voor je uitleg!

  6.  

    Misschien is dat ruilen iets wat je nog eens moet bekijken. Je kan alleen ruilen met iemand die een interessant en qua maat vergelijkbaar aanbod doet. Terwijl ik juist die kleding wil afstoten die niet meer past. Amper gedragen, want ik ben een kilootje aangekomen of die schoenen bleken te krap. Als je het ruilen loslaat en plaats maakt voor particulier verkopen, ontstaat er koopkracht die ter plekke besteed kan worden.

     

    Hoi, het ruilen is ook niet 1 op 1. Zie mijn post van 25 augustus @genker. Hierin heb ik wat uitgebreider mijn opzet omschreven. Misschien verandert dit iets aan je mening. Groetjes!

  7. Hallo, ik ben momenteel aan het orienteren om een fashion-swop event op te zetten (kledingruil-avond). Ik zie hier absoluut potentie in. Maar goed, uit gesprekken met andere initiatiefnemers wordt duidelijk dat het lastig is om er een leuk bedrag aan over te houden.

     

    Klinkt alsof je beter iets fundamenteel anders kunt doen, niet? Hier in Engeland zijn carboot-sales druk bezocht. Bezoekers betalen niks, standhouders betalen een tientje. Fenomeen bestaat ook al in Nederland. Organiseer een klerenkast- en speelgoedopruiming: verkopers betalen een tientje, bezoekers gratis toegang.

     

    Bedankt voor je advies! Dat het lastig is om er een leuk bedrag aan over te houden wil niet zeggen dat het onmogelijk is. Ik ga het idee in ieder geval nog niet aan de kant zetten. Ook omdat ik deze events zie als een opstap naar een groter concept. Het publiek van de events is mijn doelgroep voor dit concept (service en organisatie voor vrouwen 25-40 jaar) en het is dus goed om hun via de swop-events te leren kennen (en zij mij). Financieel gewin is belangrijk maar geen grote must dus.

     

    PS: al tikkende merk ik wel dat ik meer over je idee ga nadenken dus dat ga ik toch maar es doen ;)

  8. Volgens mij werkt dit alleen wanneer de mensen een globaal beeld hebben van wat iets normaal gesproken kost (in het geval van een restaurant weet je dat gevoelsmatig wel) óf de waarde die men er uithaalt gemakkelijk en snel inzichtelijk is voor de bezoeker. Bij iets nieuws of iets waarvan de waarde lastig is vast te stellen lijkt me dat veel lastiger en zou je dus wel eens fors lager kunnen uitkomen dan je beoogt.

     

    De beste methode overigens: test het eens uit :)

     

    Hoi Jeroen, dank voor je reactie! Jouw laatste opmerking is ook mijn gedachte. Hop, gewoon doen en zien wat het brengt!

    Ik hoop gewoon dat mensen (achteraf) denken: 'ik heb een drankje gekregen, goede adviezen op het gebied van styling, de kans op leuke prijzen bij een verloting, een goodie-bag én ik heb mijn kleding omgewisseld voor een andere, leuke outfit! Dat is mij toch zeker €15 waard!'

  9. Hoi forummers, ik ben van plan om een fashionswop (kledingruil-event) te gaan organiseren. Struikelblok is de entreeprijs in combi met de onbekendheid. Ik ben bang dat een entreeprijs van €10 (wat het ongeveer moet gaan worden) mensen afschrikt en tegenhoudt om te komen. Men is nl niet bekend met het fenomeen en dan lijkt het veel geld. Dit terwijl er echt iets leuks en goeds tegenover staat. Maar goed, ik wil niet zozeer ingaan op het concept maar op het volgende:

     

    Een tijd geleden hoorde ik van een restaurant wat gasten zélf liet bepalen wat ze wilden betalen. Ze mochten de hele avond eten (en drinken?) en op het einde mochten ze doneren wat wij het waard vonden (verdere details weet ik helaas niet). Ik vond het wel een goede stunt eigenlijk. Ik meen dat ze niet minder ophaalden dan normaal en ze kregen veel aanloop en publiciteit (wat natuurlijk goud waard is).

     

    Zou zoiets ook voor mij kunnen werken? Heeft iemand meningen of ervaringen hiermee?

  10. Bedankt voor je reactie, fijn! Ik heb wat opmerkingen/vragen toegevoegd. Ik zou het super vinden als je hier nog op in zou willen gaan. Bedankt alvast! :)

     

    Volgens mij val ik redelijk in je doelgroep. Ik krijg regelmatig nieuwsbrieven van die soort avonden en ik ben al gevraagd er te gaan staan met mijn webshop of als visagiste.

    Hierop ben je niet ingegaan begrijp ik, waarom niet? Wat boden/vroegen ze aan jou? Dat je belangeloos zou komen staan?

     

    Wat mij tegenhoud om te gaan is vooral het feit dat ik geen massas merkkleding heb en dat lijkt toch verwacht te worden op zo'n evenement. In de reclame ervoor lees je vaak over de speciale koopjes die je kan doen van dit en dat merk. Dan denk ik al vaak laat maar want ze gaan mij daar raar bekijken als ik aankom met mijn 'normale' kleding.

    Ik wil alle merken (of non-meren) toelaten mits het schoon, niet kapot en eigentijds is. Het is geen merkkledinggebeuren. Al wordt er in de 'waardering' wel onderscheid gemaakt. Maw: als jij merkkleding inlevert, krijg je meer 'credits' om andere kleding te shoppen.

     

    Aan de andere kant zou ik graag zien dat je een hele avond gevuld kan krijgen. Ik zou denken ja leuk kleding afgeven en later nieuwe uitkiezen maar heb je nu zo veel keuze in mijn maat?

    Dit is een lastige ja.. hier dub ik nog over.. ik hoop dat door het groots aan te pakken dit probleem vanzelf is opgelost.

    Zo veel mensen komen er uiteindelijk niet en vaak is er een limiet van 5-10 kledingsstukken per persoon.

    Mijn concept is om het juist groots aan te pakken en een hoger kledinglimiet. Heb zelf een kleine kledingruil gedaan en daar werd ik voor mijn gevoel teveel bekeken. Ik wil het wat 'onpersoonlijker' doen. Dat klinkt vreemd maar ik wil niet dat iedereen bezig is met elkaar bekijken, wie past wat, wie pakt wat. Het moet groter en met meer randgebeuren.

    Wat gebeurt er als ik niks kan vinden, ben ik mijn kleding dan ook kwijt of krijg ik die gewoon terug?

    Nog niet over uit. Soms zie je dat je op het einde van de avond je kleding mee mag nemen die nog over is. Soms wordt de kleding gedoneerd aan een kledingbank. Ik neig naar het eerste.

     

    Als er allerlei standjes staan moet ik die dan extra betalen, is het niet vooral lang aanschuiven voor een advies van 5minuten waarbij men ook nog verwacht dat je gaat kopen?

    Misschien dat ik met verkoopstands ga werken (bijv sierraden) waar je uiteraard voor moet betalen. Voor servicestands (bijv kapper) hoef je niet te betalen

     

    Even snel opgeschreven waar ik tegen aan loop en waarom ik nog nooit naar zo'n evenement geweest ben, misschien heb je er iets aan.

    Ik wil best entree betalen maar niet veel, iets van een 5 tot 10 euro. Meer als er bijvoorbeeld hapjes en drankjes inbegrepen zijn maar aan de andere kant zie ik mijn vriendinnen niet zo snel meegaan

    waarom niet als ik vragen mag?.

    Zo zijn er misschien nog mensen die wel willen gaan maar alleen

    hoe bedoel je dit?

    en die ook geen hele avond willen blijven hangen. Keuzes maken is altijd moeilijk.

  11. @genker: bedankt voor je reactie! Ik wilde eigenlijk niet het concept ter discussie stellen maar a lá ;)

    Ik weet niet of je een man of vrouw bent? Dit concept is sowieso gericht op vrouwen, doelgroep leeftijd 25-40. Mannen zijn per definitie niet geinteresseerd in tweedehands-kleding.

    Wat betreft het ruilen? Je moet het niet zien als ruilen in de vorm van 'ik wil dit graag van jou, dan krijg je dit van mij'. Het is de bedoeling dat iedereen kleding meeneemt, dit wordt (na selectie en waardetoekenning) allemaal bij elkaar gehangen (zodat het een soort winkeltje wordt) en mensen mogen vervolgens kleding uitzoeken ter waarde van de door hunzelf ingebrachte kleding (puntensysteem). De boel wordt aangekleed met externe partijen (o.a. kapper, stylingadvies) en er is een hapje en een drankje.

     

    Voordelen:

    - je scoort op een goedkope manier een nieuwe-tweedehands-outfit

    - je bent duurzaam bezig

    - je hebt een leuke avond

    - je ruimt je kledingkast eens op;)

     

    Ik weet niet of dit verhaal iets verandert aan je beeld? Sowieso zal niet iedereen zitten te wachten op andermans kleding, dat besef ik ook wel. Ik zie wel in mijn omgeving dat het 'taboe' hierop zo goed als weg is. Surfen op marktplaats, afstruinen van rommelmarkten, het is allemaal heel open geworden.

     

    Groetjes!

  12. @DonLorenzo, bedankt voor je snelle reactie :)

     

    Je hebt gelijk wat betreft de verwachtingen bij de start. Partijen moeten inderdaad eerst kennismaken met mij en het event. Eigenlijk iets wat ik goed weet maar ik laat me afleiden door het financiele stuk. Ook niet onbelangrijk natuurlijk maar een lange-termijn relatie met vaste partners is wellicht meer waardevol en dat betekent investeren.

     

    Je idee van een veiling klinkt niet verkeerd. Ik pak hem mee! Thanks!

  13. Hallo, ik ben momenteel aan het orienteren om een fashion-swop event op te zetten (kledingruil-avond). Ik zie hier absoluut potentie in. Maar goed, uit gesprekken met andere initiatiefnemers wordt duidelijk dat het lastig is om er een leuk bedrag aan over te houden. Ik ben dus aan het brainstormen naar goede ideeen om extra inkomsten te genereren tijdens deze events. Vandaar dat ik mijn licht eens op het forum opsteek.

     

    Voor de beeldvorming: bij een fashion-swop moet je je een eigentijds event voorstellen, voor ongeveer 50 vrouwen (leeftijd 25-40) die in een leuke setting hun meegebrachte kleding gaan ruilen voor andermans kleding. Ze betalen hier een entree voor. Het ruilen gaat met gesloten beurzen.

     

    Erg kort omschreven maar het gaat nu ook niet over het concept. Ik zoek manieren om extra geld binnen te krijgen. Ideeen waar ik zelf al heb gedacht:

    - externe partijen (dienstverlenende sector) deel laten nemen middels een stand, bijv kapster, styliste, schoonheidsspecialiste. Voor mij een meerwaarde dat de avond meer body krijgt, voor hun een meerwaarde dat ze klanten kunnen binnenhalen. Maar is het reeel dat ik hun een bijdrage vraag om er te mogen staan?

    - externe partijen (verkoopsector) hun aanbod laten verkopen, bijv sieraden, cupcakes. Is het reeel dat ik een x percentage van hun avondomzet vraag?

    - ik betaal afhuur bij de lokatie. Moet nog in overleg over de details maar ze vragen allemaal een x bedrag afhuur. Als zij ook nog de volledige drankomzet krijgen, dan verdienen zij gegarandeerd meer aan de avond dan ik. Kan ik hier iets mee? Dat ik een bepaald % krijg bijv?

    - sponsoring? Ik wil sowieso sponsoring in natura proberen, om zo een leuke goodie-bag voor de deelnemers bij elkaar te krijgen. Zou financiele sponsoring haalbaar kunnen zijn? Wat zou ik daarvoor ertegenover moeten zetten? Vermelding op de website kan ik bieden, naamsvermelding tijdens de avond, x entreekaartjes. Het bereik is natuurlijk niet groot maar toch, al zijn het maar kleine bedragen.

    - erg oubollig maar.. lotenverkoop? Heb al een styliste die een kleurenadviesgesprek ter beschikking wil stellen. Bij dit idee heb ik niet zo'n goed gevoel zelf omdat ik vind dat het als 'gratis extraatje' geboden moet worden.

     

    Ik ben benieuwd naar jullie reactie op bovenstaande. En natuurlijk hoor ik graag andere ideeen! Bedankt alvast!

     

  14. De Big Bang-aanpak loopt een veel groter risico in planning en dromerij te verzanden. Je maakt een groot samenhangend plan dat op papier prachtig lijkt, maar van talloze factoren afhankelijk is. En zelfs als het tot uitvoering komt, moet je waarschijnlijk talloze aspecten aanpassen.

     

    Je kan vanuit die Big Dream terug redeneren om vast te stellen welke aspecten essentieel zijn. De kern is de veronderstelling dat je een swop-community kan opzetten en daarin allerlei activiteiten ontplooien. Daar ligt een startkans. Bouw de tools voor een swopnetwerk, in eerste instantie basic en lokaal. Ruilette! En vul dat raamwerk al doende stap voor stap in. Zodat je organisch groeit. En betrek je gemeenschap daarbij, zodat je eerste klanten ook je eerste ambassadeurs worden en idee´n vanuit de crwod komen.

     

    Meteen wat hip jargon gebruikt bovendien. ;D

     

    Thanks, ik ben overtuigd door je goede verwoording! Vooral dat 'organisch groeien' spreekt me wel aan ;)

  15. Heb je al gezocht naar soortgelijke organisaties / evenementen, zodat je wellicht voor ideeen daar eens kan gaan kijken? Ook al hoef je niet bij de bank aan te kloppen voor een lening, een ondernemingsplan schrijven heeft zeker nut. Zet bv je Strengt Weakness Opportunity Threats (SWOT) op 'n rij. Ook als je rustig aan begint is het de moeite waard, al is het maar 'n paar pagina's. Hoe kunnen klanten jou vinden, wat voor service zal je precies bieden, hoe zorg je dat het geld oplevert, dat soort dingen.

     

    Jep, denk dat het een goed plan is om mezelf wat in te tomen en rustig en doordacht te werk te gaan.

     

    Wat betreft soortgelijke evenementen ben ik in contact met 2 personen die hetzelfde doen. Van hun heb ik al goede do's en dont's gekregen.

  16. Wie is je klant? De mensen die naar zo'n sessie komen? Betalen ze jou daarvoor om daar te mogen ruilen met elkaar? Of is het de kroeg die jou betaald en dat jij zorgt dat er een heleboel mensen daar drankjes en hapjes gaan bestellen als ze daar aan het ruilen zijn?

     

    Is de "swop-avond" het product of is het een middel?

     

     

    De swop-avond is het produkt. Mensen betalen entree en ik lever hun de mogelijkheid om kleding te ruilen in een eigentijdse setting.

  17. Ik zou niet meteen alles in de puntjes regelen en dan in 1 keer beginnen. Je zult vast versteld staan over hoeveel dingen je niet nagedacht hebt, wanneer je niet een paar keer wat geprobeerd hebt. Probeer z'n swop-avond lekker laagdrempelig; vraag een lokale kroeg of je hun kroeg ervoor kunt gebruiken op een voor hun oninteressante avond. Doen ze in Engeland ook. Doe gewoon de organisatie en kijk wat er gebeurd. Je leert zo meteen welke communicatie middelen werken en welke niet. Ik zou dit zelfs al doen voordat je een plan hebt geschreven! Gewoon nu doen en over 3 weken swoppen!

     

     

    Inderdaad, ben sowieso van plan om soort van try-outs te doen.

  18.  

    Al enige relevante ervaring?

     

    Al op de hoogte van de ins & outs van vergelijkbare events?

     

    Bedankt voor je reactie!

     

    Evenementenorganisatie was de kern van mijn hbo-opleiding, dus check. Ervaring in de evenementen heb ik redelijk wat dus een (kleine) check. Organisatorisch ben ik goed onderlegd dus check. Ondernemerservaring heb ik nog niet maar heb wel de drive en nieuwsgierigheid om dingen goed op te pakken.

     

    Ervaring met swop-evenementen? Alleen als deelnemer. Maar heb inmiddels al 2 gesprekken gehad met organisatoren van vergelijkbare events in andere delen van het land. Die gesprekken hebben me al veel waardevolle informatie opgeleverd, dus check.

     

    Al met al denk ik zeker de capaciteiten te hebben die nodig zijn.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.