Jump to content

B.Hey

Junior
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by B.Hey

 1. @Micha Dank je wel voor je bericht. Het volgende zeg je: Dus wen aan frictie want als je een gepassioneerd team hebt (wat mooi is) dan kan je in het belang van het grotere geheel (lees eindproduct of doel) ergere dingen voor je voeten krijgen dan dat je hier hebt gelezen. Ok, je hebt verschillende mensen bij elkaar die in een team werken en ieder met zijn/haar eigen mening. Maar dat betekent niet dat je elkaar moet afmaken. Discussiëren over een bepaald onderwerp is mooi en kan altijd. In dit topic verwacht ik inderdaad opbouwend en productieve lessen, ervaringen, tips etc etc. Niet dat mensen elkaar hier gaan afmaken. Sorry, als je dat van plan bent, moet je maar daarvoor naar een achterbuurt gaan en kan je daar dan mensen afmaken. Ik hoop nu dat mensen gaan reageren die geen onzin hebben te vertellen. Jij ook veel succes!
 2. Al enige progressie? Ik heb zelf ook een aardig idee om het het proces van 'idee naar app' te verbeteren. @Alex86. Dank je wel voor je bericht. Ja, ik heb enigszins al progressie gemaakt. Wat leuk dat jij ongeveer met hetzelfde idee zit. Beter is als je me gewoon privé bericht hier. Dan kunnen we gerust meer over praten. PS: Geef nooit op en laat nooit, maar dan ook nooit iemand je van je dromen weerhouden. Ga zo door als je mooie plannen hebt ;) :P
 3. @Christine Aangezien je een ontwikkelaar bent is het misschien helemaal geen gek idee om een app te ontwikkelen die je aanleert hoe je jezelf kan beheersen. Ik heb dit onderwerp hier niet geplaatst zodat jij mensen kunt aanvallen met hun ideeën en of dromen. Heb een beetje respect voor anderen. Iedereen heeft zijn/haar eigen talenten. Dat jij een ontwikkelaar bent hoeft niet te betekenen dat je beter bent dan een ander.
 4. Helaas heb ik in 2013 niet bereikt wat ik wilde. Maar vanaf januari moet de tent weer gaan draaien en is 2014 het jaar waarin ik ga beginnen met in ieder geval 1 app te lanceren in een onderneming. Maar ondanks dat ik niet mijn doel heb bereikt is het jaar 2013 een leerzaam jaar geweest. Groet, B.Hey
 5. Wil je niet antwoorden, prima, ga dan maar elders spelen... @mmint. Ik vind dat je best onbeleefd bent. ::) :-[ Ik heb meer dan een aantal jaren ervaring als projectmanager. Hoe groot mijn teams waren was afhankelijk hoe groot het project was. Ik coördineerde het implementatietraject bij de klant, denk aan planningen maken, mensen aansturen, het project van a tot z coördineren. Een training geven bij de klant en de klant begeleiden. Vragen van de klant doorspelen naar de ontwikkelaars en diegene die de software heeft geïnstalleerd. Wat ik naast mijn ideeën en mijn projectmanagement-vaardigheden wil inbrengen? Ieder zijn ding toch? Delegeren noemen ze dat. Ondernemen is juist samenwerken en netwerken. Een teamwork noem ik het ;) En hoe het is met dat ander bedrijf? Ik heb nog geen presentatie kunnen geven. Ben eigenlijk wat informatie aan het verzamelen. En ondertussen zocht ik verder naar iets anders. Dus een onderneming in de IT branche, maar dan geen apps. Meer een dienstverlening.
 6. Dus je wilt iets doen met een website, en vraagt ons om advies over hoe je dat aan moet pakken - denk je echt dat je daar serieuze of inhoudelijk waardevolle reakties op zult krijgen? Dat zal niet gebeuren. Ik vraag niet hoe je een website moet maken. Bovendien is het veel meer dan alleen een grafische website. Als je dat bedoelt, dan is het zekers dat niet. Absoluut niet!
 7. Dank je wel voor al jullie feedback. ;) :) Dat kan ik helaas hier niet vertellen. Maar denk maar aan website die een dienst leveren.
 8. Heel scherp, goed zo! Inderdaad, daar ben ik nog steeds mee bezig. Maar ik sluit nog niets uit. En daarmee bedoel ik: ik ben nog steeds aan het oriënteren wat wel of niet kan. Stel dat het niets wordt met de apps. En bovendien ik kan dit misschien naast het andere doen.
 9. Goedemorgen allemaal, Ik wil een onderneming starten in de It branche. Zelf kom ik uit deze branche. Werk al enige tijd als projectmanager. Maar wil nu een eigen bedrijf opstarten. Heb al een aantal ideeën. Ik ben alleen op zoek naar mensen die met mij van gedachten willen wisselen. Daarnaast ben ik op zoek naar programmeurs, sales, etc etc die met mij durven te dromen en bereid zijn met mij een onderneming te starten. Tips, opmerkingen, kritiek, noem maar op zijn altijd welkom! Mvg, B.Hey
 10. B.Hey

  Hoera! Ik groei!

  Heb je zelf ontwikkeld, of had je programmeurs aangenomen? En hoe ben je als het ware te werk gegaan? Zou je me een aantal tips kunnen geven? ' Bedankt. B_Hey
 11. Ook ik zit exact in hetzelfde schuitje. Ik heb ook allemaal verschillende ideeën/app concepten die ik graag uitgewerkt wil krijgen. Er is al een bedrijf dat het voor me wil maken (soort partnership).Ik vroeg me af wat jouw ervaringen zijn. Ben je al begonnen? Heb je al een bedrijfsvorm? Heb je tips? Verder nog heel veel succes met je app! Mvg, B_Hey
 12. Juist. Het betreft een idee voor een app en enkele schetsen. Hoe bescherm je die? Je begrijpt me volledig.
 13. Dank je wel voor jullie antwoorden. Waar kan ik het beste mijn idee beschermen? Ik wil niet dat het te duur is. Maar dit is eigenlijk niet mijn oorspronkelijke vraag. Ik vroeg aan het begin hoe ik weer die partij kan benaderen? Zij hebben geen geheimhoudingsverklaring ondertekend. Maar ik wil toch opnieuw deze partij benaderen. Alleen hoe? Is dat door gewoon mijn idee vast te leggen en ondanks dat ze niet willen ondertekenen mij concept aan ze voorleggen? Maar komt het niet onprofessioneel over als ik opnieuw een afspraak plan. Ik had namelijk de vorige geannuleerd. Mvg, Bahare
 14. Hallo, Ik ben bezig met app concepten te bedenken en deze te laten bouwen. Hiervoor had ik een bedrijf gevonden die de app voor me wou maken. De tekeningen zijn/waren al gemaakt en deze wilden we gaan presenteren bij de grote partij, de klant. Helaas wilde deze klant niet onderteken voor een geheimhoudingsverklaring omdat ze vele duizenden ideeën per maand krijgen en ze geen zin in hebben om elke keer een geheimhoudingsverklaring te moeten ondertekenen. Samengevat de afspraak is niet doorgegaan omdat ik zonder een verklaring mijn idee niet wilde presenteren. Nu zit het nog steeds in mijn maag, want ik voel dat het echt groot gaat uitpakken. Alleen vraag ik me af moet ik deze klant opnieuw gaan benaderen? Hoe pak ik dat het beste aan, nu ik weet dat ze toch niet willen ondertekenen. Hoe zullen ze gaan reageren omdat ik de vorige afspraak heb geannuleerd? Ik hoop dat iemand mij hiermee kan helpen. Mvg, B.Hey [titel aangepast - mod]
 15. @Jean Ik werk zelf in de IT. Heb al enigszins ervaring met projecten. Je moet ergens beginnen. Hetzij via freelance projecten doen, hetzij anders. Om eerlijk te zijn ben ik al in zee gegaan met een bedrijf die apps maakt. Maar ik was en ben gewoon op zoek naar wat meer tips. Vandaar dat ik ben begonnen met deze topic hier in te voeren. Eigenlijk ben ik al bezig om een presentatie in elkaar te zetten voor een hele grote klant. Met mijn partners wil ik namelijk mijn idee introduceren bij deze klant. Vandaar uit kan ik dan meer wat over zeggen.
 16. @StevenK Heb ik gezegd dat ik geen plan kan schrijven ??? ??? Ik heb alleen wat voorbeelden nodig, dat is waar ik om vroeg.
 17. @Edo Heb je ook een voobeeld ondernemingsplan voor me? Ik ben op zoek naar voorbeeld ondernemingsplannen die over apps gaan.
 18. @Balticode. Dank je wel voor je advies. Het is inderdaad wat ik wil gaan doen. Dus een brug slaan en bedrijven op weg helpen met het hele concept. Daarvoor heb ik dus partners nodig die met mij mee willen denken. Als ondernemer kan je niet alleen zaken doen.
 19. Pj dat is ook de bedoeling. Dat er geld in ziet. Maar het moet ook een passie voor je zijn en het leuk vinden. Anders houd je het niet vol. PS: ik kan heel goed tegen kritiek. Kritiek zie ik als iets positiefs. Van kritiek kan je juist heel veel leren en het geeft je nog een push om beter te worden.
 20. PJ. ik moet goed over nadenken wat ik anders zou gaan doen dan appar.nl. Appar.nl heeft zelf geen ontwikkelaars in dienst. Appar.nl bouwt een brug tussen techniek en organisatie en zorgt zo voor een succesvolle app in de ogen van de organisatie. Ik wil dus eigenlijk hetzelfde gaan doen, maar inderdaad moet erover goed nadenken wat ik beter of anders zou doen.
 21. Christine, ik ben een IT projectleider en ben in loondienst. Waarom een ontwikkelaar voor mij zou kiezen omdat ik goed kan managen en projecten kan begeleiden. Een ontwikkelaar hoeft niet zelf de communicatie, planningen etc te doen. Of met bedrijven gaan praten over een app. Ik heb eigenlijk al een bedrijf die mijn app concept wil maken tegen een gunstige prijs voor een klant. Maar ik heb hier gepost omdat ik gewoon meer over wil weten en of iemand mij tips kan geven. Of er mensen zijn die ook soortgelijke ideeën hebben en al ondernemer zijn en mij verder kunnen helpen.
 22. Hm klonen dat klinkt inderdaad niet sterk. Waar moet ik aan denken met wat je bedoelt met "Of heb je zelf ook betere ideeën"?
 23. Hallo, Ik ben bezig om een bedrijf op te zetten voor concepten van mobiele apps. Wie heeft hier ervaring mee en kan mij meer over vertellen? Ik kan en wil niet zelf programmeren en zal het dus moeten worden uitbesteed. Een samenwerkingsverband zou ook ideaal zijn. Ik wil hetzelfde doen als het bedrijf Appar.nl. Hij heeft geen ontwikkelaar in dienst, maar werkt alleen voor zichzelf. Maar appar brengt ontwikkelaar en bedrijven samen. En hij bedenkt de concepten. Ik hoop dat iemand mij verder kan informeren, helpen en tips geven. Alvast bedankt voor jullie antwoorden. Gr, B.Hey
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept