Jump to content

Ewout Wolff

Retired Mod
 • Content Count

  3,202
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

157

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  51 >
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  meer dan 20 jaar werkervaring hebben en bijvoorbeeld interesse hebben in digitale marketing.
 • My opinion about entrepeneurship
  Zou iedereen moeten proberen
 • My opinion about innovation
  Zou niet iedereen moeten proberen. Maar het is de passie van mijn leven.

Recent activities

 1. Damn. Ook nu weer: geen woorden voor. Veel sterkte familie, vrienden en HL-ers.
 2. Europa gaat de strijd met Silicon Valley aan! (?) HL-lid Christine gaf mij een por op Linkedin, om dit bericht ook hier te zetten. Mooi artikel, mooie voornemens: De EU-Commissie wil het ondernemers veel makkelijker maken om te starten in heel de EU, ipv eerst hun eigen landje en dan moeizaam tot de rest van de EU doordringen. Kortom: klinkt als prima mogelijkheden voor HL-ers. Of vergis ik mij hierin? En als dit positief is: waar verwacht je voor je eigen bedrijf de grootste voordelen van dit plan?
 3. Eindelijk, EINDELIJK krijg ik dan ook de gevreesde email van "AllebedrijveninNederland". Ik dacht al: zou mijn bedrijf niet bestaan? Even Allebedrijven gegoogled en op nummer 2 kwam deze discussie (die alweer loopt vanaf 2006!!) naar boven. Ach, nostalgie. Maar goed dat er gewaarschuwd wordt.
 4. En weer een nieuwe, nu gemaakt/bedacht door een Indiase design club: http://www.bbc.co.uk/news/science-environment-24204668
 5. Ewout Wolff

  Leaseauto

  Doe jezelf een plezier en check op de site en de mensen van leaseloket.nl. Zijn onderdeel van De Lage Landen (en dus Rabo). Ik heb hier een jaar gewerkt als interim en mij viel op dat veel ondernemers veel aannemen over hoge kosten en dergelijke, maar niet zelf checken. Idem voor startende ondernemers. Als het alsnog duur is: jammer, maar kostte je maar 1 telefoontje. (Disclaimer: ik werk niet meer voor het bedrijf)
 6. ties, hoe was deze dag? Kwamen er bijzondere zaken uit, mede gezien de kredietcrisis? Groet, ewout.
 7. Mmm...61 ondernemers al. Heeft die andere tekst geholpen? ;) Nog 139 to go guys..
 8. Ik merk het alweer: het is party time, maar de ondenemers moeten allemaal nog wakker worden. Misschien de tekst op de "advertentie" iets wervender maken? Nu : "Higherlevel gaat off line Meld je aan!" (mijn vrouw waarschuwde mij hiervoor: Higherlevel gaat op zwart !?) Daarom: "Vier mee : Higherlevel viert groots 10 jaar bestaan! (Iedereen komt) " - Meld je hier aan" 5 jaar geleden kreeg ik nog mensen door in een Kilt te komen. Als er nu meer dan 200 mensen komen (en dat moet toch wel, mensen, kom op.) dan kom ik in een speciale outfit.
 9. Disclaimer : ik werk op dit moment (interim) voor een bedrijf, dat zaken doet in financial lease en (full) operational lease. Daarnaast ga ik vandaag mijn nieuwe auto (nieuw als in tweedehands) ophalen, dus ik herken iets van je zoektocht. Wat ik kan vertellen zonder al te veel bias hoop ik is dit : inderdaad zijn er erg veel opties in leaseland. De meeste mensen kennen full operation lease (een vorm van huur - je wordt nooit eigenaar), daarnaast gaan ook bedrijfsauto's en zakelijke personenauto's via financial lease (je onderhoudt de auto zelf, na betaling van de laatste termijn be
 10. Hey Joost, geweldig gedaan ! Briljant dat iemand met zulke goede ervaring & nuttige kennis zich inzet & blijft inzetten, zoals jij. Bedankt!
 11. Hai Christine, Ik heb in de zomer wat afstand genomen van Higherlevel. Daarom ben ik toevallig vandaag hier en ik lees deze draad. Het doet erg zeer wat je schrijft te lezen. Ik ben natuurlijk enorm blij, dat schrijven en lezen hier je goed doet. Het lijkt erop, dat je even tijd hebt gehad om weer wat adem te halen, dat is goed. Dat je hulp accepteert is ook goed, hoe moeilijk misschien ook. In stressvolle situaties heb ik geleerd en ervaren: one step at a time. Doe je meer dan dat, dan wordt het chaos van alle mogelijkheden en consequenties. Terug naar: one step at a time. Doe allee
 12. Groei is wat anders dan gestaag ontwikkelen. Concreet: omzet groeit per jaar meer dan 20%. Dit geeft speciale uitdagingen: hoe manage je de groei? Dit in contrast met bescheiden, rustige groei. Zoals mijn bedrijf bijvoorbeeld . Ik heb max aantal uren te verkopen en ik verwacht niet dat mijn bedrijf daarom exploderen gaat. Ben benieuwd of we ondernemers met deze prettige uitdaging hier hebben.
 13. Als er nog steeds een credit crunch is, die vooral het MKB raakt, dan is het op zijn minst bijzonder als er een beurs start, die tot doel heeft: check: https://www.kapitaalplaza.nl/Nieuws/Nieuwe-bron-van-financiering-voor-ondernemers.aspx Het lijkt mij bij uitstek dat de Higherlevelaars met een kapitaalbehoefte hier interesse in zouden hebben, of zie ik dat verkeerd?
 14. HIC of HLIC ;-) Check: www.ichoosr.com Heeft al leuk werk gedaan voor de Vereniging Eigen Huis met energie ( http://eigenhuis.ichoosr.com/Energie/index.rails?actionId=118 ). Zij zijn geïnteresseerd. Zou een van de mogelijkheden kunnen zijn.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept