Jump to content

Jamali

Junior
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Met een goed gesprek met de leidinggevende van MKB zijn we tot een goede oplossing gekomen! ik dank jullie! neem wat kennis en wijsheid mee!
 2. Ik heb ook advertenties op de marktplaats staan daardoor kreeg ik die bezoekers en dat is tot nu toe niet verandeerd qua aantal bezoekers!
 3. De laatste keer toen ik contact naam. Wilde ik graag de vergenwoordiger spreken, masr dat mocht niet, want hij had hier niks meer mee te maken! Now ik heb nog steeds niks gemerkt van de advertentie! Ik krijg zoals altijd 10-12 bezoekers naar mijn website! Waar miet ik dan 285 euro voor betalen! Het bedrijf dat ik in mijn gedachte had om bij te verdienen is nu in problemen grbracht door mkb, wat als ik mijn bedrijf uitschrijf bij de kvk en failliet verklaar. Wat zou mkb kunnen eisen van mijn bedrijf met negatieve resultaten? Heeft iemand advies of wil kennis delena.u.b.?
 4. Dit is een kopie van mijn verhaal alle woorden en zinnen komen kwamen in mijn gesprek!
 5. Ik ging verder zoeken naar mensen, die ook waren misleid! van de klacht 1 week geleden - Dit is een aanvullende reactie om een vollediger beeld te scheppen van het verkoopgesprek met vertegenwoordiger van de MKB clikservice op de situatie: Groningen 19/6/2016 Geachte heer, mevrouw, Ik wens ondanks jullie voorstellen toch de overeenkomst kosteloos te verbreken. Ik vind de misleiding dermate groot dat ik niet tot een andere conclusie kan komen dat deze ontbinding gerechtvaardigd is. In het verkoop gesprek heeft verschillende dingen gezegd die niet overeenkomen met de werkelijkheid. Dit heb ik jullie eerder meegedeeld, en ik ben niet de eerste persoon die tegen een dergelijke situatie aanloopt! Daarnaast heeft het zodanig aangepakt in het verkoopgesprek dat hij mij het idee gehad dat ik in een uitzonderingspositie was beland voor een hele goede deal door te zeggen dat hij van het hoofdkantoor in Ijsselstein voor het kantoor in Groningen (hebben jullie daar überhaupt een kantoor?) een speciaal reclamebudget had gekregen om ondernemers zoals ik een speciale kans te bieden, in plaats van geld te steken in reclamespotjes op TV Noord of advertenties in andere dagbladen. Bij het afwikkelen van het contract streepte steeds bedragen door die normaal voor deze service werden gevraagd waardoor mij hij het gevoel gaf dat het echt een goede deal zou zijn. Daarnaast deed hij het voorkomen alsof de deal zo speciaal was dat ik daardoor verplicht was om aan hem van 10 andere ondernemers waarvan ik dacht dat zij ook geïnteresseerd waren in deze overeenkomst met MKB Click service. Hij zou daarvoor ieder half jaar persoonlijk bij mij langs komen. In het gesprek dat ik met jou had bleek er geen sprake te zijn van dat nog bij mij zou langskomen en heb ik ook niks meer over de andere ’verplichting’ gehoord die blijkbaar alleen maar gebruikt was als verkoop techniek. Hij deed het overkomen alsof ik de koe met de gouden hoorns had gevonden. Pas in de weken daarna kom ik er geleidelijk achter via het contract met jullie medewerkers dat de samenwerking met jullie mij absoluut niet de voordelen bood die mij heeft aangegeven in het verkoopgesprek. Dit zijn zeer misleidende technieken. Ik verzoek daarom dat het contract direct kosteloos wordt verbroken. Vriendelijke groet, mod-edit: ik heb wat namen uit je bericht verwijderd omdat we op HL in principe geen privegegevens van anderen toestaan, zelfs al hebben ze het zelf al ergens anders geplaatst. Je kunt natuurlijk altijd een link naar bovenstaand verhaal toevoegen
 6. Naar aanleiding van ons telefonisch onderhoud d.d. 23 juni 2016, sturen wij u deze e-mail. Op 16 juni 2016 bent u bij ons op kantoor geweest. U wilde graag rondom de tafel zitten voor het bespreken van de achtergebleven (verkoop)resultaten. Wij hebben een goed gesprek gehad en de SEA-specialist (mod edit: naam verwijderd) heeft u extra uitleg gegeven over de werking van Google Adwords en wat men wel en niet kan verwachten van online adverteren. Het behalen van resultaten is geen garantie. Het blijft immers adverteren. Momenteel kampt u met financiële problemen waardoor u de maandelijkse facturen niet kunt voldoen. Wij betreuren deze situatie voor u. U heeft ons gevraagd om een korting op de maandelijkse bijdrage. Wij kunnen u helaas geen korting geven op de maandelijkse bijdrage. Wel hebben wij u vanuit een klantvriendelijk oogpunt diverse extra’s aangeboden wat invloed kan hebben op een beter verkoopresultaat. U heeft zelf een webshop online staan en wij hebben voorgesteld om vanuit onze expertise een analyse uit te voeren op uw webshop voor verbetertips. Deze verbeteringen zouden kunnen helpen de bezoekers op uw webshop meer te overtuigen om over te gaan tot een bestelling. Dit is uiteraard geen garantie. Voorts hebben wij aangeboden om direct te adverteren met de Google AdWords-campagne voor uw webshop. U zou zich beraden over dit voorstel en de overweging maken om hiermee akkoord te gaan of de overeenkomst beëindigen en de opzeggingsvergoeding voldoen. In de tussentijd heeft u online uw ongenoegen geuit. In die klacht geeft u aan dat u vanwege financiële onmacht niet aan de verplichtingen kunt voldoen terwijl onze vertegenwoordiger de verwachting bij u heeft gewekt dat de maandelijkse kosten gegarandeerd terugverdient zouden worden middels onze inspanningen. Wij hebben dit eerder tijdens het gesprek bij ons op kantoor ook met u besproken. Wij begrijpen niet hoe die verwachting bij u is ontstaan en betreuren dit misverstand ten zeerste. Daar er geen dergelijke toezeggingen zijn gedaan door onze vertegenwoordiger en/of verwachtingen zijn gewekt. Telefonisch heb ik dit vorige week ook nog is met u besproken. Onder andere dat wij u ook geen korting kunnen geven op de maandelijkse bijdrage en/of de duur van de overeenkomst verkorten. Wij vernemen graag van u of u alsnog gebruikt wilt maken van ons voorstel betreffende uw webshop. Mocht u de overeenkomst vroegtijdig willen beëindigen, dan herinneren wij u aan artikel 8 van de overeenkomst. Wij hopen dat dit niet aan de orde zal zijn en wij benadrukken u nogmaals dat er wat ons betreft niets in de weg staat voor een goede en fijne verdere samenwerking. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan te allen tijde voor u klaar met raad en daad! Vertrouwende erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet.
 7. ik werd gebeld met een aanbod. Het bedrijf MKB heeft 30 bedrijven geselecteerd voor gratis aanbiedingen! het word Gratis is echt gebruikt telefonisch. Ik werd begin van de week gebeld en toen hadden we op donderdag ochtend afspraak. eerst moest ik mijn bedrijf introduceren en wat mijn doel was, vervolgens liet hij zien op een paar printjes van google. U bedrijf is nergens op google te vinden. ook gebruikt u voor u producten trefwoorden, als nog niet! (maar dat klopte wel). toen vertelde hij dat mkbclickservise zou mijn website en advertenties in de top 5 google plaatsen, zodat u meer klanten kunnen bereiken, dus meer klanten meer omzet. (Dat is ook waar ik opzoek naar was). vervolgens pakte hij een formulier en hij begon heel leuk te vertellen en een aantal regels weg strepen, dit krijg u gratis, dit krijgt u gratis, dit krijgt u gratis, dit krijgt u gratis, dit krijgt u gratis totaal ongeveer 3000 euro! maar u betaald allen 235 euro per maand u krijgt een landingspagina met informatie over u producten en aanbiedingen, waardoor u in de top 5 van google veel meer kunt bereiken dan marktplaats. mkb zaal veel trefwoorden gebruiken waardoor je onmisbaar bent op google. (met het gedachte als ik meer bezoekers zou hebben,dan kan ik tenminste mijn kosten kunnen betalen, want ik ben de goedkoopste van Nederland! daarom heb ik het contract getekend). in de theorie vertellen ze en beloven ze een dienst maar wanneer je geteld hebt dan ben je naar de klote. toen ik ging tekenen ging hij gelijk bellen doorgeven een nieuwe slachtoffer zijn gegevens, omdat ik naar mijn werk moest gaan had ik ook haast. Op de eerdere reactie omdat ik graag onderdelen wil verkopen aan winkelier heb ik mijn bedrijf als kleine groothandel opgegeven.
 8. Als je kleed als kerstman en cadeaus geeft, waarom niet! Voor 235 euro kan je via markplaats top advertentie maken, via adwords kan je heel veel mee bereiken! Als een klant van mij niet tevreden is over mijn product, dan mag die geld terug of krijgt in overleg een vervangende product! Als mkb een dienst blooft, dan moeten ze het ook waarmaken! Achteraf ben ik erg dom gewest! Mkb gebruikt mondeling andere afspraken, dan op papier!
 9. www.telefoonhoesjes-nederland.nl Hij is bij mij donderdag langs gewest in de ochtend. Ik heb tot nu toe 10 producten verkocht en het meest via marktplaats! Het ergste vind ik dat ze een dienst beloven maar niet kunnen leveren! Ik heb eens geen tijd gehad voor de contract om te lezen. Het ging heel snel!
 10. Ik ben woonachtig in Rotterdam. Ik weet niet of unizo mij kan helpen? Is er ook een Nederlandse versie hier van?
 11. Beste Twabla, bedankt voor u reactie! ik ga maandag proberen contact op te nemen!
 12. ik moet minstens een omzet van 1000 euro halen om MKB te betalen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept