Ga naar inhoud

ironny

Legend
 • Aantal berichten

  911
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

161

Persoonlijke info

Registratie

 • Hoe heb je ons gevonden:
  zoekmachine
 • Jij bent:
  ondernemer
 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  31-35
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  ondernemen algemeen
 • Welke andere websitesover ondernemerschap en/of innovatie bezoek je regelmatig?
  voornamelijk manager

Bedrijfsinfo

 • Bedrijfs- of organisatienaam
  BoFa Telefoondienst
 • Adres
  De Plaatse 6, Oirschot, 5688 R, Nederland
 • Telefoonnummer
  06-20542684
 • Websiteadres

Recente bezoekers van dit profiel

Het recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. ironny

  ironny

 2. ironny

  [Column] IN MEMORIAM - Peter Bonjernoor

  Wat een vreselijk nieuws. Heel veel sterkte aan alle nabestaanden. RIP Peter.
 3. Ik was al weer vergeten dat ik dat ooit heb gepost in HL.. :-[ Alsof ik de schuur open maak en achterin weer die oude zundapp zie staan.. Heerlijk. Is gewoon voor elke (beginnend) ondernemer een prima tool en was voor mij de basis van de huidige software waar ik mee werk... Heb er heel wat uren in geknutseld en heel veel andere zaken aan toegevoegd en werkte prima. Tot het moment dat de sheet zo n 10 minuten nodig had om te openen...toen was het tijd voor wat nieuws.. Ik sta nog steeds achter dit bestand en het doet mij geen centje pijn ;)
 4. In principe kun je voortborduren op wat je al deed voor je 12 klanten op je eigen kamer? Mijn eerste gedachte is eigenlijk, als dat goed ging, waarom dan een kantoor huren? Hoe belangrijk is die eigen ruimte om daar direct kosten voor te maken? In jouw geval is het eerst belangrijk om aan klanten te komen. Nu staan de belastingaangiftes voor de deur dus ik zou direct beginnen om daar vast een goede actie voor op te zetten vast zoveel mogelijk binnen te halen? Gewoon even plaatselijk, folder in de bus steken, advertentie in plaatselijke klant etc etc. Mensen die nu vast komen zijn er volgend jaar weer als het goed is… Vervolgens gewoon even ahv een ondernemersplan je missie en strategie bepalen en op het door jou mogelijke tempo proberen klanten te maken. Professionalisering van bijv software ed kan later ook, zodra je uit je jasje groeit en dit ook absoluut noodzaak is. Mbt bedrijfsnaam, “finansman” klinkt voor mij wat te glad… Ik zou in jouw geval dan eerder kiezen voor administratiekantoor voor-achternaam of woonplaats, straatnaam etc. Iets formeler..
 5. ironny

  Flex kantoren

  Voldoende, maar niet met die bedrijven.. Wat is precies je vraag?
 6. ironny

  wat is een goede offerte?

  Dank je voor jullie reacties. Niet elke aanvraag leidt tot een opdracht en ik heb zeker de gemiste kansen gecontacteerd met de vraag waarom men niet voor mij koos. Ik probeer hier altijd wat mee te doen. Echter nooit heeft iemand gemeld dat de offerte onduidelijk was, maar ook niet dat deze er prima uit zag. Dus, als je voorstel goed is, prijzen zijn goed, aanbieding is goed, Hoe maak je dit commercieel aantrekkelijk dat men sneller accepteert? Dat is een beetje mijn vraag... Destijds heb ik gepoogd deze middels het AIDA model op te bouwen, maar of dat goed is gedaan.. Misschien moeten er mee foto's in, of minder tekst.. Ik heb eens een voorstel ontvangen van 19 pagina's voor een simpele opdracht. Hele teksten over het bedrijf, missie, waar ze voor staan , grafieken etc etc. Vond ik indertijd sterk overdreven maar toch, misschien hoort t wel zo? Hoe ziet dus de ideale offerte eruit? Intussen kijkt Highio al eens naar mijn huidige offerte maar alle ideeën en/of ervaringen zijn natuurlijk welkom.
 7. Beste mensen, Ik hanteer al jaren een offertesjabloon die ik telkens inzet wanneer een prospect informatie wil. Nu wordt “uiteraard” de ene wel en de andere niet geaccepteerd. Bij de afwijzing vraag ik me dan af, was de offerte wel duidelijk genoeg of aantrekkelijk genoeg? Misschien was het aanbod niet goed, maar dit kan natuurlijk ook komen dat het aanbod niet goed genoeg naar voren is gekomen? Hoe weet ik nu of mijn offerte de juiste is? Waar moet een goede en aantrekkelijke offerte aan voldoen? Wat zijn de do’s en don’ts Of is het vaak ook gewoon een kwestie van smaak? Hoe zien jullie dat?
 8. Mooie manier om het nieuwe jaar in te luiden, met een baby! geniet er van! Ik was er graag eens bijgeweest, maar sta dan hopelijk ergens op te piste....hl borrels en ik lijken nog geen goede combinatie.... :( Volgende x nieuwe poging..
 9. ironny

  Adreslijsten voor benaderen bedrijven

  Dank voor de reacties. K ga toch eens naar dr3data kijken en eens mee proefdraaien.
 10. Hi mensen, wie heeft ervaring met bedrijven die goede adressenlijsten kunnen leveren? KVK is goedkoop maar heeft veel gedateerde gegevens. Liever wil ik dan iets meer betalen voor een goede kwaliteit. Heb nu wel een offerte liggen maar dan betaal ik bijna 1 euro per adres... Dat is dan weer wel aan de prijs maar wellicht is dat de norm? Kan iemand mij hierin een partij adviseren? Ik hoor het graag Ronny
 11. ironny

  Franse les geven

  okay dat vermoeden had ik al, dank voor de bevestiging!
 12. Beste, Mijn vrouw is Francaise en overweegt de mogelijkheid Franse les gaan geven voor volwassenen of eventueel bijles aan studenten. Nu ben ik al een poos op internet aan het zoeken en zie ik dat voor bijvoorbeeld lerares dimploma's vereist zijn. Mijn vraag is of iemand hier op het forum weet of , om zelf les te gaan geven vanuit een lesstof in een lokaal, ook (lerares) diploma's zijn vereist of dat ze dat zo mag beginnen? ik hoor het graag of iemand dat weet. groet Ronny [Mod edit: typfout in titel hersteld]
 13. ironny

  alternatief voor skype

  Dank je Jeroen. What's app en fb Messenger is vooralsnog geen optie. we gebruiken dit wel, maar niet voor de dagelijkse gang van zaken.. Iemand die een dag niet werkt krijgt dan 500 berichten op de what s app waar die niet helemaal gelukkig van wordt... Mirc is me ook wat te onoverzichtelijk eigenlijk zoals ik het zie. Toch bedankt, maar het is niet wat ik zoek. groet, Ronny
 14. ironny

  alternatief voor skype

  beste, Ik ben op zoek naar een alternatief voor chatten via Skype. Wij communiceren met ons team overdag veel via Skype chat. Het nadeel is echter dat de belfunctie in Skype telkens zorgt voor een conflict met een bepaalde software die ik gebruik. Ik kan de callto functie bij Skype wel uitzetten maar deze wordt telkens weer gereactiveerd bij een update en vervolgens moeten we weer vanalles herstellen wat tijd, energie en geld kost. Kortom, ik ben eens benieuwd naar een andere oplossing voor chatten in een groep. MSN bestaat niet meer, dus ik ben benieuwd of onder de hl-ers mensen zijn die veel chatten in groepen en via een ander platform dan Skype en wat dat dan is? ik hoor het graag. groet Ronny
 15. Waar wil je eigenlijk feedback op? Op de feedback die wij hebben gegeven en die jij samengevat hebt uitgeschreven? De enige die feedback kan geven ben jij zelf. Volg die 7 stappen en laat ons aan het eind van de dag even weten hoeveel opdrachten je binnen hebt ;) Succes!

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké