Jump to content

G.Bos

Legend
 • Content Count

  361
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  ik bezoek marketingf

Company info

 • Branch
  Huisvesting & vastgoed
 1. oud topic.. >;( We hebben inmiddels alleen nog maar veilige omgevingen staan ;D.. veel bloed ..zweet en tranen maar een wijze les rijker! vooral de ftp is een zwakke plek voor indringende software. toch bedankt voor je bijdrage..
 2. Beste Joost, Ik denk juist dat toepassingen waarin je binnen een straal van X meter moet blijven om je content te ontvangen niet werkt... simpelweg omdat mensen die reizen of ergens langslopen niet zullen blijven staan omdat er content te downloaden is. Ook denk ik dat de extra hardware bij WIFI achtige oplossingen een struikelblok zal zijn. Waar ik echter wel wat in zie is de oplossingen die ik hoor in de vorm van Layar en de "full-image-augmented-reality" oplossingen. Ik weet alleen niet in hoeverre deze oplossingen binnen korte tijd door zo'n beetje elke mobiele telefoon ondersteunt wordt. nu is dat nog redelijk beperkt.. waar de QR toepassing voor bijna elke telefoon beschikbaar is.. zie http://www.beetagg.com/supportedphones/default.aspx
 3. Inderdaad... zijn we er nog niet klaar voor is dan de grote vraag? Ik denk dat ik op zoek moet naar een grote partij die vooral de promotie van het concept krachtig de markt in kan blazen.. ( Er is contact met enkele grote partijen)
 4. Trouwens wordt er ook vaak gesproken over NFC.. maar dat is ook niet iets wat zeer snel en simpel geïnstalleerd kan worden op een mobiele telefoon
 5. Ja natuurlijk wel.. maar of het nu een QR Code een BeeTagg Code, een Datamatrix of Layar is.. het doel is hetzelfde. Maar volgens mij ( ??? ) is Layar nog niet op elke telefoon beschikbaar.. en is de kans op foutieve scans nog te groot..
 6. Ik heb even een JPG voorbeeldposter geplaatst bij deze post, misschien is het interessant om het zelf eens uit te proberen (Deze test is echter nog niet gekoppeld aan een bestelmogelijkheid voor muziek of bioskaartjes)
 7. Beste Forumleden, ik zou jullie graag kennis willen laten maken met een concept dat we willen gaan opstarten. maar voordat we deze stappen nemen, zou ik eerst jullie mening hierover willen horen.. Printreclame zoals advertenties en billboards worden door velen als irritant en saai gezien, we lopen en lezen er meestal langsheen. Consumenten kunnen echter binnenkort gratis ringtones en filmpjes downloaden via deze zelfde printreclame, dat maakt een advertentie vele malen interessanter en biedt veel meer mogelijkheden voor de adverteerder. De consument beleeft het product! Doormiddel van speciale codes op de advertentie die je met je mobiele telefoon kunt scannen, wordt men geleid naar een speciale mobiele portal waar een ringtone of filmbestand direct gedownload kan worden op zijn/haar mobiel. Deze codes maken de cross-over van print naar mobiel internet zeer eenvoudig en zijn voor elke telefoon met ingebouwde camera beschikbaar. Zodra iemand met zijn mobiele telefoon de quick response code scant, verschijnt er een link op het scherm, door deze link aan te klikken wordt men verwezen naar de mobiele portal waar de ringtone zonder registratie of andere moeilijkheden, direct te downloaden is. De Quick response scan software is standaard op elke nieuwe Nokia te vinden, ook zijn er al vele andere merken die de software standaard hebben geïnstalleerd op de nieuwste modellen. Maar voor wie de software niet heeft is deze ook heel gemakkelijk gratis te downloaden en te installeren. De opkomst van mobiel internet ontwikkelt zich in een hoog tempo. Waar mobiel internet 2 jaar geleden nog een uitzondering was, gebruiken nu heel veel Nederlanders mobiel internet en worden de abonnementen en mobiele telefoons steeds beter in het verschaffen van betaalbaar mobiel internet. De mogelijkheden van dit concept zijn erg divers denk ik. Niet alleen voor de muziek en filmbranche is een concept als MusicShots interessant, maar denk ook eens aan de mogelijkheden voor makelaars die voor elk huis een eigen mobiele portal kunnen hebben, of organisaties van evenementen die bezoekers veel meer informatie kunnen geven dan voorheen. Men laat een product beleven in plaats van zien. Ik hoor graag jullie mening over dit soort concepten.. ( om meteen een aantal opmerkingen te beantwoorden.. nee QR is niet nieuw maar wellicht geeft onze mogelijkheden voor mobiel webdesign in combinatie met de toegankelijkheid via QR codes een geheel nieuwe impuls)
 8. Ja dat is intressant.. het aantal nl domeinnamen zal best wel te meten zijn.. maar dan heb je nog de eu.. .com.. .nu etc.. en staat op elk domeinnaam wel een website.. lastig om te meten denk ik.. Hoe doen ze dat dat in de USA?
 9. ;D helemaal waar en het werkt ook zeker!.. hoewel je natuurlijk wel moet kunnen inschatten op welk moment je deze glimlach kan laten "horen"...
 10. Zullen er ook niet een heleboel interessante deals verloren gaan omdat je niet verder komt dan de secretaresse? In hoeverre kan je iemand bijbrengen welke leads wel.. en welke niet interessant zijn?
 11. Nee inderdaad, ook wij maken een offerte die verdeel is per onderdeel van een project, niet per uur. Voor de rest kan ik weinig zeggen over de offerte, ik weet immers niet of het een simpele, of juist een ingewikkelde website betreft. weet trouwens ook nooit waarom sommige bureaus oriënterende gesprekken op "uurtje factuurtje" basis berekenen. niet echt service gericht als je het mei vraagt
 12. ja is inderdaad lastig.. moet ook zeggen dat ik het zelf ook nooit heb gedaan.. maar bij dit soort opdrachten ( waarin de opdrachtgever weer afhankelijk is van een derde partij) is het overwegen waard om van te voren af te spreken wat er gebeurt als het niet doorgaat en er toch veel tijd in gaat zitten..
 13. Beste Peter, Dit is inderdaad een hele vervelende situatie en een veel voorkomende in onze business. het is niet erg netjes dat men op het allerlaatste moment besluit de opdracht niet aan jou te geven. Ik ben helaas geen juridisch expert en heb het gelukkig ook nog niet meegemaakt dat een grote opdracht op het laatste moment afketste, maar ik ben bang dat je plat gezegd pech hebt... als ik het zo hoor is er officieel nooit een akkoord gegeven op een offerte/ order bevestiging en dan wordt het heel lastig. wellicht dat je wel correspondentie hebt ( zoals een email) waarin er toch schriftelijk akkoord gegeven wordt. Misschien dat je daar iets mee kan. Voor de rest is het vooral een pijnlijke maar waardevolle les. Zorg dat je bij een offerte, waarin je aangeeft al tijd en ruimte te hebben gereserveerd voor de opdracht ook aangeeft dat men tijdig moet aangeven of het doorgaat of niet en wat de gevolgen zijn wanneer men hiermee te laat is.
 14. Het is inderdaad een leuke toevoeging vind ik, maakt het wat persoonlijker ook http://twitter.com/DraadsMedia
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept