Wij zijn bezig met het bedenken en het ontwerpen van een concept gericht voor de horeca. Steeds vaker worden wij via higherlevel (mijn dank daarvoor) en diverse brouwerijen benaderd om startende en bestaande ondernemers te helpen met hun horeca exploitatie. Dit naar aanleiding van tegenvallende resultaten of een onzekere startfase van deze groep ondernemers. Aangezien dit behoorlijk toeneemt, hebben we besloten een concept (incl. persoonlijke begeleiding) te ontwikkelen om ondernemers te helpen met hun creativiteit, routing, inrichting, financiële begeleiding etc etc. Met het schrijven van een goed commercieel plan (is immers een verkoopproduct) stuiten we toch op diverse problemen. Moet het uitgebreid? Of toch kort en bondig. Hoe ziet een goed commercieel plan eruit. Heeft iemand daar ervaring mee
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
Rein
Rein
Beste higherlevel leden,
Wij zijn bezig met het bedenken en het ontwerpen van een concept gericht voor de horeca. Steeds vaker worden wij via higherlevel (mijn dank daarvoor) en diverse brouwerijen benaderd om startende en bestaande ondernemers te helpen met hun horeca exploitatie. Dit naar aanleiding van tegenvallende resultaten of een onzekere startfase van deze groep ondernemers. Aangezien dit behoorlijk toeneemt, hebben we besloten een concept (incl. persoonlijke begeleiding) te ontwikkelen om ondernemers te helpen met hun creativiteit, routing, inrichting, financiële begeleiding etc etc. Met het schrijven van een goed commercieel plan (is immers een verkoopproduct) stuiten we toch op diverse problemen. Moet het uitgebreid? Of toch kort en bondig. Hoe ziet een goed commercieel plan eruit. Heeft iemand daar ervaring mee
De eerste online horecawinkel
www.budgethoreca.nl
Link naar reactie
Aanbevolen berichten
8 antwoorden op deze vraag