Jump to content

Martijn Menninga

Junior
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Address
  Achterbos 105, Vinkeveen, 3645CC, Netherlands
 • First name
  Martijn
 • Last name
  Menninga
 • Company or organization name
  Tweed BNO
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine
 • Blog

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketi
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 1. Goed idee om het op te splitsen! Zijn er ook valkuilen waar we voor moeten opletten? Hebben jullie hier ervaringen mee?
 2. De indeling is indedaad zoals we dat voor ogen zien. Maar koppel je nog je naam eraan of verkoop je het als een soort halffabrikaat?
 3. Wij zijn een ontwerpbureau en hebben een eigen CMS ontwikkeld.Dit CMS hebben wij in een product vorm gegoten wat heel handig en goed werkt om eenvoudige websites mee te maken. Sinds kort hebben andere bedrijven interesse getoond om dit systeem te gaan gebruiken. Wij hebben geen ervaring met resellers en ontvangen graag advies en ervaringen. We hebben zelf twee opties in gedachten: optie 1. alles zelf in de hand houden en andere partijen alleen als tussenpersoon laten fungeren. Dit heeft als voordeel dat we de kwaliteit goed in de hand hebben en dat niemand met ons systeem op de loop ga
 4. Hallo Michiel, een goede insteek ;-) We hebben ook al een reseller mogelijkheid voor andere ontwerpbureau's en dat blijkt ook wel aan te slaan! We hebben ook zitten denken aan contacten met administratiekantoren, omdat veel starters daar terecht komen.
 5. bedankt Ironny voor het recht zetten van de discussie. Het lijstje is idd niet verrassend, maar ik ben ook nieuwsgierig naar reacties van mensen op bijvoorbeeld het rendement van het gaan naar startersdagen, speciale beursen, bepaalde fora, het ontwikkelen van flyers, bel acties en leuke marketing acties. Dus als er mensen zijn die hier ervaringen mee hebben hoor ik het graag!
 6. Wordt wel een hele andere discussie zo!! Het hosting verhaal heeft allerlei facetten. Dan kom je in het verhaal van uptime, database backup en allerlei services. Onze jaarprijs is trouwens niet alleen de hosting, maar ook service, onderhoud, zoekmachine optimalisatie. Browsers veranderen en technieken veranderen. Als je bij ons een website hebt, zorgen wij ervoor dat deze ook up to date blijft!
 7. Wat volgens mij ook een echt verschil is, is dat er bij ons een heel CMS systeem achter zit waardoor je als klant zelf alles kan aanpassen! Verder inderdaad RSS feed, sitemap en makkelijk uit te breiden met diverse modules!
 8. Jullie hebben het nog steeds over de hoge prijs, maar hier ben ik echt verbaasd over. We hebben gedegen concurrentie onderzoek gedaan en kwamen wij tot de conclusie dat wij juist zeer goedkoop zijn. Ook in de eerste offerte rondes en opdrachten waren wij duidelijk de goedkoopste. dus erg nieuwsgierig welke aanbieders jullie nog meer kennen!
 9. De eerste 10 of zelfs 20 is niet het probleem en dat hebben we ook al op de rit. Het gaat juist om het vervolg traject. Wat ik tot nu toe een erg goede opmerking vindt is een filmpje maken en te plaatsen op you tube. Ook bellen en adword campagne staan nu op de lijst!
 10. Ik ben dan zeer benieuwd naar de andere aanbieders die dit pakket kunnen bieden voor de zelfde prijs. Het systeem heeft ook inmiddels zijn sporen al verdiend, maar is nu voor deze lage prijs inzetbaar, vandaar ook de naam light! Voordat de discussie over de prijs van ons product gaat wilde ik toch vragen of er meer mensen zijn die iets kunnen zeggen over ervaringen met het bereiken van startende ondernemers.
 11. Is in vergelijking tot de concurrentie erg goedkoop, vanwege de compleetheid. Is inclusief hosting, website bouw, een eigen ontwerp(dus geen standaard template) en een CMS. Je bent voor dat bedrag helemaal klaar en kan je alle kanten op!
 12. Dat is begrijpelijk en heeft zeker onze aandacht! Heeft iemand ook ervaring met adwords in koppeling met startende ondernemers?
 13. Ja goede referenties zijn natuurlijk het handigst en daar zijn wij ook zeer van bewust. We hebben daar ook ruimte voor gereserveerd voor op onze website. Maar dat blijft natuurlijk wel een beetje het kip en het ei....
 14. Bellen vind ik eerlijk gezegd ook wel een goed idee, maar krijg je ook telefoonnummers van de KVK al je adressen inkoopt?
 15. Natuurlijk willen wij voorkomen dat we gaan spammen. Toch willen we ons product kenbaar maken, omdat wij ook echt het gevoel hebben iets te kunnen betekenen. Een persoonlijke brief is wel een interessant idee, maar lijkt erg arbeidsintensief...
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept