Jump to content
TwaBla

Zakelijke programma's op RTL-Z

Recommended Posts

Posted 21516 - 1,258

Het is op dit forum al eens eerder besproken: hoe zit het eigenlijk met zakelijke programma's bij SBS en RTL? De redactie van RTL-Z had dat afgelopen voorjaar al eens uitgelegd op een service-pagina, maar dat bericht verdween vervolgens van de website. Halverwege november kwam hetzelfde bericht weer online, maar nu op een redactionele pagina van RTL Nieuws. Het verschil is dat deze pagina's van RTL Nieuws helemaal onder hoede staan van de redactie, terwijl service-pagina's een andere plek in de organisatie hebben. Niet alles is redactie bij RTL.

 

RTL Nieuws legt uit dat programma's zoals De Ondernemerslounge, Doe Maar Duurzaam, De Barometer, Business.NL, How it's Done, Nederland Maakt Het, Next Level en Zo Kan Het Ook door externe producenten gemaakt worden en dat er geen enkele link is met de nieuwsredacties van RTL-Z. Nieuwsredacties zullen nooit geld vragen voor deelname aan een item, artikel of programma.

 

RTL Nieuws geeft vervolgens de mail-adressen van alle producenten zodat ondernemers met vragen of klachten zich direct tot de verantwoordelijken kunnen wenden. Wordt die klacht niet opgelost na contact met de producent, dan kunnen ondernemers zich melden bij customercare@rtl.nl.

 

Edited by TwaBla

Gratis Marketingadvies
Op dit forum mag je in berichten geen reclame voor jezelf maken, maar in je signatuur (ga naar accountinstellingen via je profielnaam rechtsboven) kun je naar hartelust tekeer gaan. Mits het bij 4 regels blijft, drie backlinks en max 1000 tekens.

 

Extra Voordeel: heb je vaak gereageerd, dan geldt het multiplier effect. 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er zijn 11 leden online en 449 gasten

  (See full list)    
 • Also interesting:

 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept