Jump to content

Piet68

Junior
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketi
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. De website van beup.nl is nog gewoon online. Ik snap niet dat die Jan C. zich nog zo op dit forum durft te vertonen. De man die ooit zei dat hij rechtszaken tegen MKBers als vermakelijke hobby ziet en nu zogenaamd geheel in lijn met de fatsoensregels van Publicis een nieuw elan aan MKBclickservice gaat geven ? Laat me niet lachen, oude wijn in nieuwe zakken. Jan C. het is tijd om je rap naar Belgie te begeven en je met je discutable politieke vriendjes aldaar te vermaken over die domme Ollanders die telkens maar weer in je sluwe truukjes trappen. Oooit komt de dag dat die hele facade ineenstort ! (althans dat mag ik toch hopen)
 2. Aangezien ze tegenwoordig an de aangescherpte eisen van het Google Partner schap gebonnenden zijn ben ik benieuwd of ze gemeld hebben dat slechts een klein deel van kosten aangewend wordt voor de klikken in AdWords en de rest hun (te hoge) fee is ? Als ze dit niet gedaan hebben kunt u Beup aanmelden/aangeven bij het Google Partners programma. https://www.google.nl/partners/#a_profile;idtf=7505912572; (helemaal rechts onderaan)
 3. Het zijn gewiekste oplichters dus ik vrees dat je genaaid bent. Aan de andere kant heb je bij anulering nog best een kans dat de rechter de "boete" flink verlaagd omdat er aantoonbaar geen enkele dienst is verricht. Steek vooral ook je licht eens op bij Engelfriet bel hem en leg de situatie uit. (met een simpel e-mailtje ga je het net redden !
 4. Nieuwe aangescherpte regels voor Google AdWords Partners: Beheerkosten Derden brengen vaak beheerkosten in rekening voor de waardevolle diensten die ze verlenen en eindadverteerders moeten weten of deze kosten in rekening worden gebracht. Als u naast de kosten voor AdWords of AdWords Express beheerkosten in rekening brengt, moet u klanten hierover informeren. U moet de klanten tenminste voorafgaand aan elke eerste verkoop hiervan op de hoogte stellen en de hoogte van deze kosten vermelden op de klantfactuur. Daar gaat BeUp het heel moeilijk mee hebben. Want hoe verklaar je aan je klanten dat je van de 245 EUR per maand hooguit 45 EUR aan klikken besteedt en de 200 EUR een fee is voor nooit uitgevoerd management? Bron: https://support.google.com/adwordspolicy/answer/6086518?hl=nl
 5. En zo verzamelt BeUp dus een keurig lijstje voor de rechter en Google, waaruit duidelijk zou moeten worden dat de gesprekken fijn, helder, duidelijk, informatief , prettig, goed en gezellig zijn geweest. Niks agressieve verkoop, maar gezellige en hoopgevende gesprekken. Dat het gesprek op basis verdraaiingen van de werkelijkheid als prettig etc wordt ervaren, en de reviewer door de verkoper op zijn vingers gekeken wordt (en naar mijn mening zelfs ingefluisterd wordt) als hij deze invult, doet dan op eens niet meer ter zake. Sluw !
 6. En nu nog kijken of je 'm ook geindexeerd krijgt :) met een paar linkjes moet dat wel lukken, er wordt immers geen canonical gebruikt :)
 7. De bewering van Beup-Bizbook dat je met deelname aan Bizbook rechtstreeks je positie in Google verbetert is overigens klinkklare onzin ! Het is wederom een schandalige manier om MKBers welbewust een poot uit te draaien ! Het gebruik van een 'on site review station' -wat uitsluitend gebruikt wordt om ter plekke reviews te vragen- (lees tablet) wordt zelfs sterk ontraden in de laatste guide lines. https://support.google.com/plus/answer/2622994?hl=en "We also discourage review stations or kiosks set up at your business location that are solely for soliciting reviews." Nah, BizBook is hooguit geschikt om er dagelijks een korte waarschuwing voor ondernemers op te plaatsen, zodat ze hun contract alsnog onmiddellijk ongedaan kunnen maken.
 8. Ze zijn er bij BizBook anders duidelijk genoeg over dat ze onderdeel uitmaken van Proximedia daar heb je Whois echt niet voor nodig. Als echte Savy Internet Entrepreneurs hebben ze natuurlijk voor een bijzondere sitemap gekozen: http://www.bizbook.be/sitemap-nl-1.xml
 9. Voor andere bedrijven dan Beup staan er in totaal slechts een handjevol recensies op dat BizBook, en Beup krijgt er dus spontaan meer dan 150 ?? Het lijkt er eserieus op dat de Beup-verkopers direct na het gesprek vragen om een recensie te plaatsen ... Er zal toch ooit een dag komen dat ze volledig door het ijs zakken ....
 10. Is toch fijn dat je negatieve reacties over je bedrijf zomaar weg kunt halen :) Hoef je je daar tenminste ook al geen zorgen meer over te maken ! Toegegeven,: Ze snappen bij Beup goed hoe je e.e.a in elkaar steekt, die ratjes van het Internet .
 11. Opvallende nevenactiviteit op het Internet van Beup. http://www.bizbook.nl/nl/beup/ijsselstein/265 De lovende reacties lijken vrijwel allemaal te komen van Ondernemers die nog aan de slag moeten met Beup. Zouden ze gevraagd/gedwongen worden om tijdens het verkoopgesprek alvast een positieve recensie te schrijven, voor extra korting ?? Daar waar het hele Internet vol staat met klachten over de schandalige praktijken van Beup en Proximedia, staat er op deze site niet 1 negatieve recensie. Dat kan gewoon niet waar zijn als de recensies een weerspiegeling van de werkelijkheid zouden zijn en niet gecensureerd worden. Ik hoop toch niet dat Google AdWords op basis van deze recensies Beup nog steeds de Partner hand boven het hoofd houdt. PS Beup claimt 350 specialistische medewerkers en heeft slechts 5 of 6 ADWords gecertificeerde medewerkers in dienst ? Beup is het Google Partner Programma onwaardig, laat dat toch eens bij Google zelf doordringen !
 12. Met alle respect voor de brief van KellyDS4 , maar ik ben eerlijk gezegd veel benieuwder naar de brief van de advocaat van Kelly , want ik kan me niet voorstellen dat BeUp de beslissing om het contract te ontbinden heeft gebaseerd op de brief van KellyDS4.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept