Jump to content

R.I.P. | Peter Bonjernoor

Retired Mod
 • Content Count

  8,667
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

582

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Address
  Lage Zandsestraat 38, Haalderen, 6685AB, Netherlands
 • Country
  Nederland
 • First name
  r.i.p. Peter
 • Last name
  Bonjernoor
 • Company or organization name
  Zaph Webdevelopment
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  geen

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  net als ik leuke nieuwe uitdagingen willen aangaan.
 • My opinion about entrepeneurship
  is dat iedereen het op zijn eigen manier moet invullen. Voor mij is het mijn brood te verdienen met iets dat ik erg leuk vind om te doen, met alle vrijheid die ik nodig heb.
 • My opinion about innovation
  is dat kleine ondernemingen hier het voortouw in (moeten) nemen. Ze zijn veel daadkrachtiger dan grotere ondernemingen door onder andere de korte lijnen en gebrek aan bureaucratie. Daarnaast zijn ze meestal gestart door bevlogen mensen die er veel tijd en energie in steken.

Recent activities

 1. Higherlevel is soms net een dorp. Een dorp waarin hoogtepunten en dieptepunten elkaar afwisselen en iedereen hoopt op eigen successen en blij is voor die van een ander. Hoe wrang is het dat op het moment dat hij op het punt stond zakelijk een hoogtepunt te vieren, wij afscheid hebben moeten nemen van Peter Bonjernoor. Het lid dat online regelmatig ongeduldig kon zijn en kort door de bocht kon reageren, maar dat hij op Higherlevel en privé ook een ruimhartige, humorvolle en meevoelende persoonlijkheid was. Net voor Pasen werd Peter opgenomen met, naar het zich liet aanzien, vocht ac
 2. Dat zal entrepreneurship zijn geweest, het Engels woord voor ondernemerschap.
 3. Sowieso is een tariefsverhoging de beste manier om je omzet te verhogen. ;) Vergeet ook niet dat alles elk jaar duurder wordt, en je dus je tarief eigenlijk om die reden alleen al elk jaar zou moeten indexeren om dezelfde 'koopkracht' te behouden.
 4. Ligt eraan hoe je dat regelt - als je in .htaccess alle verkeer over http redirect naar de https-variant kan er echt niks misgaan.
 5. Als die er al is is het marginaal - Google weet prima dat http://website/contact en https://website/contact exact dezelfde pagina betreft, helemaal als ze de nieuwe https-versie gaan crawlen.
 6. Het is niet zo heel spannend, hoor. Eerst controleer je of je nergens dingen als "http://website/stylesheet.css" in je website hebt staan. Als dat wel zo is, dan vervang je dat door "//website/stylesheet.css" om het onderscheid tussen http en https te negeren. Daarna voeg je het certificaat toe aan je website, en als dat werkt zorg je dat alle http-URL's een 301-redirect krijgen naar de https-URL's. Voor je SEO heeft dat allemaal geen enkele negatieve impact (eerder positieve), en zoekmachines vinden door de redirects vanzelf je nieuwe URL's.
 7. In je openingsbericht zeg je: Je bent dus tussen het starten van de opname en het verhaal over de vindbaarheid wel akkoord gegaan? Geen onbelangrijk detail...
 8. Zo ken ik iemand die om die reden brieven van de belastingdienst niet openmaakt. Ongeveer even verstandig... ;)
 9. Dan kun je dat nog steeds vooraf afspreken - dat hoeft niet per se in de offerte, was mijn punt.
 10. Meestal is een offerte het resultaat van een tijdje heen en weer overleggen wat er precies moet gebeuren. Het lijkt me dan vrij zinloos om alle conclusies daarvan in de offerte op te nemen - je kunt daar net zo goed naar verwijzen en de offerte zelf verder kort en bondig houden.
 11. De rechtspersoon lijkt me - da's de context waarin dat verzoek gedaan wordt, en daarmee indirect die vertegenwoordiger dus ook zolang de context dezelfde is. Hoezo - was je van plan de vertegenwoordiger in kwestie later nog een keer thuis te bellen?
 12. Nee, persoonlijk lijkt me dat niks. Geen idee, ik heb alleen maar een plaatje met wat standaard kreten gezien. Absoluut niet... ;) Ik vind de post trouwens meer overkomen als een advertentie dan een WVJVM-vraag.
 13. Het wordt letterlijk gezegd: "...that are powered by an all-natural energy source: humidity in the air" En aangezien er warmte nodig is om water te verdampen is het geen perpetuum mobile. :)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept