Omschrijving van je concept:
Nederlandse natuurgebieden als leverancier van ecologisch en duurzaam vlees. Mals, rijk van smaak en veilig. Afkomstig van runderen die de tijd en ruimte hebben gekregen om rund te zijn. Het vlees is afkomstig van dieren die zijn ingezet voor natuurbeheer in Nederland. De dieren zijn geboren en opgegroeid in Nederland en hebben altijd buiten gelopen. Als ze een periode binnen moeten staan dan gebeurt dit in een traditionele (pot)stal.
B
Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor:
Natuurvlees is op dit moment de naam die voor het vlees gebruikt wordt maar volgens mij is dit niet onderscheidend genoeg.
Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen:
Hoe zou het vlees van dieren uit de natuur het best kunnen heten, zodat iedereen gelijk snapt dat het over runderen uit Nederlandse natuurgebieden gaat?
Hoe is dit anders dan bestaande concepten:
Bestaande concepten noemen het eveneens natuurvlees terwijl deze dieren alleen weidegang krijgen. Met dit concept willen we de dieren jaarrond of de meeste tijd vrij laten rond lopen in natuurgebieden.
Wat voor feedback hoop je te krijgen:
Een pakkende en juiste naam voor het vlees zou de beste feedback zijn.