Jump to content

Bigdeal

Senior
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • Country
  Nederland

Company info

 • Location
  Rotterdam
 1. Excuses, ik werk via een uitzendbureau en in loondienst. Als ik straks ZZP-er ben had ik deze vraag ook gesteld, dus dank voor het antwoord. Geldt de vraag in mijn huidige situatie ook?
 2. Hallo allemaal, tijd geleden dat ik hier ben geweest voor een aanmelding. Leuk om te zien dat het hier nog steeds bloeit van de topics! Ik woon in Rotterdam en mijn uitvoerder(baas) is op de zaak in Leiden, theoretisch gezien hebben wij elke ochtend een werkoverleg en daarna ga ik naar het werk in Schiedam. Is het mogelijk om reiskosten terug te vragen aan de belastingdienst voor de reis van mijn huis tot aan de zaak in Leiden? Normaal gesproken doe ik dit alleen met de route van Rotterdam naar Schiedam, maar in theorie hebben wij elke ochtend een werkoverleg/toolboxmeeting. Ik kreeg deze 'tip' van een oud-collega die zei dus dat dit vroeger veel werd gedaan. Ik vond het nogal als een broodje aap verhaal klinken en heb ook geen idee hoe ik dit moet opzoeken voor feiten, hopelijk weten jullie dit of dat jullie mij in ieder geval de goede richting op kunnen duwen.
 3. Nou, zolang je betalingen nog sporadisch zijn is een inschrijving bij de kvk onnodig. Dus ik zou de focus meer leggen op het uitbouwen van branding en reclame.
 4. Ziet er erg leuk uit Marlies! Nu nog een mooi logo ;) Ik zou de footer(menu onderin) zeker voor de helft verkleinen. Succes met de opening!
 5. Ik zou kijken naar een domein die jezelf representeert, je wilt dat het lokaal een begrip wordt dus ik zal vooral kijken naar jezelf en niet teveel leunen op wat je doet en met welk soort mensen. Een naam hoeft niet perse datgene te benoemen dat je doet, zoals Frank dat al heeft gezegd hierboven. Daarvoor hebben we slagzinnen, websites, reclame uitingen en logo's voor uitgevonden.
 6. In het geval dat mijn reactie iemand heeft gekwetst daarvoor mijn oprechte excuses. Verder hoef ik hier ook geen discussie over, in mijn ogen is het zeer duidelijk dat er geen dienst bestaat die (beginnende) ondernemers aan werk helpt door er simpelweg op te wachten en die dienst het werk te laten doen. Een bericht voor iedereen die twijfelt over de diensten van deze website of een soortgelijke: Dit kan gewoon niet, dit is een strategie die niet winstgevend is omdat er teveel(1 is al teveel) mensen mee bemoeien die een graantje mee willen pakken. En kijk ook alsjeblieft in het vervolg hoe een website met uw praat. - Is het vooral overdreven positief - Links en menu's die op hetzelfde verhaal uitkomen of niet werken - Stockfoto's - Geen consistent beeldmerk/kleurgebruik/taalkunde - Een dienst die alles doet en kan, geen specialisatie. Dit zijn allemaal waarschuwingssignalen.
 7. Een gezonde ondernemer gaat toch geen Ja antwoorden op deze vraag?
 8. Je hebt dus een webshop en je hebt geen voorraad en je zegt net te zijn begonnen... Je bent eigenlijk nog helemaal niet begonnen ;) Misschien een optie om terug te kijken naar je ondernemersplan, kijken wat nou die doelgroep ook alweer was. En daaruit kijken, minst je in detail treedt, waar je klanten nou voor warm lopen en dat sowieso al in de voorraad zetten. En dan een soort reserveringskorting bij de overige producten zetten.
 9. Omdat niet iedereen op afbetaling kán kopen wellicht? Of iemand de TV echt maar 6 maanden nodig heeft? Als je iets niet kan kopen, dan is het niet voor jou bestemd. Breng je daarin mee een soort lening/huur contract om als nog dat gene te hebben, krijg je tussenpersonen die ook geld willen zien en ben je uiteindelijk duurder uit. Wellicht kan de TS uitzoeken welke doelgroep elektronica wil/kan lenen?
 10. Hoi Bigdeal, Dank je wel voor de review. Bij de bovenste zin moest ik even slikken. ik heb hard gewerkt aan de shop en was zelf uitermate tevreden met de look & feel , lekker simpel. Maar het ziet er dus verouderd uit dat was niet de bedoeling. Kan je aangeven wat je exact bedoeld met verouderd? Cool! http://adot.thimpress.com/home-09/product-category/women/ https://modernthemes.net/theme-demos/?theme=Supply Als je bijvoorbeeld deze links bekijkt en dan terug gaan naar jouw webshop, begrijp je misschien beter wat ik bedoel met verouderd.
 11. Televisies.nl doet al allebei. Hoe ga je daar mee concurreren? Waarom zou je iets willen huren als je het met dezelfde termijnen ook kan afbetalen?
 12. Maar die zijn dan gelinkt aan domeinen, dus je verkoop eigenlijk domeinen(?)
 13. "Pack your bags and run" Als jij een leidinggevende functie hebt over o.a. de financies maar je hebt dat niet in de praktijk, kan je verder gaan tot dat je die functie wel kan uitoefenen. Een mede eigenaar worden bijvoorbeeld met 51% van de zaak zodat jij altijd de juiste beslissingen kan nemen. Als jij je eigen functie niet kan uitoefenen wat doe je daar dan nog? Zoals ik uit je verhaal kan lezen heeft de eigenaar niet het beste met jou voor ook al heeft hij een hart van goud, zakelijk kan je beter een hart van steen hebben.
 14. Hoi Marlies, De webshop kan er wel mee door voor nu, maar het ziet er best verouderd uit dus dat zal ik met rust laten. Je bent wel erg gericht op een bepaalde doelgroep; eigenaren van maar twee soorten rashonden. Ik denk dat je de website vooral persoonlijk(er) moet maken, zie die doelgroep als een kleine club. Je geeft aan bij 'Over ons' dat je het over 'wij' hebt maar ik denk juist dat iedereen jou moet kennen als Marlies van Ibizabully. En elke blog, social media post of ander persoonlijk verhaal dat je post zal eindigen met jouw persoonlijke touch. Dan blijf je consistent en leert de doelgroep jou kennen. Je website lijkt meer op een Blog/Informatie pagina, je bent een webshop dus ik zal de buttons 'collectie' en 'winkel' ook het meest links van het menu zetten en als mensen verder interesse hebben over jou verhaal kunnen ze de informatie bekijken. Ik raak verward door die VIP service, die zal ik meer uitbreiden in concrete ideeën(bv die foto in de HallOfFame met die bank, erbij zetten) en niet gelijk vermelden dat er een 50% aanbetaling is, dat schrikt mensen af. Je kan ook bepaalde menu's inkorten en samenvoegen, jullie bullenverhaal kan je ook bij 'Over ons' zetten.
 15. Hoi Allen, Wie van jullie heeft er ervaring met flex kantoren/een kantoor op maat zoals Spaces of HNK? https://www.spacesworks.com/ https://www.hnk.nl Met vriendelijke groet, Bigdeal
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept