Jump to content

Warmitup

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

  • You are:
    student
  1. Bedankt voor het snel reageren :) Ons plan is om onze website viraal te laten gaan, en of het haalbaar is, en indien ja in hoeverre weten we natuurlijk niet aangezien dit in onze ogen nog nooit eerder is gedaan. Het gaat ons er meer om dat mochten er donaties binnen komen, we hier naderhand geen problemen mee krijgen met de belastingdienst etc. (Natuurlijk zal er vermeld worden voordat mensen kunnen doneren wat het doel is en wat percentage van het bedrag is welke verder gestuurd wordt naar een goed doel, en wat er naar ons toe gaat..)
  2. Goedendag, Samen met een vriend hebben we een plan bedacht om een soort website te maken en om hier ook een donatie knop op te maken om zo een inkomen te genereren waarbij een deel van de donaties naar een goed doel wordt doorgestuurd. Natuurlijk zal dit ook op de website vermeld worden dat er een bepaald percentage naar een goed doel gaat, echter het overig deel willen we dus als inkomsten zien. Natuurlijk klinkt het alsof dit nooit zal gaan werken, wie zal immers zomaar geld doneren waarvan maar een bepaald percentage naar een goed doel gaat, echter we hebben zo'n geniaal plan dat mocht dit viral gaan we wel verwachten dat hier grote bedragen op gedoneerd gaan worden, ik kan natuurlijk verder niets toelichten. Nu onze vraag, hoe kunnen we dit het beste organiseren bij het kiezen van een rechtsvorm? Iemand hier ervaringen mee? Alvast dank! M.v.g.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept