Jump to content

JoyceVerdijk

Newbee
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  46-50
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  ondernemingsplannen
  innovatief ondernemen
  expert advies
  columns en algemene informatie

Company info

 • Location
  Lisse

Vision

 • I'm looking for people who
  open staan voor nieuwe ideeën, het leuk vinden om mee te denken over een nieuwe startup en wellicht bereid zijn om als partner in te stappen
 • My opinion about entrepeneurship
  Continue vernieuwend zijn, kritisch naar jezelf en je organisatie blijven kijken en altijd op zoek blijven naar oplossingen!
 • My opinion about innovation
  "Als het idee aanvankelijk niet absurd lijkt, dan zal het weing kans van slagen hebben." - Albert Einstein
 1. Dag Annedien, Op dit moment vooral juridisch en financieel... maar daarnaast is het fijn om te sparren met een andere ondernemer. Iemand die ervaring heeft met startups of startende ondernemingen, die open staat voor verandering, die mee wil denken en kritisch durft te zijn zonder zijn eigen mening door te willen drukken. Ik ben gewend om met grote teams te werken. Nu werk ik in een klein team en veel alleen dus dan is het fijn om met een ervaringsdeskundige te kunnen sparren.
 2. Voor een startup zijn wij op zoek naar een Financieel en Juridisch adviseur. We hebben diverse vragen omtrent de constructie van de startup die we voor ogen hebben, zo ook vragen over de samenwerking die we met derden willen starten. Is er iemand op dit platform en kent u iemand die ervaring heeft met het begeleiden van startups op juridisch vlak? Dan zou ik graag contact maken.
 3. Voor mijn startup ben ik op zoek naar een businesspartner en/of meedenker. Het betreft een netwerkplatform voor Professionals Er ligt al een vergevorderd businessplan, dat ik ook al getoetst heb bij de doelgroep, eigenlijk zijn we klaar voor vertrek en beginnen we met bouwen. Ondanks dat ik genoeg mensen in mijn netwerk heb waar ik mijn plannen mee kan bespreken heb ik toch besloten dat ik een dedicated businesspartner wil hebben. Ik geloof in 1+1= 3 en ben ervan overtuigd dat verschillende achtergronden elkaar en het uiteindelijke resultaat zullen versterken. Ik ben n
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept