Jump to content

zrski

Retired Mod
 • Content Count

  4,510
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

zrski last won the day on January 30 2020

zrski had the most liked content!

Community Reputation

25

Personal info

 • Gender
  Male
 • First name
  Dennis
 • Last name
  Hettema

Company info

 • Location
  Zweden

Vision

 • I'm looking for people who
  Ik zoek momenteel niemand maar als je passie hebt voor wat je doet en ambitieus van het leven geniet dan zullen we vast goede vrienden worden.
 • My opinion about entrepeneurship
  Moet leuk zijn
 • My opinion about innovation
  Als je iets slimmer kan doen dan anderen dan moet je dat doen en als het mis gaat moet je innoveren.

Recent activities

 1. zrski

  boe!

  Goed thanks en met jouw? Veel leuke nieuwe functies hier. Is iedereen nog lief voor Kermie? :)
 2. zrski

  boe!

  ;D (sorry insider grapje ;))
 3. Leuk onderwerp ;D Het QR/ShotCode/Datamatrix/etc. verhaal kan je vergelijken met het betamax/vhs probleem 'on steroids'. De uitdaging is opgedeeld in drie hoofd gebieden: Er zijn letterlijk duizenden verschillende mobiele telefoons waar voor ontwikkeld moet worden. Ondanks dat dit een grote klus is zou het niet onmogelijk moeten zijn, Helaas is het echter zo dat de implementatie van de 'standaarden' op veel verschillende telefoons zo anders is dat een verbazingwekkende hoeveelheid mobieltjes incompatible zijn. Voor de mobieltjes waarop het wel werkt moet de eindgebruiker (meestal)
 4. Bij resellers draait het niet alleen om jullie product maar ook om hoe jullie deze resellers happy houden en motiveren. Resellers hebben de keuze, jullie product verkopen of dat van een ander. Het is dus meer dan alleen jullie product naar binnen trappen en wachten op de verkopen ;)
 5. Als je een barter deal sluit fungeren beide partijen eigenlijk als bank. De waarde van de te leveren goederen wordt over en weer bepaald maar ook de uitvoering daarvan is van invloed op de uiteindelijke waarde. Als je barterd met een partij die je niet kent bestaat er een kans dat de te leveren goederen/service bijvoorbeeld niet goed genoeg zijn voor de wederdienst die jij gesloten hebt. Dit gebeurd zeker niet altijd maar het is wel iets waar je voor moet waken volgens mij :)
 6. Barteren is niet altijd gemakkelijk. Het gebeurd snel dat één van de partijen zich benadeeld voelt. Als de relatie tussen de partijen niet sterk genoeg is kan barteren het begin van het einde zijn. Als je een lange relatie met elkaar hebt en je een goed gevoel hebt bij de andere partij kan je het zeker proberen maar hou je oog op de relatie, vaak is die véél waardevoller dan één barter deal.
 7. Bij het overnemen van een onderneming gaat het allereerst om de getalletjes. 20k bruto marge op een omzet van 100k betekend inderdaad dat je voor die 20k zou moeten leven (een bruto marge van 20% vind i zowieso te laag, mik op zijn minst op 40%). En dat huur contract, hoe veel jaar zit je daar nog aan vast? Kort door de bocht ziet het er naar uit dat je de persoon die de tent verkoopt een plezier doet, ik zou €1,- bieden en dat zou ik alleen doen als ik er van overtuigd zou zijn dat ik de marge zou kunnen verdubbelen in de eerste maand. Met betrekking tot "vuist regels", ik begrijp d
 8. Ik ben het niet eens met de kneus die je gekregen hebt TwoTone :) Voor de rest kan ik niet veel toe voegen aan wat er reeds gezegd is behalve dan dat een copy-AV in het begin waarschijnlijk goed werkt maar naarmate je onderneming opgroeit het een goed idee is om je AV te updaten naar een pro versie (lees: gemaakt/aangepast door een jurist)
 9. Voor mij was het rondscheuren in een busje een goede oplossing maar ik had inderdaad een rijbewijs. :) Als ondernemer zet je je pijlen vaak automatisch te hoog, vooral als je een ondernemer bent met te veel druk voor je eigen gezondheid. Daarom wil ik je vooral aanraden om iets te gaan doen waar je gewoon doet wat er gedaan moet worden, geen aansprakelijkheid, geen hersen capaciteit, gewoon werken voor een loontje. Vergeet je pijlen even en geef jezelf de tijd om even op adem te komen. Hoe simpel de job ook is, je krijgt maandelijks geld binnen, je kan trots zijn op jezelf dat je do
 10. Ik ken het niet maar het lijkt me een product met een behoorlijk kip-en-ei probleem (een probleem waar ik redelijk goed bekend mee ben). Misschien leuk als give-away maar meer dan dat lijkt me sterk.
 11. Helaas zit je in een herkenbare situatie. Toen ik door een faillisement heen ging in 2001 had ik precies dezelfde mood-swings. Ik maakte mijn post nooit open (kon gelukkig mijn vrouw zo ver krijgen om dat over te nemen) en merkte dat ik veel wou maar dat ik weinig kon. De oplossing voor mij was om even een hersendode baan te gaan doen, ik ben voor albert.nl gaan werken en boodschappen gaan afleveren. Doordat ik in een busje zat had ik niemand die over mijn schouder keek, ik kon lekker hard naar muziek luisteren en ik had nul stress. Ondertussen voelde ik mijn energie langzaam terug komen en
 12. laat het maar aan HL-ers over om van een onschuldig vliegtuigje naar een ferarri en een motor over te stappen ;D Yes, we like to aim for the stars here :)
 13. Volgens mij kan je er helaas weinig aan doen. Deze clubs zijn log en de voorkant weet vaak niet wat de achterkant doet. De factuur verscheuren zou ik ook niet doen aangezien het best kan zijn dat de dame aan de telefoon gewoon van jou af wou komen. Heb je bewijs dat je verteld hebt dat je geen muziek op de zaak hebt? Dat bewijs zou ik goed bewaren :)
 14. Goede informatie Ruben, ik zou er alleen nog aan toe willen voegen dat de getallen natuurlijk niet altijd de overhand hoeven te hebben. Als je ziet dat je achteruit holt dan kan je voor jezelf beslissen hoe lang je bereid bent om dat te doen. Dit is je eigen inschatting van het risico. Denk bij deze inschatting aan de champagne bubbels en forceer jezelf om realistisch te zijn. Persoonlijk heb ik besloten om deadlines in te bouwen waar ik veranderingen in de trend moet zien. Ook heb ik besloten om deze deadlines met mijn vrouw te bespreken, ik als ondernemer neem waarschijnlijk veel lange
 15. Weet je nog? Het moment dat het kwartje viel en je besloot om een bedrijf te starten? De hemel zou je bestormen, de wereld zou aan je voeten liggen. Werelddominantie zou slechts een kwestie van tijd zijn. Champagne bij de beslissing, champagne na de KvK inschrijving, champagne bij het tekenen van de huurovereenkomst, champagne bij het tekenen van de financiering, champagne bij de eerste klant, champagne bij de eerste binnengekomen betaling. Iedereen die niet onder een rots lag te slapen, zou van je horen. Jij had het gat in de markt gevonden. Maar helaas was vooral jij die mening toegedaa
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept