Jump to content

Thijs Honselaar

Newbee
  • Content Count

    0
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Thijs Honselaar

  1. Bedankt voor je reactie, Highio! Wat ik vooral doe is bestaande presentaties her-ontwerpen. Deze prijzen zijn dusdanig laag dat het niet rendabel zou zijn om bij elke klant persoonlijk langs te gaan. Ik verwacht hier geen problemen mee te krijgen. Met content marketing is dat uiteraard anders. Hiervoor zal ik een project manager moeten hebben in Nederland die het klantencontact onderhoudt. Dat kan nog wel een uitdaging worden. Maar niet onmogelijk al zeg ik zelf. Bedankt voor het meedenken! 😊
  2. Goedenavond! Ik zal me ook even voorstellen: Thijs, 23 jaar. Sinds een maand of 6 gestopt met mijn baan in sales & marketing om eens goed uit te zoeken voor mijzelf wat ik precies wil doen. Sinds 4 maanden ben ik eruit; content marketing. Naast content marketing bied ik ook PowerPoint ontwerp aan (wat in z'n soort ook een vorm van content is). Mijn doel is om binnen 1 jaar om locatie onafhankelijk te kunnen werken en de wereld rond te reizen. 😊 Ik zal me vooral bezig houden met het opbouwen van een netwerk en zoveel mogelijk waarde toevoegen op dit forum.

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept