loading
Ga naar inhoud
Tangible

Op zoek naar atelier/fabriek voor edelstenen strengen

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal, ik hoop dat er iemand is die mij kan helpen!

Ik ben al een tijdje bezig met het ontwerpen van sieraden. Ik werk met hele kleine kraaltjes en rijg flink wat meters bij elkaar dus je begrijpt dat dit ontzettend veel werk is. Ik zou dit graag willen uitbesteden en ben op zoek naar een goedkoop atelier  (waarschijnlijk in het buitenland het goedkoopst) die dit kan doen alleen weet ik niet waar ik moet beginnen met het vinden hiervan! Een goedkoop atelier  die de sieraden van a tot z maakt zou dus geweldig zijn. Ik werk met edelstenen kraaltjes, maximaal 1,5 cm die ik online koop maar het liefst wil ik nog een stap terug in de verkooplijn en mijn inkopen doen op beurzen of zelfs rechtstreeks bij een fabriek of atelier in het buitenland inkopen alleen weet ik die niet te vinden.

Dus eigenlijk ben ik op zoek naar een fabriek/atelier die edelstenen kralenstrengen maakt, en een atelier waar ze goedkoop sieraden kunnen maken. Wie heeft de gouden tip?? Het zou mijn bedrijf echt to the next level kunnen brengen!!

 

Hope to hear from you!!

 

Jessica - Tastbaar

Link naar bericht
Delen op andere sites

Beste Jessica, 

Welkom op HL

Dit topic gaat echter op slot, want jouw vraag hoort thuis in de rubriek 'Vraag & Aanbod', zie ook onze Forumregels. Succes met de zoektocht.


Succes & Groet, Hans van den Bergh, A.C.T.I.V.E. (Adviseur, Coach, Trainer, Inbrenger Van Expertise)-Consultant 'in ruste', gespecialiseerd in Opzetten, Aanpassen of Verbeteren van bedrijven in de Belevenis-, Hospitality- & Leisure-markt. Hulpvraag? Ideeën? Plannen? Neem gerust Contact op!

(Let Op: Mijn reacties als vrijwillig Moderator zijn op basis van toetsing aan de Forumregels, als lid zijn deze op persoonlijke titel)

Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

 • Breng jouw businessplan naar een higher level!

  Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

  • Stel jouw ondernemersvragen
  • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
  • > 65.000 geregistreerde leden
  • > 100.000 bezoekers per maand
  • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
  •  Altijd gratis

 • Wie is er online?

  Er zijn 0 leden online en 90 gasten

  Er zijn momenteel geen geregistreerde gebruikers online

  Bekijk volledige lijst    
 • Ook interessant:

 • OndernemerspleinNL

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké