Jump to content

Jeroen Bakker

Retired Mod
 • Content Count

  9,898
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

424

Personal info

 • Gender
  Male
 • Address
  Bunschoterweg 39, Nijkerk, 3861MK, Netherlands
 • First name
  Jeroen
 • Last name
  Bakker
 • Company or organization name
  Paragin
 • Website address

Company info

 • Location
  Nijkerk
 • Phone number
  0332053007
 • Branch
  Innovatie & concepten
 • Website address

Vision

 • I'm looking for people who
  Met veel inzet ondernemen en op de goede manier ambitieus zijn. Iets willen bereiken en daar hard en slim voor willen werken.
 • My opinion about entrepeneurship
  Ondernemerschap is dé manier om creatieve vrijheid te bezitten. Beslis bij elke stap of je hem daadwerkelijk wilt zetten. Je merkt vervolgens vanzelf dat je vooruit komt en dat die stappen op elkaar aansluiten.
 • My opinion about innovation
  Vernieuwing is belangrijk: innovatie, het adopteren van andermans ideeën, het vertalen van ideeën van elders en het samenbrengen van verschillende ondergronden zijn essentieel voor ondernemers. Maar hou altijd de gebruiker of klant op de voorgrond: het gaat immers om het toevoegen van waarde!
 1. Jeroen Bakker

  Jeroen Bakker

 2. Maar waar worden de gegevens precies opgeslagen? AWS bijvoorbeeld?
 3. Je schrijft: Echter: Wat je opslaat, is dus bij uitstek gevoelige data! Waar sla je het precies op, en wat zegt die partij erover?
 4. Dat is inderdaad een slecht bericht om mee op te staan. Veel sterkte voor de nabestaanden. Rust zacht Marcel.
 5. Succes! Elke reis begint met een eerste stap ;) Wat ga je precies voor bedrijf opbouwen?
 6. Dat is een mooie groei Berto! Wat waren je groeidoelstellingen vooraf voor dit jaar, en ga je ze nu bijstellen? :)
 7. Een beetje off-topic, maar ben wel benieuwd welk toetssysteem dat dan was ;)
 8. Ga naar de gemeente met je dilemma zou mijn tip zijn. Laat je passie zien en benadruk dat je je tijd beter aan het concept kan besteden dan aan het binnenhalen van 2.000 om het laatste gat te dichten. Dan is er altijd wel iets te regelen is mijn inschatting en ervaring, zeker voor zo'n klein bedrag als (afgerond) 2.000 euro.
 9. [iurl]https://m.hl.nl/forum/index.php?board=18;action=display;threadid=59181[/iurl]
 10. Op dit moment zijn wij op zoek naar medewerkers in een voor ons bedrijf nieuwe functie, wat ik het beste kan beschrijven met de in Amerikaanse startupmedia veelgenoemde term "customer success". Een mix van servicedesk, klanten succesvol willen maken, meedenkende helpdesk (ook gericht op de vraag achter de vraag en actief meedenken vanuit wat de klant wil bereiken) en communicatie. Een volgens mij erg interessante rol, waar we meteen drie mensen in willen aannemen om zo een mooi team te vormen. De uitdaging die voor ons op dit moment speelt en waar ik graag tips en ideeën voor zou willen hebben, is dat we deze mensen niet echt in ons netwerk hebben zitten. Wat werkt anno nu om goede mensen te vinden? Tot nu toe hebben we functies meestal ingevuld via contacten van ons huidige team (vb. oud-studiegenoten) of via onze klanten (medewerkers van klanten die in goed overleg de overstap naar ons maakten). Een LinkedIn-bericht e.d. ga ik ook zeker wel uitsturen, maar ik ben op zoek naar goede andere ideeën die om effectief nieuwe mensen te vinden. Herkennen jullie onze uitdaging en hebben jullie tips? Inspiratie en ideeën zijn welkom!
 11. Is dit een serieuze vraag, waarop je een serieus antwoord verwacht? Ben je nou ondernemer of niet? :)
 12. De precieze namen zijn niet zo relevant, het gaat erom dat je de werkwijzen ziet en de risico's voorkomt :)
 13. Dit zijn geen vragen voor op higherlevel.nl Erri, om deze reden gaat dit topic op slot. Higherlevel.nl is er op gericht meer en betere bedrijven in Nederland en onstreken te krijgen, daar heeft deze vragen weinig mee van doen.

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept