Jump to content

TwaBla

Raad van Advies
 • Content Count

  20,653
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  51

TwaBla last won the day on May 14

TwaBla had the most liked content!

Community Reputation

1,110

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketing
 1. Sorry, ik had die eis van A-kwaliteit niet tussen de regels door gelezen. Wat voor connotatie heb je met spread? Is pindakaas wel kaas? Of is het pindaboter? Of pindaspreid? Als smeerkaas kan, kan smeerfruit ook. Als chocopasta bestaat, waar is fruitpasta dan? In Duitsland zeggen ze ook Fruchtaufstrich: vruchtenuitstrijkje? Het is wel grappig om in de omringende landen te kijken.
 2. Waar staat dat dat niet mag? Een vrucht ontstaat uit een bloem, uit het vruchtbeginsel. Daarom zijn sommige groenten ook vruchten. Daarnaast heb je bladgroenten, wortels en knollen. Peulgroenten zijn eigenlijk zaden, dus dat zijn waarschijnlijk weer geen vruchten. Je kan wetten maken wat je wil, maar je kan de natuur niet anders maken met een wet.
 3. Die betalen wel voor Netflix en Ziggo Sport en FTM. Ironie is dat mensen bereid zijn veel te betalen per maand voor een apparaat en een verbinding, maar niet voor content.
 4. Heb je niet aan wat de Warenwet zegt over jam? Hagelslag wordt gemaakt met cacaofantasie. Vruchtenfantasie!
 5. Het risico op toevallige besmetting door een voorbijganger is gering. Die 1,5 meter uit de wereld van griepen kan waarschijnlijk afgeschaft worden. Wel een probleem zijn groepsbijeenkomsten waar gezongen, geschreeuwd en gedanst wordt. Bij het koor in Wapenveld waar circa de helft van alle tachtig leden ziek werd, was de concentratie het hoogst bij de lage stemmen (die zingen diep vanuit hun borstkas) van mannen die koffie gedronken hadden (overdracht via handen). In een supermarkt en het openbaar vervoer heb je meer aan rubber handschoentjes dan een mondkapje. Wordt interessant om te zien wat ze bij de slachterijen ontdekken.
 6. Voldoet aan alle eisen van praktijkgerichte inventiviteit Hans! Kudos...
 7. Deze opzet is ontstaan uit contact met de gemeente, want als sauna/zwembad mocht de zaak voor september niet open in het huidige corona-regiem. Maar als B&B wel. Dus nou wordt er een bedje gedekt bij de sauna.
 8. Wat betekent dat dan? Is dat een rolodex met adreskaarten? Een mailbestand? Worden die mensen ooit gemaild of gebeld? Of zijn het gewoon een slordige 200 mensen die af en toe eens langskomen, zoals bij de meeste kappers?
 9. Dan is het waarschijnlijk toeval. Ik wilde inschatten of het dezelfde afzenders zijn.
 10. Een andere gedupeerde ontving op 17 mei een vergelijkbaar bericht op zijn mobiele nummer. Deze belasting-scammers moeten die telefoonnummers ergens vandaan halen. Zijn er meer slachtoffers van MKB op Reis / MKB Top Deal die dit nepbelastingsdienst-bericht hebben ontvangen?
 11. Zit wel een patroon in, zo te zien. Dit klinkt inmiddels als een voorbeeld van een clash tussen twee koppige mensen die alleen nog maar zien wat de ander verkeerd doet, en de talloze alternatieven om het op te lossen over het hoofd zien. Van een afstand beschouwd is het zelfs wel grappig. Diep adem halen en netjes oplossen. Maar laat ook even weten hoe het afliep. Nou wil ik weten of die kasten weer uit elkaar geschroefd zijn.
 12. Die boetes zijn onwettig. Een incassobureau mag bepaalde kosten in rekening brengen, maar niet zoveel. U heeft ongeveer het dubbele betaald van de oorspronkelijke rekening. Dat houdt helaas dit soort oplichters in leven. Maar het goede nieuws: omdat u betaald heeft, kunt u aangifte doen van oplichting. Deze mensen zijn bekend bij de politie! Blader maar even terug in dit topic, dan kunt u lezen dat het Andre van E. betreft, een veroordeelde oplichter. Bel maar eens met de politie van Enschede, daar kennen ze hem vast.
 13. Je bent ook werkgever. Jij stopt en die medewerker staat op straat. Die gaat niet mee naar die 'nieuwe kapsalon' die nu ineens uit de hoge hoed getoverd wordt. Wat heb je gedaan om die medewerker aan het werk te houden? Ik denk dat een eventueel concurrentie- of relatiebeding in de arbeidsovereenkomst kansloos is in de rechtszaal. Je had een doorstart met je medewerker mogelijk kunnen maken door tijdig te overleggen, maar nu ben je te laat.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept