Jump to content

Irenaeus

Newbee
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Vandaag weer tel. En mail van data-focus gehad ! Of ik nou eindelijk die schikking van 1059,- ga betalen ? Ik zeg No ! Gaan ze me nu echt voor het gerecht slepen ?
  2. Zijn er rechtszaken geweest tegen niet betalende slachtoffers van deze fraudeurs ? En wat was de uitspraak van de rechter hierover? Want daar kan ik niets van vinden op het internet.
  3. Ik wordt sinds begin 2016 al bestookt door Europian Bussines Number en D.A.D. Omdat ik mijn btw nummer op het formulier hadingevuld ,getekend en teruggestuurd. Na een paar weken een rekening met kopie van het zogenaamde contract ! Meteen een verweer gestuurd via de mail en daarna ook nog met aangetekende post . Maar ze bleven elke 14 dagen herinneringen en maningen sturen. Sinds juli 2017 alle brieven geweigerd en na September niet meer gezien . Ik dacht : ze zijn eindelijk gestopt ! Maar nu deze week al 3 keer telefoon en mail gehad van een zekere GOMES VAN EEN BEDRIJF GENAAMD DATA-FOCUS uit Lissabon (Portugal) Of ik maar even ruim 3000,- Euro wil gaan betalen aan EBN !! Ander nemen ze gerechtelijke stappen. Mijn reactie spreekt vanzelf. De volgende dag na mijn reactie wilde ze uit coulance genoegen nemen met 1059,- euro tegen finale kwijting ! Wat is jullie ervaring ?

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept