Jump to content

TwoTone

Junior
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Hallo iedereen! Ik heb bij een concurrent van mij gekeken, en als ik zijn algemene voorwaarden (die uitermate passen voor mij beginnende zaak) gewoon kopiëer, en zijn bedrijfsnaam etc verander in mijn gegevens, is dit dan strafbaar?! Met dank!
 2. Jammer dat we in België niet zo'n goed forum hebben... ! Het product is een modelbouw product, kunststof. Geen elektronica. Internationale verkoop. Wat er nu opstaat: Details, Naam product, Companyname, 'niet geschikt voor kinderen jonger dan... ', website. Dank!
 3. Hallo iedereen! Welke bedrijfsgegevens moeten nu allemaal verplicht op een website staan? En welke moeten vermeld worden op etikketen van nieuwe producten, gemaakt door deze onderneming. Eigen productie dus. (Let op: het gaat om een Belgische onderneming, eenmanszaak) Dank!
 4. Mag men foto's overnemen vaneen onderneming? Als hier geen watermark is op aangebracht?
 5. Komop Frans, Sinds wanneer sloopt een sloopbedrijf gloednieuwe auto's om deze voor meer dan de nieuwprijs aan losse onderdelen te verkopen ??? >:( Joost Maar mag dit nu effectief? ..
 6. Inderdaad... Er is wel geen merk terug te vinden op het product...
 7. Bedankt voor je reactie. laat ik mij even verduidelijken: Ik zeg dat het een grondstof is, maar het is wel aan 'af' product. Het is volledig klaar. Het is de bedoeling dat de mensen er verder mee gaan knutselen. (is in de trent van modelbouw) Dus als ik een grote hoeveelheid bestel bij dat bedrijf en vermeld dat ik het doorverkoop, dan gaan ze ook wel beseffen dat ik klanten zal 'stelen'.... ? Maar mag dit... ? En neen, ik ben niet op de hoogte van patenten, etc. Maar ik vermoed dat deze neit van toepassing zijn op dit product.
 8. hallo iedereen! Heb een vraag.... Stel volgende Hypothese: - Bedrijf X verkoopt een product. - Bedrijf Y neemt product van X, haalt het uit zijn 'verpakking', zorgt dat alle logo's etc weg zijn en steekt het in zijn eigen verpakking en verkoopt het door. Niemand die weet dat het product van bedrijf X afkomstig is. Dit betreft wel een soort grondstof, dus geen laptop of tafel of schilderij of wat dan ook... Eerder een grondstof. Is dit verboden bij wet? illigaal?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept