Jump to content

DeoBrands

Super Senior
 • Content Count

  249
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-3

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  http://eoi.digital/

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  Om samen coole tech te bouwen
 1. Sorry maar ik vind de website niet heel strak. Denk dat als je mensen echt wilt overhalen je duidelijker moet cominieseren waarom ik zou moeten overstappen wat kan ik besparen etc ... ???
 2. Heb mijn mendix portfolio case afgerond :) Volledige case en toelichting is te vinden in deze post: https://www.linkedin.com/pulse/mendix-portfolio-case-amadeo-brands-amadeo-brands?published=u The Mendix portfolio case I made is to be seen via https://relevance-engine.mxapps.io/login.html You can log in via the following credentials: Username: Administrator Password: KxkDrfeV18 hoor graag jullie feedback. Ook hoe duurzaam zijn dit soort nieuwe manieren van softwerare developement voor het bedrijfsleven? Persoonlijk denk ik dat dit de toekomst heeft, ieder bedrijf word een softweare bedrijf dus tools als deze worden on vermeidelijk.
 3. Ik zou gaan voor de domeinnaam die mensen het makelijkste kunnen onthouden en opschrijven. Het is uiteindelijk aan jou zelf hoe actief je bent met je website ... ik zou kiezen voor een simpele korten doemein naam. Uiteindelijk is content king.
 4. De application is bijna af. Zal hem met toevoeging van wat uitleg posten in dit topic. Verwacht hem donderdag na middag af te hebben.
 5. Wellicht interesant, Forrester heeft laatst een interesante vergelijking gemaakt tussen 14 low-coding platformen. Morgen start ik met de bouw van een CRM systeem die zal dienen als een proof of concept voor een klant in de telecom brance. Zelf ben ik meer van de front-end maar ben ook geintereseerd in de backend een applicatie als Mendix helpt mij makkelijk een proof of concept te maken. Wel vraag ik me sterk af of de meeste zaken die Mendix uit handen neemt niet evensnel al dan niet sneller gedaan kunnen worden als je goede backend skills beheerst? mod-edit: link naar eigen site verwijderd
 6. Bedankt voor jullie reacties. Jammer dat het een beetje off topic drijft... @colombo Als developer kan je Mendix gratis blijven gebruiken en zelf naar de Mendeix cloud deployen en testen en aan bv klanten laten zien. Je hoeft pas te betalen als je het echt op produtie wilt gaat draaien. Zelf werk ik nu al een tijdje met Mendix en ik vind het erg prettig en soepel werken. Ben erg benieuwd welke vormen dit verder nog aan gaat nemen. Ik zal eens een case maken en kijken of ik deze in dit topic kan dele.
 7. Ik vroeg het me toch af ik ben sinds kort werkzaam als Mendix developer en dit bevalt me maar er zijn natuurlijk meerdere dergelijke platformen. En nu vroeg ik me af welke gebruiken jullie? De gedachte is ... ieder bedrijf word een software bedrijf en het development en deployment van applicaties moet steeds sneller en makkelijker Mendix bied hierin denk ik wel een optie ... maar is dit ook voor het MKB toegankelijk? De kosten om het platform te gebruiken zijn 15K + de kosten per user. Hierin zitten dan ook hosting etc. Hoor graag jullie mening over deze ontwikkelingen. Naar mijn inzien heeft het wel toekomst.
 8. Ik ben aan het twijfelen om te gaan ik vond het voorgaande jaar tegen vallen. Wie haalt mij over om toch te gaan?
 9. Zelf heb ik men spaarcenten ook bij de ING staan ... is er geen beter laternatief? Ik zag laatst iets met ETF's dat lijkt me ook wel interesant wat zijn jullie ervaringen daar mee?
 10. Mijn ervaring met Qshop is erg goed. Is wel een tijd terug toen ze net begonnen waren. Over het algemeen zeggen dit soort keurmerken me eigenlijk wel steeds minder ... persoonlijk zou ik de goedkoopste pakken zodat je wel een keurmerk hebt voor de mensen die dat belangrijk vinden. Waar ik altijd op let is hoe snel er klanten via Facebook behandeld worden. Dat is meestal de beste indicatie of er een goede service geleverd word.
 11. Ik mag geen link plaatsen. maar kijk eens naar hetverdrag870.nl En probeer eens te reserveren de SMS modulen werkt ook :)
 12. Hehe 29-02-2016 we zijn lekker scherp :-K We zijn nu ingericht puur naar de horeca. We willen ons toespitsen en per brance focussen. Maar het blijkt wel erg lastig en complex ... we moeten te vaak langs gaan en de horeca ondernemer weet onze software niet optimaal in te zetten. De tool is volledig dynamische en we richten hem nu vaak compleet custom in per klant. Maar standaard is deze enkel in te zetten voor een vast menu exclusief drank. Als de klant reserveert zit er ook een SMS modulen in verwerkt om de no show te minimaliseren. We hebben ook een versie waarbij de klant haar eten vooraf kan selecteren ... echter zitten hier wel nog enkele bugs in die we eruit moeten halen. Wellicht moeten we in de developers hoek blijven en bv het model dat Yoast heeft toegepast gebruiken? @Highio zou jij onze reserveringsmoduelen bij een klant inbouwen, of mis je nog zaken?
 13. Highio, Zeer prettig samengevat bedankt. We lopen inderdaad vast en zoeken een oplossing om verdere stappen te maken. Wellicht past de tool beter in een al omvattend totaalpakket dat we de horeca ondernemers kunnen biede. Met het comentaar op de website ben ik het eens. Had eerst ook een ander voorstel maar helaas door tijd/budget gebrek hebben we voor een snellen weg gekozen de nieuwe website staat wel al op de planning. Maar belangrijk nu! We moeten sales maken. Target is 15 klanten behalen voor 30-02-2016 ... dat moet het omslag punten worden. We hebben nu 0 financiering en doen alles uit eigenkennis en besteden niks uit. Dit willen we pas doen als we een aantoonbaar werkend business model hebben neergezet. Dus wie heeft de gouden tip? Hoe kan mijn startup haar doelstelingen van 15 klanten behalen? Bedankt.
 14. @Benm Dat klopt we integeren het op de site van de ondernemer. We vragen enkel 50 euro p/m Maar waarom waarom snapt de horeca ondernemer ons concept niet?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept