Jump to content

Maurice Nelissen

Junior
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

  1. Je vergeet dan de bezorger. Die kan ook prima om legitimatie kan vragen. Die diensten worden al aangeboden. DHL en Dynalogic kunnen dat bijvoorbeeld prima doen. Hallo Wouter, Vooralsnog vind ik dat nu te ver gaan. Wettelijk is er ook geen noodzaak toe en ik ken geen andere wijn webwinkels die het wel doen. Misschien voor de toekomst.
  2. Hallo, Bedankt voor je reactie. Inderdaad worden de afbeelding teveel gecomprimeerd. Hier wordt nog aan gewerkt maar dat blijkt niet zo makkelijk te zijn. Voor wat betreft de ' 30 dagen proefgarantie' : die verwijzen allemaal door naar de betreffende pagina? . De pagina ' Veelgestelde vragen' is in de maak. De Bio-categorie wordt ook aangemaakt. Bedankt voor de tip! Voor wat betreft de USP: ik ga bekijken hoe dit beter kan. Ik begrijp dat de banner voor jullie niet werkt? Inschrijven voor de nieuwsbrief zal ik inderdaad iets meer promoten op de site.
  3. Hallo Wouter, De pics zijn allemaal van foto' s van hele hoge kwaliteit. Maar ze worden automatisch door het platform gecomprimeerd i.v.m. de belasting van het platform en de snelheid van de site. Toch zijn de productfoto's nog steeds van prima kwaliteit. Ik denk dat het ' m meer zit in de kleur van de flessen, dat wil zeggen van het glas. Daar kan ik niet veel aan doen. Met de vergelijk-functie kun je een aantal wijnen selecteren die je daarna naast elkaar kan zien. Is een standaard optie die in heel veel webshops zit ingebouwd. Bedankt verder voor je opmerkingen!
  4. Hoi Rive, Allereerst bedankt dat je de moeite hebt genomen om te kijken en te testen! Schrijffouten is natuurlijk slordig, ik ga 'm er meteen uithalen. Voor wat betreft Nix18... het is natuurlijk niet te voorkomen dat 18-minners bestellen. Het opgeven van de leeftijd bij registreren is optioneel. Wel moet er als laatste het volgend aangevinkt worden: " Ik ben 18 jaar of ouder en en ga akkoord met de Algemene Voorwaarden en plaats een bestelling met betaalverplichting". Veel meer mogelijkheden hebben we natuurlijk niet. Gr. Maurice
  5. Beste mensen op Higher Level, Graag doe ik een beroep op jullie expertise en ervaring. Sinds 2 dagen is mijn webwinkel online: http://www.wijndeal.nl . Mijn vraag is of jullie er een kritische blik op willen werpen en jullie ongezouten mening willen geven. Met name op het gebied van design, feel & touch, betrouwbaarheid en dergelijke hoop ik op jullie input. Als dit forum daar niet de juiste plek voor is alvast mijn excuses. Jullie mogen eventueel rechtstreeks e-mailen, maar hier reageren is natuurlijk ook prima. Alvast bedankt. Maurice Nelissen [verandering: titel en contactgegevens]
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept