Wij werken met onze bbq catering voor een groot deel op evenementen. Op sommige plekken wordt naast of in plaats van het standgeld / afdrachtspercentage, om gratis eten voor personeel gevraagd.
Hoe kan ik dit het beste boekhoudkundig verantwoorden?
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
Wild at heart BBQ
Wild at heart BBQ
Wij werken met onze bbq catering voor een groot deel op evenementen. Op sommige plekken wordt naast of in plaats van het standgeld / afdrachtspercentage, om gratis eten voor personeel gevraagd.
Hoe kan ik dit het beste boekhoudkundig verantwoorden?
Alvast bedankt
Björn
Link naar reactie
https://www.higherlevel.nl/forums/topic/48663-inboeken-van-kosten-eten-personeel/Delen op andere sites
Aanbevolen berichten
2 antwoorden op deze vraag