Jump to content

TwaBla

Legend
 • Content Count

  21,336
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  57

TwaBla last won the day on August 3 2020

TwaBla had the most liked content!

Community Reputation

1,192

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketing
 1. Dat is nooit gestopt, deze nep-advertenties. Ze zaten bij Facebook en in het Google Banner Network. De varianten met bekende Nederlanders zie ik niet meer, maar er is er ook eentje van Gates en Zuckerberg die nog steeds regelmatig opduikt. Daar kijk ik niet meer van op, maar bij deze zag je ineens de achterliggend mechanisme van veranderende content.
 2. Tot die conclusie kwam ik ook nadat ik alsnog op de nep-pagina van het AD terecht kwam toen ik terug-klikte. Was dat eerder gebeurd, dan had ik dit hele topic niet geopend. Het geeft waarschijnlijk een kijkje in de keuken van de affiliates die werken voor QuantumAI. Ze copy-pasten tekst van een coach, maken fake sites zoals GraphicAri of Gardenwrite en gebruiken die om bonafide te lijken, terwijl het meeste verkeer vanaf Facebook naar de nep-nieuwspagina's gaat.
 3. Als de groothandel het uit de hand laat lopen is het een nuchter advies aan detaillisten om door te gaan naar een nieuwe business. Deze markt vertoont verschijnselen van overheating.
 4. Lees maar eens over de tulpenmanie. Tijd om een andere business op te zoeken.
 5. Je rekent zelf voor: €560- inkoop en €1600- verkoop. Dat is €1000- per pallet (megadoos). Koop duizend van die megadozen en je maakt een miljoen brutomarge.
 6. Wat is nou het probleem? Heeft dat met de BTW te maken, met de belasting of is het vervelend dat iemand anders goed verdient aan wat eerst vooral jouw business was? Waarom betalen mensen zoveel geld voor een stuk papier? Kun je niet precies hetzelfde doen? Pallet kopen en in onderdelen doorverkopen. Wie zegt dat jij een winkel moet runnen?
 7. We hebben op dit forum een paar jaar geleden een ondernemer op bezoek gehad die een naai-atelier in sportkleding had en later zelfs een training gaf over het opzetten ven een kledingmerk. Ik kan vanavond wel even zoeken, maar misschien is iemand me voor...
 8. De tweede is een blog van een coach. Hier komt de tekst vandaan. Het lijkt gewoon een kwestie van copy-paste, want dit blog is in februari 2020 gepubliceerd. De coach is al sinds 2018 actief. Er is dus niets dat nadere aanwijzingen geeft over de herkomst uit de Ukraïne.
 9. De tekst is wel heel herkenbaar. Zoek ik op de combinatie van #Girlboss en #entrepreneur dan krijg ik twee nieuwe hits. De eerste is een website over tuinieren. Gardenwrite.com.
 10. Eens. Het is de taal van een opgewonden puber. Onsamenhangend en agressief. Schrijf in korte zinnen. Behandel niet iedereen als een vijand. Als je aardig optreedt, is de kans groter dat mensen aardig reageren. Gebruik hoofdletters en punten in je zinnen, dan hoeft de lezer niet zoveel moeite te doen om te begrijpen wat je bedoelt. En verlaag je verwachtingsniveau een beetje. Niemand van ons is het middelpunt der aarde waar alles om draait. We moeten allemaal ons best doen om iets te bereiken.
 11. Verrek. Ik klik nog eens op een link bij die Graphicari, kom op een lege pagina terecht, klik terug en beland ineens op het AD (nepnieuws uiteraard)... Is het dus inderdaad toch zo'n bitcoin-beduvelaar. QuantumAI of zoiets.
 12. Op Facebook kwam een foto (screenshot 1) van Dragons Den voorbij met de kopregel Snelste deal ooit in Dragons'. Ik was er bijna aan voorbij gegaan, toen ik alsnog benieuwd werd. Er zat een luchtje aan van die Jort Kelder- en John de Mol-klikbeetkoppen die dan naar een nepnieuwssite leiden waar bitcointraders klanten vangen. De afzender was in dit geval GraphicAri. Ik klikte toch. En belandde op een website (screenshot 2) met een heel verhaal in goed-lopend Nederlands over 'je droom realiseren' en andere coaching-blabla. Er werd niet actief verkocht en er was ook geen an
 13. Lancering? Het voordeel van internet is dat je stilletje kan beginnen en geleidelijk alle factoren kan verbeteren (social media, vindbaarheid, mail) door stapsgewijs te verbeteren. Lanceren? Nergens voor nodig. Creëer maar eens een momentje met een nieuwe collectie of een bijzonder ontwerp.
 14. Vroeger had je nog een middenstand en die bestond bij de gratie van bescherming door de overheid en leveranciers en een heel stelsel van regels en afspraken on de concurrentie te beperken. Dat stelsel is in de jaren tachtig/negentig grotendeels afgeschaft. Maar het verschijnsel middenstand leeft nog door in de hoofden en harten van veel kleine ondernemers. Die klagen dan over marktwerkingen die ze nog steeds niet goed begrijpen. Je bent niet verplicht om in te kopen bij een leverancier of groothandel die zelf ook direct verkoopt via marktplaatsen, webshops, affiliates en andere kan
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept