Jump to content

Autobedrijf H

Junior
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • First name
  Z
 • Last name
  Ghazal

Company info

 • Location
  Vlaardingen
 1. TwaBla, Ik heb je zojuist persoonlijk gemaild met mijn zakelijk mailadres. Misschien heb je t over t hoofd gezien..
 2. Beste TwaBla, Je omschrijft mijn situatie erg goed in je vorige berichten. Bestaat er een mogelijkheid dat ik rechtstreeks contact met je kan opnemen?
 3. Beste TwaBla, Ik denk dat u mijn situatie begrijpt. Zo voel ik me ook inderdaad. Ik ben idd niet door SBS6 zelf benaderd, maar waarschijnlijk door een partij die programma maakt voor hun. Het bedrijf heet Z-Works. Ze hebben het me erg lekker gemaakt door de telefoon en kreeg meteen tijdens een gesprek een mail die ik moest tekenen. En idd, deze ijdeltuit is er in gestonken en meteen getekend. Denk je dat ik er onderuit kan komen?
 4. Beste Branko, Was het maar een reclamespot, dan begrijp ik uw reactie. Ik mag mijn bedrijfsnaam niet noemen en het gaat eigenlijk over de andere kant van de autowereld.
 5. Beste Rik, De algemene voorwaarde stond in het Duits vermeld en bij nader inzien staat er wel bij dat er bij annulering 50% van de hoofdsom in rekening wordt gebracht. Consumenten hebben 14 dagen de tijd op herroepingsrecht. Is dat bij telefonische acquisitie voor de zakelijke wereld niet hetzelfde? Moest meteen tekenen kort na het gesprek..
 6. Beste leden, Ik heb een vraag hoe ik dit moet oplossen.. Gisteren ben ik benaderd via de tel van iemand van SBS6 of ik mee wil doen aan een programma van hun. Ze wilde ons bedrijf in beeld hebben omdat we zeer goede reviews hebben en een net autobedrijf zijn. Na een lang gesprek vertelde ze me dat er kosten aan verbonden zijn. Meer dan 3000 euro voor 2 min zendtijd. Uit het enthousiasme wat nog in mijn lichaam zat, omdat ik me vereerd voelde, hebben ze een contract gemaild die ik meteen moest tekenen. Dat heb ik helaas ook gedaan. Dit gesprek was dus gisteren en heb vandaag een mail getikt dat ik eraf wil zien en me wil beroepen op mijn wettelijke herroepingsrecht. Zij belde me even later en vertelde dat er een boeteclausule aan vast zit van 50%, dus ong 1500 euro ex btw. Ben ik verplicht om dit te betalen of kan ik hier vanaf zien? Ze willen dit doordrukken.. Ben zeer benieuwd wat iemand hier van vind en wat ik hier aan moet doen? Volgens mij ben ik niet verplicht om dit te betalen, nietwaar?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept