Wij vragen ons af of binnen ons horecabedrijf de één op één doorverkoop van ingrediënten als bijvoorbeeld wijnen, tegen de factuurwaarde van onze leverancier (vermeerderd met de BTW uiteraard), meegenomen moeten worden in de werkkostenregeling?
Het is niet geheel duidelijk of de factuurwaarde de waarde in het economisch verkeer is, de waarde van dezelfde fles in de supermarkt of zelfs de waarde op de wijnkaart?
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
mmfoto
mmfoto
Wij vragen ons af of binnen ons horecabedrijf de één op één doorverkoop van ingrediënten als bijvoorbeeld wijnen, tegen de factuurwaarde van onze leverancier (vermeerderd met de BTW uiteraard), meegenomen moeten worden in de werkkostenregeling?
Het is niet geheel duidelijk of de factuurwaarde de waarde in het economisch verkeer is, de waarde van dezelfde fles in de supermarkt of zelfs de waarde op de wijnkaart?
Bij voorbaat dank,
Mike M.
Link naar reactie
https://www.higherlevel.nl/forums/topic/47622-priv%C3%A9-aankopen-medewerkers-en-werkkostenregeling/Delen op andere sites
Aanbevolen berichten
2 antwoorden op deze vraag