Ga naar inhoud

Herby59

Newbee
 • Aantal berichten

  2
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

0
 1. Herby59

  Perpetuum mobile

  Ben al vele jaren bezig en heb veel geleerd van de fouten .ben een andere richting op gaan denken en kwam toen op dit idee.in dit idee zit en gaat nog zitten zo ongeveer zo ongeveer 150 uur. Zit nu op materiaal te wachten en kan deze dan gaan afbouwen. Ik heb een fulltime baan dus kan er niet de hele dag aan werken en materialen kosten ook een hoop geld dus vandaar dat er een hoop tijd overheen gaat. Ik heb nu wel prioriteiten gesteld om deze zo snel mogelijk af te maken. Ook weet ik dat heel veel mensen hier sceptisch over zijn maar ik denk ,als je niet probeert en niet innovatief bent dan kom je niet vooruit, maar ik blijf er in geloven. Heb heel veel ideeën voorbij zien komen en het is ook logisch dat deze niet kunnen werken maar zo ben ik ook begonnen. De aanhouder wint denk ik maar
 2. Herby59

  Perpetuum mobile

  Ik ben ook al jaren bezig met een perpetuum mobile en heb er veel over gelezen, volgens de natuurwetten kan dit niet maar je moet maar op een goed idee komen. Heb al materiaal besteld en ben zelf ook heel benieuwd of mijn idee werkt. Jullie horen nog van mij.

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké