Jump to content

Thechief

Junior
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 1. Iemand anders die nog een suggestie heeft?
 2. Ja dat zou ook kunnen, maar het moet niet Taft look a like worden. Ik ben echt op zoek naar ook iets met een betekenis erachter. Mr Miyagi gaat moeilijk worden met al die merken rechten. Maar dat was wel een vette. Kuyff is ook goed alleen niet zoveel over te vertellen. Wel pakkend. Ik denk dat we gewoon heel veel suggesties moeten hebben, deze naast elkaar zetten en dan de beste pakken. Dus mocht er iemand nog ideeën hebben, brand los!!
 3. kuyff is in die beide wel vrij dus dat scheelt wel.
 4. Ja dat is altijd mijn bijnaam, misschien wel alleen het moet wel een beetje aantrekkelijk zijn.
 5. mrmiyagi.com staat wel te koop, maar voor 1700 euro....
 6. Vind het wel een goed idee mr Miyagi, Ik denk dat Kuyff ook zeker internationaal geschikt is. Ik ben nu al verder dan ik zelf was met het verzinnen van een merknaam. Mr miyagi is natuurlijk veel gebruikt, om hiervoor een domein te regelen is moeilijk. Kuyff is overal geschikt. Heel fijn dat iedereen gewoon meedenkt!!!!
 7. Heren wax, Ja ik ben bekend met die baardsmeersels, ik wil alleen beginnen met wax voor in je haar. Betreft de prijsniveaus, deze zijn al bepaald. De wax gaat per maand, dus de potjes gaan ruim een maand mee. De leverancier regelt keurmerken en eisen, de fabriek zit ook gevestigd in Nederland. Smaakjes ben ik nog niet over uit, ik denk dat ik gewoon reguliere geuren aanhoud die niet te overheersend zijn, de meeste mensen hebben namelijk ook parfum op en om dat te mengen met een overheersende wax is niet prettig. Het gaat er vooral om dat als je nat regent of als je gaat zweten, dat er een prima geur ook vanaf komt.
 8. Beste Forumleden, Dit is redelijk nieuw voor mij, ik hoop dat het wat oplevert. Na een lange periode verkopen via bol.com, iedereen kent het wel. Ben ik bol.com een beetje zat aan het worden en vraag ik me af of dit nou echt een lange termijn business is. Nu wil ik graag een eigen merk gaan creëren. Je zag het waarschijnlijk al aan de titel, maar ik heb dus een plan geschreven, en ben dus bezig met een startup. Ik vindt het bedenken van een merknaam alleen zo ontzettend moeilijk, want dit is super belangrijk. Ik hoop dat er hier creatievelingen zijn die me hierbij kunnen helpen. De startup: Ik ben bezig met het oprichten van een haarproducten merk, denk hierbij in eerste instantie aan wax. Deze wax al op maand abbonement verkocht worden, net als Onthatass doet en de Boldking, Shaversclub etc. Nou is dit merk uit eigen behoefte gekomen, de meeste mensen kiezen namelijk hun wax op basis van wat vrienden of kennissen doen. Niemand denkt erbij na dat diegene ongetwijfeld heel ander haar heeft. Kortom veel mensen doen maar wat en smeren soms ook goedkope troep in hun haren. Als je naar de drogist gaat zie je door de bomen het bos niet meer zoveel aanbod dat er is. Maar als ik op zoek ben naar duidelijkheid in wat nou echt bij mijn kapsel past dan kom ik met lege handen naar buiten. De wax komt natuurlijk door de brievenbus. De missie is dan ook: het ontzorgen van de keuze in een haarproduct en het kopen hiervan om zo onze klanten iedere dag met klasse over straat te laten gaan. De doelgroep is 18+, of iemand nou een drukke baan heeft of student is(moet deze het wel kunnen betalen). Voor iedere haarstijl hebben wij een passend aanbod. Het merk moet premium en mannelijk overkomen. Ik hoop dat iemand me kan helpen, mocht iemand extra info willen stel ze gerust! Met vriendelijke groet, Joost
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept