Jump to content

Puurhost.nl

Senior
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Company info

 • Location
  Nijmegen
 1. Hier ook hele goede en prettige ervaringen met Mollie! Werkt perfect, en verzorgen voor ons ook gelijk de betaling van klanten via Paypal. Ook de klantenservice is altijd erg snel met reageren en de prijzen zijn heel acceptabel :)
 2. Wat een belachelijk agressieve manier van reclame zeg... Lost nog van de prijzen die echt nergens op slaan. Ik hoop maar dat niemand hierin gaat trappen!
 3. Vergeet niet dat je niet zomaar alle BTW mag aftrekken over producten die je ook prive zal gaan gebruiken. Meer informatie kan je vinden op http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/zakelijk/btw/btw_aftrekken/.
 4. Als de kvk dat aangeeft dan zullen ze dat wel hebben uitgezocht neem ik aan... Evan wat googlen verteld mij dat er nogal wat discussie over is, waaronder bijvoorbeeld:
 5. Vanuit een ontwikkelaars opzicht zou ik Custorate willen afraden. Wij hebben deze voor een klant geïmplementeerd maar het script hiervoor is op z'n zachts gezecht niet heel goed in elkaar gezet.
 6. SIDN zal waarschijnlijk niks doen zonder tussenkomst van een rechter, maar waarschijnlijk zal het sturen van een aangetekende brief al voldoende zijn.
 7. Ik ben geen belastingexpert dus je zult mijn advies met een korreltje zout moeten nemen, maar; - Zolang je enkel werkt met donaties drijf je geen onderneming en hoef je dan ook geen BTW aangiften te doen. Mocht de belastingdienst wel vragen om BTW aangiften te doen dan kan je hier dus gewoon een 0-aangiften van maken. - Het verkopen van producten, ook al gebruik je deze puur om uit de kosten te komen, wordt gezien als het drijven van een onderneming en betekend dus dat je aangiften zal moeten gaan doen.
 8. Ik denk dat Puur wil aangeven dat je door tijd te steken in het beter schrijven van de Adsense/Adwords teksten je ook geld kunt besparen. Hoe beter de teksten, hoe meer er op geklikt wordt en dat telt ook mee in de prijs die Google rekent voor je advertentie. Maar bovenal door betere teksten te schrijven die voor meer omzet of bezoekers zorgen kun je enorm besparen. Het mooie van Google Adsense/Adwords/Analytics is dat je dat allemaal heel goed kan meten en vergelijken en dus dagelijks kan bijsturen zoals al een paar keer is beschreven. Correct!
 9. Overigens kan het ook heel waardevol zijn om de huidige adverteer strategieën te inventariseren en optimaliseren. Neem bijvoorbeeld Google adsense. Wij hebben hierbij na optimalisatie een 20% lagere kosten en 32,3% hoger rendement weten te realiseren.
 10. Dank jullie allen voor deze verhelderende antwoorden. Wel voel ik mij nog even verplicht om te melden dat ik het zeker geen probleem vindt om te betalen voor diensten die ik gebruik. Mijn 'probleem' zit hem er in dat ik op dit moment kosten maak die mijn inziens niet nodig zouden hoeven zijn. Mijn PSP betaald mij 8x per jaar uit, de hoeveelheid transacties die over de rekening lopen zijn dan ook niet echt de moeite, en dat terwijl deze mij wel 12euro per maand kost, exclusief kosten voor alle transacties. Ik ga mij in ieder geval eens verdiepen in KNAP!
 11. Beste HL'ers, Ik heb een vraag waar ik helaas nog niet een oplossing voor heb gevonden. Op dit moment heb ik een zakelijke rekening lopen, maar vanwege de hoge kosten en omdat wij al onze betalingen via een Payment Service Providers (PSP) regelen ben ik aan het kijken of er een mogelijkheid is om hiervan af te stappen. Het probleem is dat mijn PSP niet wil uitbetalen op een prive rekening en daarmee zit ik dus vast aan een zakelijke rekening. Omdat ik de rekening niet gebruik dacht ik dat het misschien een oplossing zou zijn om gebruik te maken van enkel een spaarrekening voor het ontvangen van de betalingen. Nu hebben veel banken de mogelijkheid om gratis een zakelijke spaarrekening af te nemen, enkel is het dan verplicht om daar ook een reguliere rekening bij af te nemen. Mijn vraag is dus; weet iemand waar het mogelijk is om een zakelijke spaarrekening af te sluiten waarbij er ook geld op gestort kan worden? Overigens sta ik ook open voor adviezen waar ik een goedkope betaalrekening kan vinden, mocht bovenstaande niet mogelijk/ legaal zijn. Op dit moment lijkt knap daarin de beste oplossing zijn maar ik hoor het graag mocht iemand daarin een beter idee hebben.
 12. Kijk anders eens hoe de Action dit doet met sommige van hun dranken, hier pakken ze gewoon een stickertje op met de Nederlandse vertaling :)
 13. Subtiele reclame, maar mag ik vragen waarop je er ooit voor hebt gekozen je aan te melden? Het is niet zo dat je het logo van de stichting heel groot voert dus ik verwacht ook niet dat klanten het zullen zien...
 14. Misschien handig om hier ook nog even je link te plaatsen? Verder ziet de site er prachtig uit! Door alle effectjes is hij wel vrij traag om doorheen te navigeren en ik zou graag willen kunnen klikken op de onderdelen op je index, maar dat is een persoonlijke voorkeur. Overall een zeer mooie site dus!
 15. Kijk ook eens op Google Webmaster Tools, die wil nog wel eens informatie geven over de Google Penalty.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept